![]() |
Nie jest płatna tak jak WoW.
I tak, można ją ściągnąć jak tibię >= ] http://eu.guildwars.com/support/cate...ownload_client W tym sęk, że na start musisz zabulić 6 dych <i grać do woli>, lub 5 złotych i masz 14 godzinny trial. |
Elo
Ej mam pytanie jeszcze jedno. Czy da się ominąć ten klucz dostępu albo czy ktoś da mi konto bo nie mam żadnego klucza. tylko nie uważajcie mnie za nooba. A może ma ktoś klucz? Jeśli tak to poprosze @down mm a w jakich sklepach to sprzedają? znaczy trzeba zamówić czy w jakimś mediamarkcie można kupić? |
Klucza nikt ci nie da bo on KOSZTUJE. To tak jakby podszedł do ciebie na ulicy 7-latek i poprosił, ot tak, o kasę na chipsy. Dałbyś mu? ...
Ta gra jest płatna, ale nie tak jak WoW, czyli nie ma abonamentu. Kupujesz pudełko i grasz ile chcesz. Jedna kampania kosztuje około 50zł. |
Może wrócę do Guild wars tylko lipnie bo mam pierwszą wersję a na zakup wszystkich bym zabulił:
Guild Wars: Nightfall 50zł Guild Wars: Eye of the North 70zł Guild Wars: Factions 47zł czyli jakieś 200zł :/ 2 pre-paidy do wowa trzeba się zastanowić dobrze :evul: |
@up
A po co ci wszystkie? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
There is nothing to fear! - Save yourselfs!
Ups, przecież facta nie masz; to nie ma SY. :> Nie trzeba mieć wszystkich części od razu, żeby być pro. Początkujący w ogóle nie powinien kupować od razu wszystkich partów. Najlepsza droga: 1. Nightfall 2. Factions Tutaj już masz jakieś pojęcie o grze i zaleźnie co ci się bardziej podoba kupuje się: a) PvE = Eye of the North b) PvP = Prop <imho Guild Wars zwykły> |
*Luker's
Nie jest płatna tak jak WoW - płacisz tylko za kod aktywacyjny, by założyć konto, a potem grasz tyle ile chcesz. *topic Factions mam - nie przeszedłem całego, bo nie miałem na to czasu. Wbiłem 20lv, zrobiłem tę misję z tymi zwierzętami/mobami/bossami takimi z gwiazd (żółw, smok, jednorożec i coś tam jeszcze) i przestałem grać. Aktualnie brat jakoś się w to wkręcił i pyka ostro. Dobija 20lv, misje ciora raz dwa wszystkie, a gra tak mu się spodobała, że... Nightfall jutro będzie u mnie w domu :s |
Cytuj:
chyba 50 paczek chipsów. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Dobra juz wiem o co chodzi ^^ |
Musisz kupić, tylko pudełko z gra ktore kosztuje 60 zl i potem mozesz grac do bólu za darmo ;)
masz tu moją kolekcje ;P eye of the north to dodatek i musisz miec przynajmniej jedną z trzech kampani (nightfall, factions, prophecies) http://img232.imageshack.us/img232/3...0502112zw8.jpg http://img232.imageshack.us/img232/p...pg/1/w1000.png |
No zajebiście a starzy mi nie kupią bo już ostatnio pacca kupiłem
a wogóle to cały czas mi książki chcą kupić a może by kupili jakbym ostatnio peceta nie spalił @edit a ten klucz trialowy co mówił X-zero |
Klucze do factions dla tych co się boją ,że wrzuciłem na rapida wraz z kluczami jakiś syf.
7663R-BRG63-RNKDN-LQ946-JFRJJ 2RRH8-Q8H3P-42L7C-JM1KC-P916J 1RRNC-DFMQ4-94M1L-PF3DL-NRNJH 9BB9F-8K8PF-M83RK-JFMQ3-L2P8M 2RRHB-RKG43-RCG4C-H8Q3M-9BC1Q 1HHHN-RPQMR-FKDLR-PQ1QF-K1M41 6LLQN-MGPBJ-2RN6F-RM62R-JDJKH 4PP7M-BNHQM-L12N4-NPRQL-1D42D 8RR1B-47LCG-K1926-KCDHC-NB2GC 1QQFG-B4K8L-7DF71-7BN3Q-2J4NC 2LL1G-8FCDR-H81RD-M4N9R-8F3LG 3LLCQ-D48NC-9434H-872PJ-6LHFB mogą nie działać ale co tam :) Tutaj macie ponad 4,5mb w notatniku samych kluczy ;) Klik Jeśli nie działa jakiś to spróbuj inny bo pewnie duża część jest z nich użyta. btw. możesz dać notkę dziękczynną za pomoc :evul: Edit: wrzuciłem jeszcze na Speedy Share gdyby wygasł link na RS KlIk Edit2:podziękowania dla szefostwa tibia.pl za zrobienie na forum zabezpieczeń przez co nawet nie można pomóc :) zamiast tych kropek wpiszcie s p e e d y s h a r e bez spacji. najlepiej wklejcie link do przeglądarki bo ten wielki i nie zawodny guard coś się psuje :/ |
Działa
Cytuj:
|
Cytuj:
Edit: Dzisiaj wbiłem na pvxwiki... No i zaskoczenie. Wszystkie najpopularniejsze buildy monka poszły się... No, wiecie. Zniknęły Oo. A to oznacza, że mój kochany Zealous PvE Healer jest znerfiony, co sprowadza się do porzucenia monka i założenia nowej postaci... Tak, teraz jakiej... @down Hyh, tylko często (przynajmniej w moim przypadku) są one nieefektywne. Nie mam głowy do siedzenia nad cyferkami ;) |
@up
dlatego zawsze sobie robie sam build'y;) |
@WrD
Pograj pvp to ogarniesz te cyferki (jakie znowu cyferki 0o?)... Na początku zaczniesz kleić pojedyncze średnie buildy, które zamienią się w dopracowane, następnie zaczniesz ogarniać 1400 skilli i gdy usłyszysz jakikolwiek skill to od razu skojarzysz cały build do niego. Następnie przyjdzie pora kiedy wyczerpią się pomysły na mega niszczycielskie buildy i wtedy zajmiesz się team buildami i buildami zabawnymi. Dla mnie cały urok GW to właśnie kreatywne robienie buildów. :> Polecam poćwiczyć ową kreatywność banalnymi zabawami... Nie musisz zmieniać profesji bo ci jeden build znerfili, bo zapewne jest teraz 10 nowych i lepszych. Może sobie zrobimy podforum, dla naszej biednej grupy? :> |
Widze, że Temat o Guild Wars znowu ruszył :)
dawajcie jutro na ab bo podwojne punkty są :) jak ktos chetny to pisać w temacie to pojdziemy jakims teamem :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:41. |