![]() |
Z tym, że ktoś nie ma czy ma rl life to nawet nie piszcie ;p
Bo to śmieszne, nic nie wiecie o danej osobie a mówicie o niej, że gra to jej całe życie - to nie jest fair. Inną sprawą jest to co ktoś w grze robi - tak jak Endrox który okradł kolegę, który jak sami piszecie "zaufał mu" i do tego jeszcze nie widzi w tym nic złego. Przez to Endrox traci u mnie (i pewnie nie tylko u mnie) całkiem sporo. |
Wiesz dlaczego to zrobilem ? Nie wiesz za duzo ...
@down Owned ! Nie chce mi sie juz pisac z wami :) |
Zal mi takich ludzi jak ty.
100 razy lepszy juz elom z kojakiem 2 razy wzieci. Szczycic sie ze ojebales dobrego kumpla... Nastepnym razem wez matce z portfela hajs poczujesz sie pewnie lepiej i sie pochwal nam na forum... @shaibos Skumaj na pskonejott ile endrox gra to sie zastanow czy ma rl life. Owszem ma przed kompem. |
Endrox nie widzę potrzeby żebyś się tutaj wypowiadał... Widać z lojalnością pewnie się urodziłeś.
|
Żal chłopaki żal, ale co tam, PÓKI CO POLSKA PORTUGALIA 1:0 I TO SIE LICZY! ;)
|
Endrox raczej nie gra bardzo dużo w tibie. Dla potwierdzenia tego, zaprezentuje wam małe obliczenie
Total +11,966,199 Tyle wbił przez cały miesiąc od 10 sierpnia do 8 września Biorąc pod uwagę że na takim lvlu paladyn wbija średnio 130k na frost dragach na godzinę to znaczy, że w całym miesiącu spędził 92 godzin grając w tibie, dzieląc to przez liczbę dni wyjdzie nam, że dziennie grał 3 godziny. To chyba jakoś mega dużo nie jest. Znam większych pojebów. Hmm, jak sie ma kilku ownerów...to tak jest.. A Jagielon to magulon. |
Cytuj:
Cytuj:
Aurea Endrox La Onda RP 144 78h0m 70h30m 11h0m 11h0m 11h15m 8h30m 7h30m 10h30m 10h45m 7h30m |
Piszecie o ass ~ to zobaczcie to http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1816630
I co o tym sądzicie ?? @ Sesef Zapomniałeś dodac, że grasz w L2 ;D (dżołk) |
300 strona ? ^.-
|
23:32 Ragafewee [74]: Hello.
23:32 Brad Edelhoiser [104]: hello 23:33 Ragafewee [74]: I love hack ppl! :D 23:33 Brad Edelhoiser [104]: haha 23:33 Ragafewee [74]: Raks Ninja here xD Nieładnie...:> Raga~ znowu hacked |
2:2 ;) Dobrze jest. ;)
|
Hahahah o kurwa lol no biedny Raga xD!!! odkad go sprzedalem to sie chlopak stoczyl : ( biedny 13lteni chlopczyk
Btw co do Nata90 PRzeciez to jest gra kurwa ludzie okradl typa i co? DLaczego to nazywasz kradzieza typ go wpuscil do domu a on wzial co jego i tyle. Mnie jakby ktos wpuscil do kozak domq tez bym cos wyniosl. Tibia nie ma nic z RL wspolnego kurwa mac zrozumcie to wreszcie. To ze stawiacie Tibie na 1wszym miejscu jako lojalnosc,honor,odwaga etc. Czy dla Ciebie szczytem lojalnosci jest to ze kilka fps zobacyz napis You are dead. albo cos? No bo dla mnie nie bardzo. Tibia to zabawa a zycie to zycie odrozniajcie to czasem -.-. Panowie co Krzynowek zajebal brame to nie mam pytan |
@NaTA90
Fakt nie znam szczegółów, ale na twoją reputację i szacunek u innych ludzi przede wszystkim składa się to co widzą, a chwalenie się, że okradłeś kumpla i wcale tego nie żałujesz, wręcz twierdzisz że an dobre ci to wyszło nie wygląda dobrze. Chcesz, żeby ludzie nie gadali głupot, żeby cie szanowali? Wytłumacz od początku do końca jak to było. @up Owszem Tibia to zabawa, ale w grach rpg chodzi o wczucie się w klimat, bycie członkiem społeczeństwa, a okradanie kogoś przez społeczeństwo nie będzie odbierane dobrze. I również w grze gloryfikowane są jednostki, które potrafią się odznaczyć lojalnością, czy odwagą. I to właśnie te cechy w grze świadczą o tym czy ktoś potrafi się bawić czy nie. Bo odwaga oznacza min, że pojdziesz za "swoimi ludźmi" w ogień, czyli nawet na pewna śmierć - jeżeli potrafisz to zrobić, to znaczy, że nie przejmujesz się śmiercią twoich kilku pixelów ;] |
Gra grą, ale opierdolić chate kumpla to inna sprawa...
