![]() |
Kiedy u nas bedziecie??
|
dzisiaj o 17:34
|
hahahahhahahahahaha
|
hahah van cut jest xDD eloza bedziemy mogli sobie ich kopac
Do Alberta chlopaki ze sloneczka tez chca pokopac wpadnijcie dzis |
@Bochnia Squad:
Zachowujecie sie jak banda dzieci z porażeniem mózgu. Podniecacie sie tak jakby kurwa to mialby byc open battle i znajac zycie jezeli byscie wyszli to tylko w 40 osob biorac za soba rodziny oraz widly zeby miec sie czym bronic. Gdyby glupota umiala fruwać to byscie sie pewnie unosili pod sufitem. Tak wogole jestescie kozaczki to przyjedzccie do nas do Warszawy. Ba jestescie takiego mizernego wzrostu ze 10 osob to do walizki zapakujecie czyli zaplacicie za 1 bilet. |
Nie mam zamiaru sie w*******ac w wasze sprawy ale chce tylko powiedziec ze jestescie zajebiści po wyglądzie oceniac jak ktos sie bije ;]
|
Cytuj:
erakir ma 190 cm inni podobnego wzrostu ty sequ ile masz? w pasie masz kolo 190 cm zapewne |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A bylo to tak ze kiko sam zaczol na*******ac viluma. Pixik mogl mu pomoc ale stal jak wryty. |
@vilum
lool w życiu głupszego tekstu nie słyszałem. 'czemu nie wpadliście za 10 min jak dzwoniłem skoro takie kozaki jesteście' no kurwa n/c Niby taki cwaniak jesteś, ale sie przekonaliśmy, że tylko przez kabel. Dostałeś kilka strzałów i nawet nie oddałeś. A twój przyjaciel stał i sie patrzył lmao. Co do postów bochni to sie nie wypowiadam na ten temat bo są żałosne. Porównując to co nam wizz gadał o was na ventr a to co tutaj wypisujecie w ogóle sie nie łączy. ;) |
Widzialem fotke boltera i na mocnego on nie wyglada xD
|
Cytuj:
nie interesuje mnie to co wizz o nas gadal bo 90% z tego co pierdolicie to glupoty , wymyslcie cos lepszego |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No ale zeby bylo solo chyba musi tu przyjechac?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wpadaj smialo , gwarantuje ze nie bedziesz mogl grac w tibie przez ok 3 miesiace po tej wizycie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |