![]() |
Cytuj:
|
nie sadze zeby bon wierzyl w ten hack. dziwny hacker prawda? zabral tylko sova, nie zrookowal postaci, ogolem prawie nic nie zrobil. powiedzialbym ze calkiem mily byl ;)
|
dodam ze bona eq kastroyko mial ponad miesiac.
|
Veccia wczoraj utworzyła nową gildię, Walnuts...
Czy w niej odrodzą sie pats? :P |
Cytuj:
lady jah padla od nuskeia. zibi van'diesel od xisso i rissiela. |
No no,ta partyzantka przynosi efekty :P
|
Cytuj:
Cos tam mówil ze odda w UHach ale do tej pory tych uhów nie widac... |
widzisz pawlonie taki "mile hacki sie zdarzaja" -.-
zabral tylko to co go interesowalo, po co mu inne "smieci", pewnie juz je ma -.- X( |
Cytuj:
|
Jednak taktyka Hwl jest bardzo oplacalna.Cale dnie siedza w dp lub w ogole ich nie ma online a jak przyjdzie co do czego , kiedy jest malo membersow to ida tluc pojedynczo.
Szkoda mi Lady Jah :/ , uwzieli sie na nia , chca jak najwiecej fragow na niej zaliczyc , , biedna dopiero co wbila skile 100 100 a juz padla 3 razy ;/ |
bardzo biedna: <
|
Na miejscu Lady Jah juz dawno bym opuscil ta wojne.
Duzo nie pomoze Furions ( moze ma i bardzo dobre skille , ale lvl za maly-dostani extra combo i dead :( ) A co wogole dzieje sie z Furions nie widac zadnych fragów :P |
Cytuj:
Nie no stary teraz rozwaliles mnie swoim tekstem , teraz zachowales sie jak pospolity noob , ty bys moze opuscil bo jestes cienias, bys sie moment wykruszyl i zaplacil za freedom ale ona jest w odroznieniu od ciebie inna, ma honor i nie opusci przyjaciol. Schowaj sie w ogole "Na jej miejscu dawno bym opuscil ta wojne." MUWHUAWHUAUAHWA XD |
Cytuj:
|
Czy Lady Jah padła bez bloessów skoro straciła 2 lvle? To co dopiero skille :/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a lady jah mi nie szkoda, wiekszosc skilli zdobyla na macro afk + multi client, do tego sie nimi od zawsze przechwalala, wiec mi tam to pasuje :D a kase dostala na aol/blessy bo w koncu zna sie maile z rl czyz nie? ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:14. |