Słyszał ktoś kiedyś Golców?? :D Znalazłem śmieszny remix... |
@Raga
Noo brama taka ,że ja pi3rdole. @Topic Dzieję się coś jeszcze na tym świecie ? Bo ja nie wiem co ma temat Wojna do kradzieży w jakimś domku. |
Cytuj:
|
No dobra a taki NATA90 ma was wsyztskich w dupie mozecie se go jazdowac itp a on sie z tego smieje i lache na was kladzie. Wiec nie pieprz mi tu o jakiejs lojalnosci itp. Jak sa tacy super glorious koziro lojalni to niech im Gmowie postac podswietla albo nie wiem co jescze. Endrox wzial sobie itemki i jest teraz bogatszy a mysle ze ma na was wszystkich wyjebane co o tym sadzicie....
|
Cytuj:
@up ABW w tibi? Edit 300 strona Done :) _/ Ultimatum Bourne'a |
300 strona :D
Chyba czas na zalozenie kolejnej sondy za ile nam zamkna temat :D:D:D O sory pomylilem sie 301 strona :D |
O tak Sesef Ultimatum Bourne'a _/ i inne jego czesci ;D
|
Cytuj:
|
@Raga~
Ja nie jade po Endroxie, więc nie masz powodu, żeby się tak bulwersować ;] Po prostu wyrażam swoją opinie, że kradzież to kradzież i nie powinno się tego tolerować - oczywiście w przypadku Endroxa może to być jakiś tam ważniejszy powód, bo jak sam powiedział mało o tym wiem. Więc, żeby jakoś to wyglądało mógłby wyjaśnic to i owo. Oczywiscie nie musi bo moze mieć na to wyjebane, ale jedno jest pewne - adwokat raczej mu niepotrzebny ;) a co do lojalnosci to tu nie chodzi o to zeby lojalni dostawali piekne rozowe kapelusze dla wyroznienia tylko chodzi o szacunek u przyjaciol - mozesz mowic co chcesz ale w grach tyego typu swiadomosc ze jest szanowany przez swoich przyjaciol, ze wiedza ze moga ci zaufac zdecydowanie poprawia samopoczucie i zwieksza przyjemnosc z gry :) |
@ Sesef
Jak mogłeś nie widzieć dwóch poprzednich części czyli Tożsamości i Krucjaty to nie wiem:) Gdzieś ty się uchował co ?:D Tłumaczyć Ciebie może fakt, że gdy te filmy powstawały siedziałeś przed Tibią i tłukłeś panem Cromką potwory:D |
Cytuj:
Do trylogii to ja zawsze mam pecha Matrixa zaczynałem od 2 części Lord Of The Rings też od 2 części |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Juz tu nie opowiadaj bo 130 lvl zeby zrobic trzeba troche poslowikowac :D
MOJ KOCHANY GKS GRA :D:D:D |
@ Hanys
Wiesz, jak ja wbijałem skille, to polegało to na tym że odpalałem Tibie, ustawka na trening i ja do książki i nauka do egzaminów bo sesje ciężkawe były:] i tak po 8h dziennie, a teraz wchodzi po 370 we frost draga :) @ Sesef Poważnie pan Cromka powstał po 2005 roku ? Jeśli tak to ładnie dotyrałeś ten lvl. Dla mnie zrobienie postaci z 169 lvl jak Pikapo przed updatem to jakaś abstrakcja była. Teraz to może już bardzie jestem w stanie w to uwierzyć. A Bourne'a ściągnij sobie z osiolek.com. Masz tam obie wersje z lektorem i w bardzo dobrej kopii. |
Cytuj:
Created: May 10 2005, 15:41:51 CEST :P Cytuj:
|
@ Sesef
Myślałem że oryginalne płyty DVD z Tożsamością Bourne'a i z Krucjatą Bourne'a masz na półce z płytami i dlatego zaproponowałem osiołka B) |
o to widzę że Cromak jest nie wiele starszy od mojego knighta tylko 4 miechy
@ Hanys a co do skillowania to wcale nie trzeba w sumie to zależy jak kto preferuje bo do 60/60 jakoś szybko poleci a dalej to już wcale nie trzeba skillować @ Neez a czy ładnie lvl dotyrał na pewno by miał o dużo większy jakby nie te wojny ;) |
@ Futurity
No bo ty tak tyrałeś na Elfach a potem na OFie :D |
Futurity tez na d lair veno siedział ;] na 90+. Kojak bij lvl dopóki nikt nie wie od kogo z rl jestes.
|
Panowie chyba nie doczytaliscie mojego postu ja nie napisalem poskilowac tylko "poslowikowac"( czyli pona*******ac :D )
|
Cytuj:
Chyba muszę iść na kurs czytania 8o |
Cytuj:
|
No widac nie skoro dalej expi ;] ale Kojak juz nie dlugo. Twoje dni sa policzone. 109 lvl to pechowy, spójrz na Eloma źle skończył ;D
|
@Lorentino
ty jestes taki tepy czy tylko udajesz ? przeciez kazdy wie ze to moj rl no i ? Jego dni sa policzone ohohoh zabijesz go >? |
ty jestes taki tepy czy tylko udajesz ? przeciez kazdy wie ze to moj rl no i ? Jego dni sa policzone ohohoh zabijesz go
mam nadzieje |
@Sodoniasty
Wez skoncz, z mojego info [tj. od twoich rl] wiem ze wcale sodonem nie jestes, a jak ostatni noob sie pod niego podszywasz...:| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:48. |