![]() |
Nie lubię jak ktoś podpisuje się pod sukces innych.
|
Czyli WRI osiągnęło sukces?
|
Dobre pytanie... :]
|
eh no i jak zawsze sie skonczylo.. brakuje tylko wyplacenia sie polowy
szkoda ze nie moglismy wiecej zrobic, no ale za wczesnie to sie wszystko dla ans zaczelo |
sorcowie i druty nie maja za co sie pewnie wyplacic, a kiny moga sprzedac swoje eq i heja. Chyba ze kupia siano na allegro hahahahahahahaha
:) |
Cytuj:
pozdro dla elysian /nyxe |
I sie zaczynaja wyplacac ci ktorzy pisali "never pay xaxaxaxaxa".. huh
|
Zapewne i tak ani gp z tych paymentów nie dostaniecie, więc z czego się cieszycie?
|
Z tego, że płacicie. (;
Doczekam się aż Dupek zapłaci? (; |
Cytuj:
|
@Rev'ico
przecież przyznałem się do błędu... btw. czy ssa zakupione przed up'em z żywiołami działają już na new zasadach? |
Cytuj:
|
Dobrze przepraszam Wannbe Wri member.... a dostaliście już vt?
|
Ze tak zapytam.. Dlaczego sadzisz ze nikt z nas nie mial?
|
Bo na większości akcji was nie było, logowaliście się w środku akcji lub biegaliście tylko za tłumem :)
ostatnio dowiedziałem się jakim sposobem Filip Meredzia ustawił się na Elysii :]] |
mamy za wolne chary w wiekszosci
widziales ze nup, aser i kukusia biegali z wri, po prostu 60 lvlem ciagniesz sie jak zolw co do venta to sie grubo mylisz eh |
Dalej są wojny na elysii?
@down ^^ Nie wiesz? To co się głupio odzywasz? |
Dalej jesteś nubsem?
|
może Filip ma za to dał chara wri, ale wy na bank nie macie :P
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2226529 jakie macie vt do wri to czego dagoto pisze ze pisaliście do wri o pomoc? i dlaczego wam nie pomogli wasi blood bro ;] |
No wiadomo na VT sobie bede z nimi gadal, w koncu caly Siejnik to native speakerzy po szwedzku, no zycze Ci powodzenia haha. Nie wiem czy jest sens z Toba pisac, bo jest zwyczajnie zazdrosny to co my znaczymy na serwerze po pol roku jako tako aktywnej gry wam sie nie udalo osiagnac przez lata przegrywanych wojne, a to musi frustrowac no nie? ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:30. |