![]() |
Name: [CHAR]Raaeell[/CHAR]
Sex: male Profession: Royal Paladin Level: 98 World: Pandoria Banished: until deletion because of offensive statement |
hmm a czyj to char jest/byl? ;p Zulla?
|
Cytuj:
@Andarist (down) Miałem dokładnie tak samo gdy po włączeniu serwerów chciałem sie zalogować na inna postać z acc było to niemożliwe, tylko widziałem komunikat ze jestem już zalogowany pomimo tego ze dałem loga :/ Cytuj:
Jeśli macie do siebie jakieś problemy używajcie priv nie obchodzą nas za bardzo wasze kłótnie nie na temat kto jest bardziej elo. |
|
hmm, moze bylo to spowodowane ogolna zamula serva? probowalem wlogowac wczoraj wieczorem na chara, a pisalo, ze inny char na tym koncie jets jzu online, to syzbko sprawdzam i patrze, ze na tibia.com i wedlug serva logowan rzeczywiscie inna postac z mojego konta jest online, ale w tibii online nie jest, tylko na te "zalogowana" postac moglem lognac ;p
|
@slovik
moje posty denerwujące?jak ci coś nie pasi to zmień forum czaisz? plaxB) |
Cytuj:
|
nie mam zamiaru,ale szlak mnie trafia jak jeden wyzywa mnie od noobów z carlin,a szczegolnie mnie denerwuje jak ktoś mnie komentuje
samemu nie zastanawiając się co pisze X( |
Cytuj:
|
straszne ^^
|
Vision zrobilo kolejnego massloga
|
I co dzieje się coś ?
edit Character Deaths Oct 29 2007, 19:07:14 CET Killed at Level 219 by Yenx and by Saptus HAHAHAHAHAHAAH Oct 29 2007, 19:14:14 CET Killed at Level 174 by Pasterz the Axemaster and by Armara :DDD kupic mu paczka na pocieszenie !! :D |
Niech robią niech zabijają 80 knightów i co im po tym?
Bo nie zawsze wojnę wygrywa ten co ma więcej fragów! |
ta furora to takie dno :D non stop lagi , bez sensowana wojna i ludzie ktorzy potrafili by sprzedac nawet wlasna matke za pare cc
|
al inferno
fens on furora burn abl katrila gandalf grozny hasky crusay zwidek gohan oblivion knight of south central yeetro jeszce paru padlo brak danych od nas padl aurix vantie potem sie strapowali @down ima uciekl |
Drizer mam nadzieje ze na tej liscie znajdzie sie takze imargam :DD
O nie dal loga :< |
zabijcie w koncu imargama...
@up pierwszy byles xD |
to teraz dajcie filmik :>
eek! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:38. |