![]() |
Cytuj:
Mam do sprzedania najlepszy, dwuręczny miecz Magic Long Sword Atak:55 Obrona:40. Więcej informacji prosze zadawać na maila [email protected]. ZAPRASZAM DO LICYTACJI. :D lol //chyba z dupy ma magic long sworda -.- Kupujesz u takiego kolesia z allegro zalozmy sca a dostajesz rapiera -.- |
Ale zobacz na sam tytul Aukcji
Thunder Hammer kyra a w aukcji ma screena Magic long sworda Zal.pl dla takich ludzi jak ten allegrowicz xD |
Ale chetni sie znalezli...
|
Na każdym kroku próbują zedrzeć z Ciebie kase :D
A z drugiej strony widać ze to jakiś głęboko upośledzony umysłowo (idiota) ponieważ nie odróżnia Thunder Hammera od Magic Long Sworda |
Zdarza sie tez czasami ze jakis dobry item jest wystawiony na allegro zalozmy na serwie kyra a u dolu pisze mala trzcionka item lub postac znajduje sie na ots :D
|
Zoom ty tu jeszcze grasz ?
|
Pan Nonix Dark
Banished: until Feb 24 2007, 18:04:46 CET because of account trading |
Xolorian grasz jeszcze bo widze ze ci sie pacc skonczyl:p ?
|
Nie wiem czemu masz lagi, gdyż ja i wielu moich znajomych nie ma.Moze z kompem cos?:>
|
slyszeliscie o tych jazdach ze spike swordem na rooku ? :D ciekawe co sie dzieje , czy ktos zna questa czy cip soft sie bawi ;p , jak ktos cos wie to napiszcie
|
Dawno temu kiedy ten quest byl ogolnie dostepny w tibie malo ludzi gralo (duzo mniej niz teraz) wiec to nie byla zadna sensacja... Rookstayer'zy nie byli popularni wiec ludzie opuszczali Rookgard wraz z kluczem i wiedzą. Ostatni posiadacze klucza dawno sa juz na Mainland wiec chyba cos zle slyszales... Albo cip soft sie bawi... Kto wie;)
Pozdro |
No nie wiem , bo slyszalem, ze gdzies na Antice czy Amerze, wiem, ze cos na "A", gosciu wyciagnal Spike'a, ale tez nie pamietyam jak sie nazywa;s, wiem , ze ma 100 lvl.
Ja sam ososbiscie wiem , ze na poczatku trzeba znalezc szkielet Wolfa wazacy 100oz. Ja sam przez przypadek keidys Taki zanalazlem,Trust me.:> |
Poczytajcie sobie temat w dziale TAJEMNICE ROOKGARDU i bedziecie wszystko wiedziec a nie piszcie tego w temacie o kyrze
|
KUUUUUURRR Same lagi na tej kyrze nie da sie grac OmFg :| niech te cipy cos z tym zrobia bo od update wiekszosc ma lagi a cipy sie opier.. X( X( X( X( X( X(
|
Zapewne Neostrada?? Ja lagów nie mam :] Grac sie da nic sie nie dzieje...
|
neo juz chyba nie ma lagów. przynajmniej ja już nie mam lagów.
|
jeszcze jakis czas bende sie meczyl :| niedlugo 1mega necika bende mial to bendzie mozna pograc ^^ Neo Sux
|
Lol... lepiej neo, a nie jakies osiedlowe gowno.
|
|
buahhahahahahah o kurde Lysy xD To kimi?? buahhahahaha omg niemoge sie powstrzymać :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |