![]() |
Cytuj:
|
@Frycek
Mi chodzilo o to jak na poczatku wbiliscie :Dmialem 1400 many i utamo po 5 sekundach zostalo 300 xD:] @Poreda Mozeszz jasniej? @Sardas Zapewniam cie, ze gdybys mnie zaatakowal nikt by mi nie pomogl:p Btw.Nie mysle o tym co bylo kiedys tylko o tym co jest teraz... |
Cytuj:
I przyznaj sie ze sharowales bo kazdy wie i sam sie przyznales a jak napisalem to na FORUM to nagle "ja klamalem sprawdzalem komu ufac moge" HAHAHAHAH |
JUPI jest wojna ^^ dobrze ze narobilem na zapas SA :*
|
@Solar
Dlaczego w RL mowisz nam co innego w tibi pisziesz co innego i na forum tez piszesz cos innego ?:evul: Tylko sie nie mysl, ze to co napisalem jest zlosliwe:p |
Cytuj:
|
@Darkkz
I kto tu bajki opowiada... |
Nie do mnie to było ale:
12:28 Young Gorti [88]: ze nie wbijesz tu 61? 12:28 Young Gorti [88]: tak samo seba 12:28 Young Gorti [88]: daw 12:28 Young Gorti [88]: i inne twoje przydupasy Dla twojej wiadomo¶ci, nie dasz rady mnie zabić po pierwsze a po drugie nie gram na silverze :S |
Cytuj:
Za co miałbym Cie bić? KSAkoASKOAS Od kogo to fake?:DDDD nie no kurwa widze że wszyscy mnie tu kochaj± , ale chociaż w tym faku mam 88 lvl :D jedyna prawda ogólnie mowiac zal.pl xD |
@up
Pożyjemy zobaczymy co będzie, ale w tibii co¶ nie chciałe¶ ze mn± gadać. @down Zaraz kumpla prowadze do expowiska bo grac zaczyna. |
Cytuj:
Anticalowi też nie odpisywałem xD @Edit Napisz tera ;) |
Cytuj:
Bedxzei cxo dizaj? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Edit: ASASUUH ? :P @down Ja tez tak myslalem zeby nie mowic ale Gorti i tak wiedzial komu to powiedzial a do tego samo to: Cytuj:
|
@up
Nie chciałem mówić od kogo to wiem no ale już widze że kacp powiedział ;p |
@Kacperka
Tak tak , rób laske frajerze ;* Ja dzi¶ wbiem 329k ( 400 wleci zaraz ;) ) i jako¶ nie widzę żeby nettona mi zaszkodził :D Tya tyle że dzi¶ z dp nie wyszedłe¶ lolq bo cie noob charem szpiegowałem buyahahahshuahuh @Kacperka Nice fake buahah , rozbraj± mnie wasze sposoby na "udupienie" mnie. Poczekaj na mój ss z 100 lvlem mi¶q ;@~~ |
Welcome in the New War! <3 :evul:
|
Cytuj:
a co do tego z tym 100 lvlem to z tego co ty mi zawsze opowiadales to juz ze 140 powinienes miec ^^ |
Cytuj:
Z vegeta i marcinem? a co pomocy juz nie bylo tak?:o Chyba jednak sie nie mylilem... Pamietasz jak kiedys tam przyjechales i gadales z "zoltanami"? Po tym spotkaniu okazalo sie, ze pomylil ci sie pomoc zoltan z vegeta zoltan... |
Cytuj:
|
TERAZ BEDZIE NAJLEPSZE!
Dowiedzialem sie ze OPEN JEST W SVARGROND i pytam sie tych co juz PA zbieraja na forum : Poreda stoi w depo jego gildia sie bije ^^ a on twierdzi ze sie nie wtranca ^^. Fakt to samo napisalem do Dawergo ale ten niby pobiegl zobaczyc i walczyc bo mowil ze nie wiedzial... Ktos ostatnio mowil ze to wy wiecie wszystko wczesniej a ja nic. O tej open wiedzialem juz od rana jakos wy co z SA jestescie nie wiedzieliscie... Ciekawe ktory z polakow byl na Open cos mi sie wydaje ze nieliczna czesc :] Wiec najpierw uczestniczcie w WAR a potem sie na forum wychwalajcie i PA zbierajcie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |