Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=1807)

Luke06 11-11-2005 17:19

Knight, 3mlvl, 55/55 skille. Eq - crusarder helmet, crown armor, knight legs, tower shield, bright sword i scarf. Gdzie moge expić? Najlepiej bez straty IH...

boots of haste 11-11-2005 17:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boots of haste
Mam pytanka.
Mam 30 elder druida (40 mlvl) i chcialbym sie spytac czy w taki sposob jak burst+hmm moge spokojnie zabic bh, jakie komba beda wychodzic?
A i jeszcze jedno gdzie mozna spotkac duze ilosci beholderow jesli takich nie ma to podajcie gdzie mozna je napotkac.
A jak z fd?
THX for info. :(

Proszę o szybką odp.

Sir Marilion 11-11-2005 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luke06
Knight, 3mlvl, 55/55 skille. Eq - crusarder helmet, crown armor, knight legs, tower shield, bright sword i scarf. Gdzie moge expić? Najlepiej bez straty IH...

Dobre eq, wnioskuje z tego że masz dość dużo kasy. Moja sugestia brzmi tak: manafluidy i 4 mlvl, po czym chyba wiadomo co - uszki.

EDIT: Mi się wydaje że walkirie i amazonki powinny iść całkiem nieźle

Xybee 11-11-2005 18:55

@Up Up Luzem dasz sobie rade nawet bijac bh z samych hmm ... uwazam ze bursty ci sa nie potrzebne :) Pozdrawiam :evul:

krzysiek krzysiek 12-11-2005 08:36

Gdzie może expić sorc (zwykły bo Pacc się skończył :D ) na 36 lvlu i 48 mlvlu ?? Tzn tak żeby zysk był i w miarę bezpiecznie :]

cichy3 12-11-2005 09:53

Mam 12 level skille 45/42 i wyposazenie:dragon hammer, dwarven shield, scale armor, brass legs, dark helmet. Gdzie moglbym pojsc zeby poszedl dobrze level i zeby byl niezly loot bo musze wreszcie zarobic na lepsze eq, oraz zeby bylo dosc bezpiecznie i malo ludzi.

Sir Marilion 12-11-2005 10:21

Cichy - ja tam bym proponował MoTLS - trolle. Jakby ci zabrakło fooda to możesz na wolfy pójść w tych samych jaskiniach, może przy okazji ci wskoczy mlvl.

Ziom Patryk 12-11-2005 20:36

Mam pytanko

Z jakimi skillami poloze cycka? Mam plate set, soldier helmet, dvarwen shield i orcish axe.

Yasio 13-11-2005 08:07

Jestem knightem level 27, skile 69/69, magic level 4, eq: knight set, steel helmet, bright sword, medusa shield (po hacku).
Krótko mówiąc:
Chcę znaleźć miejsce z dużym expem i małą stratą uhów.

Maqumba 13-11-2005 08:23

mam:
53 lvl
skille 71/69
eq: crusader helmet, demon shield, crown armor, crown legs i boh :P
uhy
nie mam pacca

Gdzie najszybciej bym poexpił oprócz dark katedry...

Master Rincewind 13-11-2005 11:49

Otóż mam problem-ścigam się z kolegami do 20lvca i niewiem gdzie expić (szybko i skutecznie)...
mieszkam w Carlin, druid, HMM, GFB, EXPL, UH, niewidka, zaraz summon. dostęp na IJtka. 16 lvl, 18mlvl. p - armor, brass legi(kończe robić bp of uh, zaraz plegi), sold helm, double axe. help plz ;(

Frog zioom 13-11-2005 13:32

Witam!

Siemka all!Jestem nowy na tym forum ale mam juz pytanie czy skille 32/32 przy 10 lvl to dobre skille ? plx odpowiedzcie :)

boots of haste 13-11-2005 19:41

Mam pytanka.
Mam 30 elder druida (40 mlvl) i chcialbym sie spytac czy w taki sposob jak burst+hmm moge spokojnie zabic bh, jakie komba beda wychodzic?
A i jeszcze jedno gdzie mozna spotkac duze ilosci beholderow jesli takich nie ma to podajcie gdzie mozna je napotkac.
A jak z fd?
THX for info.

CZY MOZECIE MI W KONCU ODP., CZY MNIE IGNORUJECIE? -.-

Xan Arcanist 13-11-2005 20:02

@Ziom~: 1 położysz ze skillami po ~55 i trochę lepszym eq

@Yasio: Katedra...

@Maqmba: Może guardy?

@Master~: Roty w MOtLS lub kopalnie dwarfów

@Frog~: Średnie...

@Boots~: Już dwie osoby Ci odpowiedziały... -_-|

Knight Simon Dark lord 14-11-2005 15:04

ja mam pytanie nie gdzie expic ale zwiazane z expieniem
czy sorc lvl 33 mlvl 44 z eq :c-set,bohy,fs, może expic na dworkach bez runy?? a jak nie to jakie runy sa przydatne na nie

Taro Anth 14-11-2005 23:16

odpowiedź

Skile masz niczego sobie , jeżeli masz teraz dobry eq to mozesz skilować na rotach , czasem widziałem jak gracze z niższymi lvl od Ciebie skilowali na dwarfach, lepiej teraz troche poskilować a potem expić na lepszych potworkach, ja już bez przerwy skiluje od kilu miesięcy i jak narazie jest to dla mnie opłacalne.

Rabin 15-11-2005 14:45

Gdzie mam expic przy skillach 34/33 (wiem ze niskie) i przy eq : scale armor,brass legs,solider helmet, dark shield i serpent sword.
Niemoge jescze uzywać uhów.

Flashman 15-11-2005 14:55

Odp.

Rabin: To zależy jakie miasto. Napisze ci bez PACC
Thais: Albo roty w ancient temple albo waspy i swamp trolle na poludniu. Przy twoim eq raczej roty.
Kazzordoon: Roty i dwarfy poziom 1 i 2 wszystkie kopalnie ani 1 soldka nie ma!
Carlin: Najlepiej leć na jakiś mini amazon camp albo 1 i 2 poziom MOTLS.
Ab'dendriel: Oczywiście kopalnie trolli.
Venore: Hmm... z tym trudniej... Może gdzieś na północy podobno są roty itp. Albo swamp niedaleko. Trudno powiedzić bo nie expie w Venore.

boots of haste 15-11-2005 18:16

Cytuj:

Mam pytanka.
A jak z fd?
THX for info.

CZY MOZECIE MI W KONCU ODP., CZY MNIE IGNORUJECIE? -.-

@edit: odp. mi czy nie? Grrrrr...

domin3x 15-11-2005 19:15

Przeciez juz ci z 4 osoby odpowiedzialy, lol

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02.