Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Multimedia, problemy? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153230)

MordercaCienia 25-01-2009 11:51

U mnie od kiedy byl technik/dali modem (albo po prostu przypadek) jest znaczna poprawa. Lagi sa teraz rzadko, znaczna wiekszosc czasu da rade grac.

Litin_Kaire 25-01-2009 12:44

Moze i jest jakas poprawa, ale lagi sa nadal.. Nie za to placimy!

Adapter 25-01-2009 16:36

hehe

@MordercaCienia
Co zrobiles ze ci dali nowy ja dzwonie tam "czesto":p i i tak mi nie chca dac nowego Modemu xd
@top
Dzisiaj rano moglem grac az 15 minut SUKCES!!!Kapicie 15 minut bez lagow :D

MordercaCienia 25-01-2009 17:46

kolega ojca zna ludzi w mm ;p

.:Marta:. 25-01-2009 18:59

Ja juz nawet nie prubuje tam dzwonic, patrzec czy jest lepiej zrezygnowalam po prostu. W marcu jest koniec umowy, poczekam i zapomne ze bylo cos takiego jak mm -.-
Pozdro dla wszystkich

Litin_Kaire 25-01-2009 19:58

Fajnie macie, że macie tak krótko umowy z nimi, bo ja się muszę męczyć z nimi do listopada :/

Adapter 25-01-2009 21:27

Ja Byc Adapter

A mi sie konczy umowa w srode (w ta SRODE W TA !!!:]) wiec jutro dzwonie i stawaiam sprawe jasno nie ma lagow macie 24 h jesli nie ide Do NEO B)
@top
Lagi , lagi , lagi . Ale i tak jestem szczesliwy bo dzis rano mogelem pograc 15 minut bez lagow to JEST SUKCES ;) i jedna rzecz dzisiaj zrobilem formata kompa dalo sie pograc moze 30 sekund i juz lag i koniec gry wiec Format nic nie dal :(
@Marta
NIE PODAWAJ SIE JA WALCZE OD WRZESNIA I W SRODE JEST DZIEN MOJEJ CHWALY . Bierz przyklad z Banczo napier#alaj telefony co 3 godziny . Nie przejmuj sie wstydem . TAKIE RZECZY TRZEBA ROBIC W IMIE TIBI (hah) xd
@(przyznajcie ze ten post wyglada jak byl bym super dzieckiem tibi , nio przyznajcie nio xd)
@MorderCienia
moze pogadamy bo ja mam zamiar zaczac grac na askarze "Adapter Corleone" , by juz byl z 30 ale laggi :/ i ty Olszyn?:D

MordercaCienia 26-01-2009 15:02

gorzow :P

1234567890

pyzio2 26-01-2009 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adapter (Post 2436481)
A mi sie konczy umowa w srode (w ta SRODE W TA !!!:]) wiec jutro dzwonie i stawaiam sprawe jasno nie ma lagow macie 24 h jesli nie ide Do NEO B)
@top
Lagi , lagi , lagi . Ale i tak jestem szczesliwy bo dzis rano mogelem pograc 15 minut bez lagow to JEST SUKCES ;) i jedna rzecz dzisiaj zrobilem formata kompa dalo sie pograc moze 30 sekund i juz lag i koniec gry wiec Format nic nie dal :(
@Marta
NIE PODAWAJ SIE JA WALCZE OD WRZESNIA I W SRODE JEST DZIEN MOJEJ CHWALY . Bierz przyklad z Banczo napier#alaj telefony co 3 godziny . Nie przejmuj sie wstydem . TAKIE RZECZY TRZEBA ROBIC W IMIE TIBI (hah) xd
@(przyznajcie ze ten post wyglada jak byl bym super dzieckiem tibi , nio przyznajcie nio xd)
@MorderCienia
moze pogadamy bo ja mam zamiar zaczac grac na askarze "Adapter Corleone" , by juz byl z 30 ale laggi :/ i ty Olszyn?:D

nie tak predko jeszcze musisz wypowiedziec umowe :) czyli miesiac masz z glowy kolejny :P im szybciej to zrobisz lepiej dla ciebie

Adapter 26-01-2009 16:56

@up
Czyli jesli beda dalej lagi to jescze 1 miesiac meczenia z nimi? czy mniej?:confused:
@top
Coraz lepiej wczoraj 15 minut bez lagow , dzisiaj 4 minuty bez lagow . ZA TO NIE ZAPLACISZ KARTA MasterCard:p
(pomylka zaplacisz zerwiesz umowe i wykopisz neta w innej firmie)

Szyszkati 26-01-2009 17:08

Cze mam świeże info na temat naszego problemu 100% pewne jak mi mówiła osoba z Multi.
Otóz lagi są ponieważ jakis głowny punkt nie wiem czego ale chyba danych jest zbyt przeciązony w Warszawie dlatego jak mowia jeszcze ze 2 tyg w godzinach 13-23 bedą lagi. Usterka bedzie usunieta jak najszybciej. Facet mi mówil konkretnie i zgadza się w tych godzinach mam najwieksze lagi. Pozostaje nam czekać...

Levy8 26-01-2009 17:17

lagi multimedia

LUDZIE! Wkoncu znalazlem odpowiednie forum. od 7 miesiecy mam te zasrane lagi w tibi. To jest tak. 1-Loguje sie troche i stoje w miejscu nic nie moge zrobic all kolomnie chodza pisze i ja to widze. 2-co kratke zatrzymuje sie na minute.3- freezy itd. Juz nie wiem co robic, trace nadzieje ze to kiedykolwiek sie poprawi NIENAWIDZE TEJ ZASRANEJ MULTIMEDI. jeszcze miech temu kozystalem z takiego szwedzkiego programu Relakks co mi pozwalalo normalnie grac lecz tera wygasla 30 dniowa trialowa wersja i juz se pogralem!! Pomozcie BLAGAMX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( X(X(X(X(X(X(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(

matiiss 26-01-2009 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MordercaCienia (Post 2437199)
gorzow :P

1234567890

W gorzowie ma tak co 2 osoba ;))))

Ja narazie stracilem 400k na blessy i z 200 na aole i zrezygnowalem z dalszej gry ; )

Mala sklejka ^.^
http://img253.imageshack.us/img253/9...iownforns9.jpg

@kilka up
Tez dostalem nowy modem :P i nic ;\

Levy8 26-01-2009 17:24

zal

Ja z gdyni jestem tez pozucilem dalsza gre na rl tibi bo stwierdzilem ze to nie ma sensu jak co dzien padalem. Gram sobie od czasu do czasu na ots ale zadko sie zdaza zebym mogl sobie pograc bez lags ;s

MordercaCienia 26-01-2009 17:30

lol, zainstalowalem tego relakksa i mi lagi przeszly

z tym ze jak go rozlaczylem to nadal nie ma wiec to moze przypadek

MordercaCienia 26-01-2009 17:35

o kurwa, to chyba dziala :D

rozlaczylem tego relakksa, lagi mi wrocily po chwili, wlaczylem go i nie ma lagow

watpie zeby przeszly same w 5 sekund

matiiss 26-01-2009 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez MordercaCienia (Post 2437422)
o kurwa, to chyba dziala :D

rozlaczylem tego relakksa, lagi mi wrocily po chwili, wlaczylem go i nie ma lagow

watpie zeby przeszly same w 5 sekund

A skad go pobrales ? ;]

MordercaCienia 26-01-2009 17:43

http://tibia.org.pl/static/out/artyk...-_Relakks.html

robilem 4 proby.

caly dzien mi lagowalo non stop, wlaczylem relaksa lagi przeszly, wylaczylem wrocily, wlaczylem przeszly, wylaczylem wrocily itp

to chyba dziala

Edit: nie chodzi idealnie, sa bardzo male przerwy w plynnosci chodzenia ale to wcale nie przeszkadza (jest cos podobnego jak na amerykanskich serverach).

Levy8 26-01-2009 17:59

mowilem wam ze to dziala ja potrafie scrackowac ze mam caly czas za free ale czasami mi to nie pomaga bo moze mam za wolnego neta... tak samo przed chwila mialem akcje na ots net padl i hop siup temple gz multi:D

Litin_Kaire 26-01-2009 18:00

Jakby ktos jeszcze to przetestowal, i lagi zniknely prosze o info na forum :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:30.