![]() |
Cytuj:
Tak tak Snowcy ... Weź słownik do ręki Btw. Gratz all , ja narazie nie daje bo skilluje xD |
Wreszcie zrobilem Wrl Quest ,
gdy sie przerzucil dostalem skromne combo 600-650/Sek :D http://img49.imageshack.us/img49/9251/wrlquest1fg.jpg |
Chetnie bym wam powiedział co to jest ironia ale nie mam czasu.
@Ci którzy mnie poprawiali Uwazacie za medrków ?ROTLF. Zal.pl ;( Ten post był na spontanie bo sie zamulałem a ci, którzy dalej nie wiedza czemu "" Snowcy "" to byla IRONIA Koniec offtopicow :> Z z moja ortografia nie jest zle |
Gz Xybee :) More plz ...
|
Sposób rozwiązywania konfliktów na non-pvp: "Zluruje na Ciebie zerka i zobaczysz !!! Tylko Cię spotkam na huncie !"....
Non-pvp to wypaczenie tej gry... Ale levele macie ładne :) |
Cytuj:
|
Chciało by się jeszcze dodać "Ty stara d**a jesteś"
A wg. mnie sposób tzw "hunta" na non-pvp to idiotyzm. Co da jeden zeerk na załóżmy 40 lvl?? Trzeba by całe stado. |
A np co da 5 zerkow plus ludzie ktorzy je uhaja? :D raz na pacerze mnie tak "zhuncili" Gz ss all :D
|
Tu nie jest CZAT plz :0 Tu jest temat ze zdjęciami plz B)
|
Ciekawe ze zazwyczaj Secura+Harmonia na Tescie kroluje... wiec gdzie sa Ci "Master pvp"? -.-
|
Ja i tak uwazam ze nonpvp jest lepsze poniewaz tam sie licza wszczegolnosci interakcje miedzy ludzmi a nie argumenty sily a noobow mozna ignorowac no ale zeby to zrozumiec trzeba dorosnac :) pozdrawiam serdecznie
|
No No Sir Grali , widzę już zaczynałeś wtedy grać jak jeszce Tibia tak dziwnie wyglądała :P Dużo się zmieniło od tamtego czasu :D Gratz i Pozdrwiam all
|
Cytuj:
Ostatnio tylko pare godzin sobie pogralem... Najpierw red skull na knighcie, potem redzik na sorcu i UE nad depo w Venore... A teraz to bedzie jeszcze wieksza masakra... W koncu lvl ze 2x wiekszy :P @SSy Huh... "Mały Grali" inside :P |
Graficznie Tibii nic nie brakuje, widac to po tych starych screenach. Pomimo upływu lat wiele elementów pozostało niezmienionych. Niektóre zostały podrasowane (może dlatego że wczesniej zostały potraktowane po macoszemu). Wielu powie ze Tiq wyglada super i zgodze się z tym,ale czasem utrudnia to gre. Nie do końca wiemy co nas może strapować :)
@Gremlin Wiecej starych ssów :) @Nico Gratz SSów - szczególnie z DLi |
|
7 Magic Lv Yea
http://img206.imageshack.us/img206/9347/7magic2rd.jpg |
Xybery my hero xDD
j/k dodane malym druczkiem xD |
|
No gratulacje ballqu, po takim czasie :) Teraz jescze pare i anni :)
|
Gratuluje :) Powodzenia w dalszej grze ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:19. |