![]() |
Cytuj:
"Prostytutka" jest słowem neutralnym, "kurwa" jest obraźliwym. Jedno i drugie to tylko słowo, ale tak się przyjęło. Tak samo jest w tym przypadku. "Gej" - neutralny, "pedał" - nie. |
moge kogos obrazic porownywujac go z pedalem, gdy owy pedalem nie jest.
tak samo do normalnej kobiety nie powiem dziwko, a do prostytutki i owszem. moje zdanie. |
Cytuj:
gej - homoseksualista, pedał - część roweru... Cytuj:
Zresztą zauważ, że do prostytutki tak powiesz, bo między innymi za to płacisz. Dziwka to określenie kobiety puszczającej się za pieniądze, tylko bardziej wulgarnie. Gej - normalny homoseksualista nie wyróżniający się za bardzo z tłumu. Pedał - gejista muszący za wszelką cenę pokazać że on jest gejem, jest wspaniały, ma wszystkich w dupie, liże się na oczach innych z kim tylko popadnie. Widać różnicę? Mam nadzieję. Nie można porównywać dziewicy do ladacznicy, która ma po kilku partnerów dziennie. Tak samo w przypadku geja i pedała. |
Używanie zwrotu "puszcza się" jest nie na miejscu! To jest obraźliwe, ta Pani wykonuje swoją pracę, świadczy korzyści cielesne w zamian za pieniądze, a nie "puszcza się". Mam nadzieję, że tak pejoratywne określenie zostało napisane pod wpływem gniewu, siły wyższej, bardzo tego żałujesz i więcej nie popełnisz takiego grzechu.
Gdyby mnie skazano za nazwanie czarnucha czarnuchem to bym się autentycznie wk%$#ił. To samo w sprawie tej osiemnastolatki (ach ci wybaczający, pełni miłosierdzia księża, którzy sami złożyli zawiadomienie do prokuratury). Co do sprawy pedała, to tam jest napisane, że to nie było jednorazowe, więc może kara była bardziej sensowna (na pewno nie jej wysokość). |
Ależ oczywiście, wybacz mi błagam! Już więcej takiego zwrotu nie użyję! :<
A co do kasy... Taki naród, trzepiemy kasę jak popadnie, im więcej da się wyciągnąć tym lepiej... |
Ja mam w zasadzie pogląd Jacykowa, czyli "Zostałem nazwany pedałem, ale przecież nim jestem, to czemu miałbym się oburzać?" :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
A skoro inne narody też tak robią (lub jest gorzej), to po co się czepiacie że duże odszkodowanie ~~ |
sporo jezdze po innych krajach i chyba mam duuuuzo lepsze info co do innych narodow. Na zachod od polski nie ma bardziej kombinatorskich krajow niz polacy, na wschod nie poznalem ludzi az tak dobrze wiec sie o nich wypowidac nie bede.
Polak zawsze cos kombinuje, a to jak chociasz by o 0.5% miec wiekrze dochody albo jakis dodatek rodzinny... |
hahah przedstawie wam moj chory evul swiatopoglad
Planeta to taki czlowiek organizm a ludzie to choroba tej planety zwykle przeziebienie lub grypa i tak nie bedziemy na tej planecie dlugo hihi chyba ze to jakas gruzlica ale leczona heehhee |
Cytuj:
NOT. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Sphinxer
tak Pewne choroby zwalczają się same. |
@Cienius
Wkurza mnie coś takiego. Jeśli uważasz się za taki wrzód to czemu ze sobą nie skończysz. Nawet jeżeli ludzkość jest problemem, to jej nie zniszczysz. Może kiedyś zniszczy się sama, ale nie z powodu jakiegoś chorego paranoika. |
Cytuj:
Ale prawda jest taka, ze powoli zmierzamy do skretynienia spoleczenstwa - http://www.joemonster.org/p/193952/P...osc_polityczna. Teraz smieszny obrazek, za 10 lat stanie sie (niestety) rzeczywistoscia ;) |
Cytuj:
|
ja lubie murzyn, chcialbym byc takie jeden bo bym mial duzego B)
uwazam, ze jednak oni troche przesadzaja i nie powinni az tak sie obrazac za rasizm bo im nikt nic nie robi |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24. |