![]() |
Cytuj:
|
Witam.
Chcialbym sie spytac gdzie moglbym expic 92 knightem? Chodzi mi o rejony dla pacc. Jest to moj pierwszy pacc, zakupiony pare dni temu. Caly czas expilem na OF'ie, ale teraz po zakupie pacca nie wiem gdzie chodzic. Prosze o rzetelna odpowiedz. |
Czy dam rade 16 palkiem, dist 52, eq: ranger's cloak, ranger legs, dark helmet, scarf, leather boots, dwarven shield solować draga ? (Tam gdzie jest pojedynczy resp draga obok thais)
|
Cytuj:
Cytuj:
:) Cytuj:
|
Siemka a czy na lvl 35 ubije Dragon Lorda mam blue robe,bohy,p-legs,hat of the mad,dragon shield,hailstorm rod mlvl 33 i czary jakie na ten level a i mam 10k na wytracenie propozycje :D?
|
Mam pytanie: Jakie EQ, level, skille itp. potrzebne by były, żeby solo zabić beho(knightem lub sorcem)?
|
Cytuj:
|
ostatnio bylem na takiej wieży przy Mount sterrum nie ma jej na mapce ale nawet fajna mam 30 lvl 29 mlvl i ide na nią zobaczyć co tam jest przy wieży kręcą się oczywiście war Wolfy totalna katastrofa które ręka rozwalam niezłe hity xD, wchodzę do tej wieży i patrze stoi jakas grupka 10 lvl i tak do mnie gadają " Ty możesz nam rozwalić te potworki na gorze , wszystkie plx". i czego się oni boja :baby: przecież jak maja "exure a jest ich 5 to pokonają 1 potworka. no to mowie dobra noi wchodzę na gore a tam totalny zal. 3 ghoule i 2 Dark Apprentice rozwalam ich i wchodzę dalej one tylko zamieniają w rożne przedmioty i w cyklopa mogą cie zamienić. Dalej na gorze jeszcze lepiej to samo 2 ghoule i 2 Dark Apprentice zabijam i dalej o na gorze juz bylo fajniej przynajmniej można się było zabawić bo były 3 fire devile i chyba 2 Dark Apprentice. no a na samej gorze byl tylko Dark Magiacan zupełny zal i 4 Dark Apprentice zabijam all i shodze na dol a tamci już z nagrodami stoją xD jeden dal mi 10 udek 2 500 gp 3 4 hamy i 5 jakiś klucz xD i wszystkich rozwaliłem nawet 1 hp nie tracąc xD B) luzik fajna wieża. i mało ludzi tam jest.:evul:
|
Czy dam rade ubić [MONSTER]Beholder[/MONSTER]a ?
LvL: 12 Skille: 32/28 ;( EQ: [ITEM]Garlic Necklace[/ITEM] [ITEM]Dark Helmet[/ITEM] [ITEM]Fiery Spike Sword[/ITEM] (963 Charges Left) [ITEM]Scale Armor[/ITEM] [ITEM]Dwarven Shield[/ITEM] [ITEM]Plate Legs[/ITEM] [ITEM]Leather Boots[/ITEM] [ITEM]Honey flower[/ITEM] :P Jeśli tak (Co według mnie jest mało prawdo podobne), to ile wziąść [ITEM]Health Potion[/ITEM]. |
Cytuj:
Co do Hp weź ich BP, bo nie wiadomo ile pójdzie. *EDIT Lepiej na trollach, a od skilli 35/35 lub 40/40 na rotwormach. |
Ok, poskiluje shielding, ale nie wiem na czym :( [MONSTER]Troll[/MONSTER]ach ? [MONSTER]Orc Warrior[/MONSTER]ach ? Plx
pomuzcie |
@up
Roty albo trolle |
Witam czy dam rade sorcerem 30lvl na -1 poziomie darc catedral?
|
Cytuj:
*Down Będzie trudno, ale sądzę, że dasz rade. Shield + Mystic i full def, nic nie bij. Oczywiście stań nie za daleko, bo cały resp się zleci, a to może się skończyć źle. |
Nie wiedziałem, gdzie się zapytać więc piszę tu.
Czy dam rade wyblokać final room banhee questa? Knight 70 skille 74/71+sioher shooterzy to 61rp i 62 ms. Jakich potionków i ile wziąć? Z góry dzięki za odp. |
Od ktorego lvla mozna bic solo dragi? bo jak bylem ostatnio z blokerem to niezly hardcore byl. Pytam sie bo kolega druidem polecial odrazu od 33lvla jak hailstorm roda zalozyl, a sorc?
|
Dragi sorcem można lać od 28 lvla. Przyzywasz 2 dsy, które służą za blokera i atakujesz woce + energy beam + runki icicle ( jak chcesz szybko ubić ale raczej nie potrzebne ale by sie przydały )
konieczny bp manasów :p |
Cytuj:
"Na dole znajdują się: 6 Banshee, 2 Dragon Lordy oraz 2 Giant Spidery." Radzę zabrać sporo potionów, może być gorąco. |
Jakoś (bez pomocy allegro, za to z pomocą lootu z trolli- 3,5k ;) i troche w banku zostało :P) zdobyłem to EQ:
-Platinum Amulet (kupiłem, za 2k :P) -Devil Helmet (kupiony za 1,5k) -Fiery Spike Sword-zaklęty od ognia (już miałem) -Plate Armor (kupiony) -Guardian shield (wygrałem w grze w kości) -plate legs (już miałem) -Bez butów (Czy ten 1 arm, jest aż tak ważny ???) Na jakich skillach, z tym EQ będę mógł pujść na BehO ? Niższymi niż przed tem ? |
Knight 15 lvl ...
Knight
Skile 52/52 Lvl: 15 Mlvl: 3 EQ: Soldier Helmet Noble Armor Plate Legs Guardian Shield Spike Sword Leather Boots OPŁACA SIE JUZ ISC NA CYKLOPY ?? NIE BD MIAL DUZEGO WASTE ? CHODZI MI O TE KOLO THAIS (MT. STERUM czy jakos tak :p) :):):) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:49. |