![]() |
Cytuj:
|
ja mam wlasnie knighta na 13 lvl i ze skillami 55/55 ,,,niemam jeszcze takich znajomych co mogli by mi ghoula np wystawic i skilluje na dwarfach i rootach....chcialem miec niski lvl i dobre skille ale porzeciesz exp rosnie jak skilluje sie na potworkach hehehe :P:P<glupek>
|
Skille Knighta
Przedstwaiam tu swój system skillowania ;)
Jak się wychodzi z roka to najlepiej zacząć skillować nabić skille 60/60 i expić do 20lvl. Jak już zrobimy te skille 60/60 i 20lvl to teraz jedziemy ze skillami do 70/70 i 30lvl. Jak już nabijemy te marne 70/70 i ten słabiutki 30lvl to wypadało by zrobić skille 80/80 i 40levelek. Hmm... to jest już taki standart te skille 80/80 ale jeśli ktoś woli mieć lepsze skille np. ja :D to robi sobie skille 90/90 i 50lvl. A później to już dowolnie skillujemy oczywiscie jak kto chce :p Lecz jak ktoś nie ma pacca to może sobie pozwolić na długotrwałe trenienie skilli ;) Ja osobiście w tej chwili dzięki mojemu systemowi jestem (nie chwaląc się :D ) najlepszym polakiem na swoim servie pod względem skilli :D. Ale mam dobrą konkurencje :confused: ale nie dam się przebić XD |
Cytuj:
|
ja na 11 lvl mam 50/51 i niewiem czy to sa dobre skille czy nie ale niewiem gdzie mam trenic(nonpvp) tak zeby szybko lecialo:>
|
Cytuj:
do 60/60 dwarfy i rooty a może i minoski |
:p
Ja mam skille 62/61 na 9 lvlu i uwazam ze nie przesadzam z trenieniem :P
|
Ja mam na 20 levelu skile 60/60 i 4 magiczny. Wydaje mi się że jak na ten level to niezle.:)
|
Cytuj:
|
Pomijając kilku maniaków skilowania (piszących posty w stylu, mam 20lvl i skile 80/80 czy to dobre skile?8o) polecam zajrzeć tu: http://myweb.cebridge.net/tlttemp/AverageEq.html. Stronka zawiera wykaz przyzwoitych wartości skili dla różnych poziomów postaci. Sam przyznam że mam 33 poziom i trochę lepsze skile (ok +5) niż tam są napisane, ale z komentarzy innych ludzi w Tibii wiem że poziomy wymienione na liście są bardzo często sptykane.
Pozdrawiam. |
Cytuj:
I najlepszy jest axe, bo liczy sie def broni ALBO def tarczy, wiec jesli masz dragon shield to def bsa=def f-axa. |
AHH... te skille
Ja mam na 21lvl 66/66 a planuje miec na 30 75/75 :cup:
|
Cytuj:
EE.... wiekszosc knightow to wogole nie treni wiec 60/60 luz |
Ja tez mam skile 66/66 tylko ze mam 23lev
|
A ja mam skille 544/545 na 2 lvl. To dobre czy złe? Powiedzcie no???
|
Ja mam na 27 lvl skill 70/70. Chce walnąć przed 35 lvl 80/80 :PP;)
|
:D siedźcie i skillujcie, siedząc w jaskiniach lub stojąc przez depo do 80/80,a nawet do 90/90 a niektórzy sobie bedą grac dla przyjemności (czyt.ja).
Ze skillami 56/56 spokojnie mozna bic cycla, zerka, huntera, beholdera, solda itp. itd |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
You see a spam. X( Cytuj:
Cyc - zabijesz ze strata pol zycia Zerk - zabijesz 2 razy uhajac sie na jednego zerka Hunter - zabijesz jak wyzej, albo nawet 3 razy uhajac sie jesli to otwarte pole Beholder - zabijesz tracac 3/4 zycia Solda - Tego zabijesz spokojnie. Ale czy twoja ambicja ogranicza sie do rabania soldow? Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:05. |