Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Wojna Na Morganie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=161711)

Wiecznyodpoczynek 08-04-2008 16:48

Seith weź zamknij twarz wogóle. Nie mam chara ani w RC ani w NPNP ale jak widze takiego palanta to myśle sobie zbyt inteligentny to on nie jest. Po co wypominasz ,że ludzmi z NPNP grali ludzie z Furory? Czy oni wypominaja wkółko ,że ludzmi z RC grali inni ludzie? Nie ,pisza tylko o tym iż RC uwolnilo ludzi którzy mieli być hunted forever za to pkowanie a jak zaczelo RC przegrywac odrazu nagle wszyscy wolni. W dupie z tym ,ze sa rl Rogstaha czy Trixtary a co Wy ludzie w RC jestescie ich psami ? wasze glosy sie nie licza? Jesli tak Ci sie to Fureyka nie podoba to czmeu jestes u nich w guildi przeciez po tym jak Russel juz "stracil wladze" Ty jestes nikim kiedys mozna powiedziec bylabys mu wstanie zrobic dobrze ustami za c-arma a teraz? Jestes zwyklym pomiotem.

Toksong 08-04-2008 16:50

Bo forum jest tylko dla ORŁÓW ;)

Victorin111 08-04-2008 17:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 1991501)
Seith weź zamknij twarz wogóle. Nie mam chara ani w RC ani w NPNP ale jak widze takiego palanta to myśle sobie zbyt inteligentny to on nie jest. Po co wypominasz ,że ludzmi z NPNP grali ludzie z Furory? Czy oni wypominaja wkółko ,że ludzmi z RC grali inni ludzie? Nie ,pisza tylko o tym iż RC uwolnilo ludzi którzy mieli być hunted forever za to pkowanie a jak zaczelo RC przegrywac odrazu nagle wszyscy wolni. W dupie z tym ,ze sa rl Rogstaha czy Trixtary a co Wy ludzie w RC jestescie ich psami ? wasze glosy sie nie licza? Jesli tak Ci sie to Fureyka nie podoba to czmeu jestes u nich w guildi przeciez po tym jak Russel juz "stracil wladze" Ty jestes nikim kiedys mozna powiedziec bylabys mu wstanie zrobic dobrze ustami za c-arma a teraz? Jestes zwyklym pomiotem.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale to jest swieta prawda.. Skoro wam sie to nie podoba to czemu jestescie w RC ? Zeby miec tzw. "Plecy" po wojnie ? Oj pieski pieski xddd

edit: Gdyby wam sie nie podobało to naprawdę to zrobilibyscie chodzby nawet osobna gildie. Ale wy juz tak jestescie uzaleznieni od Russel,Rogiego,Slicca itp. ze nawet nie chcecie wyrazić swojego zdania. I to was różni od NPNP

HardClan 08-04-2008 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Predrox (Post 1991004)
Ja tez nie jestem czlonkiem npnp ale fraga im policzyles? ogarnij troszkie k?

Kto tu się powinien ogarnąć? Ile razy musimy przerabiać ten sam temat?

Specjalnie dla Ciebie...
Byłeś członkiem Rise?
a) Tak
b) Nie
c) Nie wiem

If a then Nie wypłaciłeś się z wojny i dalej będziesz liczony jako frag.
If b then Co tam do cholery robiłeś? Zbierałeś looty?
If c then Ogarnij się.
else
Zamknij to forum i wracaj do swojej norki ;*

Fureyka 08-04-2008 18:22

Nie mam powodów, aby niechęć do Kopengasów okazywać na forum tak jak tego byście zapewne chcieli. Nigdy nie miałam zatargów z żadnym Kopengasem, wręcz przeciwnie, niektórzy z nich to bardzo fajni ludzie.
Byłam na "nie" bo jakby nie patrzeć ubili oni kilku moich znajomych m.in. z RC, jednak że ci znajomi nie mają teraz nic do Kopengasów to dlaczego ja mam mieć :confused:

TAK TAK KOLEGO UPUPUP, jestem z RC, żeby mieć plecy, wybacz, że jestem zdrajcą narodu :(

HardClan 08-04-2008 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Victorin111 (Post 1991609)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale to jest swieta prawda.. Skoro wam sie to nie podoba to czemu jestescie w RC ? Zeby miec tzw. "Plecy" po wojnie ? Oj pieski pieski xddd

edit: Gdyby wam sie nie podobało to naprawdę to zrobilibyscie chodzby nawet osobna gildie. Ale wy juz tak jestescie uzaleznieni od Russel,Rogiego,Slicca itp. ze nawet nie chcecie wyrazić swojego zdania. I to was różni od NPNP

Przeczytaj co napisałeś... Teraz weź głęboki oddech... zrób to raz jeszcze...

A teraz przeczytaj co Ci napiszę...
Myślisz, że jak ktoś zna słowo 'wierność' <Kafar o tym już pisał> to nagle zrezygnuje z swoich dobrych znajomych w RC z powodu kilku ludzi z Kopeng?
Wątpie.

Ja nie popieram tego, że Kopengasy są Free. Tak samo nie popieram tego, że gildia Kara może sobie spokojnie grać... przecież ubijali też ludzi, z którymi teraz walczą ramie w ramię...

Senoth 08-04-2008 19:15

Nie żebym chciał kogokolwiek obrażać ale mówicie, że ci co są w RC, a mają inne poglądy (w sprawie Kopengas) to cytuję "pieski". Hmm... w takim razie skoro połowa z was pkuje, a połowa potępia pkowanie (m.in Victeron, który wyjaśnił to na forum) to którzy z was to pieski Victerona? A może Victeron to wasz piesek? Bo wciąż razem walczycie... Jak już mówiłem, patrzycie na innych, wyolbrzymiacie pewne sprawy, a jak ktoś neutralny przygląda sie z boku to widzi, że jesteście tacy sami jak ci których próbujecie "pojechać?".

BorucaoO 08-04-2008 19:25

@up
Bardzo ładnie to ujołeś ;)

Kafffffar 08-04-2008 19:40

Skonczcie juz te rozmowy ... Kazdy robi wszystko zeby wygrac i tyle.
Oni sa zli i graja nieczysto i za ich panowania na morganie nie bedzie "fajnie" ale my tez jestesmy zli i gramy tak samo nieczysto . I pewnie za naszego panowania (teoretycznie) nie bylo by lepiej . Nie walczymy dla was i dla "free morgana" tylko walczymy dla siebie bo to lubimy i tak nam sie podoba. Skonczcie juz gadac na ten temat bo to wszystko bylo przerabiane 10 tysiecy razy.

Senoth 08-04-2008 19:46

@Kafar
No i to starałem się wam wytłumaczyć. Cieszę się, że chociaż ty to rozumiesz (a może i reszta? 8o)

edit.
PS: ok, koniec TEGO tematu.

Dosyc 08-04-2008 20:00

NPNP gogo for free morgana :)

Nirek-Devilek 08-04-2008 20:06

@up widać ze zawsze znajdzie sie jakiś debil ;(

Senoth 08-04-2008 20:13

Niestety :P Olać...

Predrox 08-04-2008 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HardClan (Post 1991711)
Kto tu się powinien ogarnąć? Ile razy musimy przerabiać ten sam temat?

Specjalnie dla Ciebie...
Byłeś członkiem Rise?
a) Tak
b) Nie
c) Nie wiem

If a then Nie wypłaciłeś się z wojny i dalej będziesz liczony jako frag.
If b then Co tam do cholery robiłeś? Zbierałeś looty?
If c then Ogarnij się.
else
Zamknij to forum i wracaj do swojej norki ;*

TA byłem w RAjs a na tym oupenie biegałem sobie po pustyni z różnymi haj lewelami i było fajnie. Looty zbierałem ale jakiś wredny czterasty lewel chciał mi je ukraść to wyrzuciłem do wody. Na koniec poprosiłem slicerego i jakiegos pleba zeby dali mi tepe.

A tak btw tych fragów chodziło mi o supporterów, policzyłeś tam jakiegoś 64msa jako frag dla nas. Jak zbierałem loty to widziałem ze padło tam mase 60+ suporteruff od nich i od nas więc wypadałoby ich też coś wspomnieć. Zresztą wyjebane, ide ogladac m jak milosc.

HardClan 08-04-2008 20:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Predrox (Post 1992035)
TA byłem w RAjs a na tym oupenie biegałem sobie po pustyni z różnymi haj lewelami i było fajnie. Looty zbierałem ale jakiś wredny czterasty lewel chciał mi je ukraść to wyrzuciłem do wody. Na koniec poprosiłem slicerego i jakiegos pleba zeby dali mi tepe.

A tak btw tych fragów chodziło mi o supporterów, policzyłeś tam jakiegoś 64msa jako frag dla nas. Jak zbierałem loty to widziałem ze padło tam mase 60+ suporteruff od nich i od nas więc wypadałoby ich też coś wspomnieć. Zresztą wyjebane, ide ogladac m jak milosc.

Pokaż mi gdzie policzyłem jakiegoś 60 na naszą korzyść?

OWRZ 08-04-2008 20:59

dobry wszystkim, ja by chciał pozdrowić mamu tatu mojego szwagra Zbyszka i cało mojo wieś, jestescie super normalnie i i super aaa i chce jeszcze sołtysa wsi pozdrowic czesc Andżej !! ja to pisze bo tolki ja maju net we wsi i wsie choczeli zobaczyc heta ho łoo ja dziakuju za uwagu i idu bo swinie hałasujo i bijo łbem o scienu bo żreć chco juz

Seith 08-04-2008 21:23

Ehazin byl hunted za udział w wojnie z Killemall, chciał pomóc więc dlaczego nie? :) Dość sporo czasu uplynelo i tak.

Toksong 08-04-2008 21:28

Co do "Piesków" Nie jestem niczyim pieskiem i nikt mnie free nie robił, ja zawsze byłem free i nikt z was mi nie będzie ustalał godziny kiedy mogę pekować B)

btw.
Pozdrowienia dla Imperka od Fredi Durona i Natiola.

_Spadająca gwiazda spełnia sny,w których główną rolę grasz ty_

Imperek 09-04-2008 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toksong (Post 1992240)
Co do "Piesków" Nie jestem niczyim pieskiem i nikt mnie free nie robił, ja zawsze byłem free i nikt z was mi nie będzie ustalał godziny kiedy mogę pekować B)

btw.
Pozdrowienia dla Imperka od Fredi Durona i Natiola.

_Spadająca gwiazda spełnia sny,w których główną rolę grasz ty_

pozdrowienia od wlasciciela statku na ktorym wyrabales chyba juz pozegnalna glebe Rakkevem. Ty byles combo NG commander? Czy tylko Ci sie fuksło, ze niechcacy sie wpisales na moj profil tibia.com

Toksong 09-04-2008 14:05

Widzę że cię podbudował ded Rakkeva :D Pokaż twarz... :] Co do commandera to musisz sam pomyśleć ;)

xBardolekx 09-04-2008 16:30

widzę że forum na tibia.pl nieźle ogarnia ;)
witam wszystkich, a w szczególności mojego kochanego Eterka :* który też mnie bardzo kocha i zawsze gdy go widzę daje mi się fragować ;)

Kevon 09-04-2008 19:14

Eter jeszcze na hydrze sie wyjebal XDD Bez wszystkich blessow :baby::baby:;(

Asz2212 09-04-2008 19:27

ale ma teraz pecha :p

Zabster 09-04-2008 19:41

I co Eter lamo oplacalo sie dochodzic do wojny?

Lavi0 09-04-2008 20:48

Eter to odrobi i koniec tematu, a za deady sponsorowane przez was dostanie później kasę po wojnie. :)

Prezes-Portas 09-04-2008 21:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 1993761)
Eter to odrobi i koniec tematu, a za deady sponsorowane przez was dostanie później kasę po wojnie. :)

"Kase po wojnie" no,no jezli masz na mysli 'paymenty' to klocilbym sie czy dostanie ta kase ;d

xBardolekx 09-04-2008 21:30

ta xD ale jak widać u was nadal panuje atmosfera jakbyśmy jutro mieli płacić :(

Toksong 09-04-2008 21:38

HIP HIP HURA HIP HIP HURA ROXANDO WYGRA !:cup:

CHŁOPAKI ZAPŁACĘ JAK BĘDĘ MIEĆ LEPSZY PAYMENT BO CZUJĘ SIE NIE DOWARTOŚCIOWANY :(

@down
E co ty No life kurwa nigdy tak nie spadnie ;d ALe exp exp lepszego skilla w tym bedziesz miec na nowy swiat ;]

Nirek-Devilek 09-04-2008 21:48

jeszcze jeden placek i eterek będzie jak na starcie XDDDDDDDDDD;*

motorolka164 09-04-2008 22:12

A ja bym chciala zobaczyc jakis dowod ze sharuje bo widze ze mysl zapoczatkowana w waszej guild sie szerzy...
To ze expie to chyba nie grzech a to ze moj chlopak gra tutaj nie znaczy ze sie z nim we wszytkim musze zgadzac i mu wszytko dawac...
Nie mam ochoty udzielac sie w war bo mam paru znajomych u was. Wiec sobie przemyslcie X(

Seith 09-04-2008 22:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirek-