![]() |
21:52 Aldius Ostoher [123]: open battle :D
Przeciez next battle i oni nie istnieja... Aldius jak dobrze mysle to ten z 79~shieldem... Zal^^ |
Aldjuz super ziomal. MArika poor gay hijo deputa.
|
z 33 osobowej guildi zostalo 14 osob:< btw walczylismy w 4 nie w 6;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przy każdym wiekszym starciu Beach dostaje wpierdol :) Nie rozumiem sensu tej wojny :] |
Cytuj:
Ja jestem przekonany, że dpft wygra. Łatwe i krótkie to oczywiście nie będzie, ale myślę, że dadzą rady - bez głupich błędów i tyle. Nie expimy na larvach czy też nie robimy pz na nabku co nas przezywa. |
Cytuj:
|
Sua dała i żałowała
da da da, da na pewno da ci da.. ;p |
No to Baj Baj El Comendante ;]
Arcania bez Fosaldinho, tego jeszcze niegrali. :evul: |
Cytuj:
hmmm ? nie kumam tego postu;p |
on chciał powiedzieć, że go ręka boli od walenia konia
|
Cytuj:
|
Cytuj:
poprostu "Uprawia miłość na własna ręke";) |
Cytuj:
@lindlay on sie nacpal i mial zwidy ze fos deletnol chara czy cos.... albo wogole uciekl z wariatkowa..przemeczenie przez tibie itp.. ps.lind mam 3 red szmatki chchesz na tego MU outfita czy zbierasz juz na etgo co bedzie po letnim update dostepny "spzredawca pomaranczy";p ide ogladac robocopa bo nuda |
cos z ost chwili
lindlay ares belli itp dzieci ktore sie nudza stojac w pz skonczcie z zabawami noobami bo czasami zachowujecie sie jak perry ktory zaczol huncoic xdteam myslac ze tam sa same esp i sie bardzo mylil, zaczynacie juz byc zalosni z tego co wiem K'K mzoe ejst br noobem ale zorbil glidie specjalnie po to aby odsiac tych ktorzy w dupie maja wojne i bitwy wiec odczepcie sie od nich bo to ejst zalosne........ wiem wiem wy byscie chcieli aby kazdy sie napier... neiwiadomo po co ale tak niejest mi ta woja lata kolo ptaszka i szczerze pwoiem czy bedzie trwala tydzien czy rok czy beach wygra czy dptf mi to obojetne,zrozumcie tez LoT glidie ze neichche walczyc a wy prowokujecie jak dzieci.. niebede mwoil juz kto szczegolnie ale red szmatek na MU outfita ci juz wiecej nieskoluje;] |
bijemy każdego kto akurat jest online i jest fajnym targetem, wiec skoncz ta propagande -.- gdyby beache wychodzily z pz nie tylko wtedy gdy sa w 40 online a nas 5 to by nam sie nie nudzilo i bysmy nie pkowali 2ndami;p w ogole zal.pl 100+ padajace od 15-30 levow ~~ dobrze ze sie nie tykaja wojny bo by byli free fragami bo 0 mozgu maja
|
Cytuj:
ja bym was udupił na 90 lvl knig wystarczyło tylko exori |
Cytuj:
|
no ten 120 ek to byl zal.pl:)
sory ale on nas mogl solowac z gfbkow...albo chociaz uhac sie i czekac az jego koledzy z LoT wpadna @Sua nie podburzaj ludzi;] bo te noobki nie bija LoT ani innych gildi... oni bija tego kto jest online... a to juz roznica;] |
:>
Ja tylko mam pytanie ...
Ile on mial uhów przy sobie ? 120 ek ? Bo on tam mogl ich wszystkich powybijać jak idzie a nie wiem dlaczego tego nie zrobil .... No ale gratz dla tych co go ubili ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:02. |