![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=tGjfx...eature=related
"jawor" to z Tob± była prowadzona rozmowa ? Bo Ty też z Białego :D |
Cytuj:
pozdro&poćwicz |
Victeron,Arcano,Elven, Druid Carlos,Lavio,Nashgan i prosze panstwa - THUMEDAN oraz inni...- Co sie stalo?
Mar 18 2009, 22:35:00 CET Killed at Level 215 by Fureyka and by Raistlin Firearrow Mar 18 2009, 21:52:42 CET Killed at Level 216 by Punzhete and by Bavor Bix Mar 18 2009, 19:50:34 CET Killed at Level 216 by Lunatika and by Blafyn Mar 18 2009, 19:26:48 CET Killed at Level 217 by Ekox Serilvary and by Yorphyroy Areller :ASD |
I nowa kara za smierc w roli glownej
Furora bez bota jest beznadziejna |
@Gauri
Masz racje ladne zydobranie poszlo ^.- Eter ladne pg,Dona takze aa i Arcano Vampire 3x xD |
zaorali sie xD
|
O we kurwe... 150-50?
|
alez kurwa oro ja jebie Eter 6x gleba Dona NAtroni 5x jezu bez kitu ze 150-50 xDD szkoda ze jebanego tibicamtv nie ma ... na tibia.cam pisze ze 90 do 40 dla nas ale nie wszystkie fragi policzone jeszcze
|
Cytuj:
czulem sie jak na otsie... :s padasz nic nie tracisz wracasz i dalej noobisz kurwa mac :/ edit :HAHAH JEBANE FORUM FAJTERY WSYZSTKIE PADLY A JA RZYJE XDDD |
Look at Erig.net Muhahaha
|
Erig.net wygl±da fantastycznie :) ogólnie beka, ale to nie była największa openka w historii tibii;p Największe battle trwało 5h i było na titani :D
|
kurna szkoda, ze nie ma tibicama... kto ostatni s*******al?
|
Lookeyy zakryl sie noobami w tobie a vic dal loga a pozniej to ja spac poszedlem i nie wiem juz kto co i jak ale to mi sie podobalo to wszystko zaczelo sie kolo 22 a skonczylismy po 1
|
Cytuj:
and by Asascora jak widzisz mistrzu troche wczesniej sie zaczelo:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
exp x3 i 3 placki baja ahahahah
ps. zalosnyh ****u z forum wbiles juz 15 lvl? ja sie bawie a ty bijesz trole |
Cytuj:
|
calkiem w pizde erig wyglada :p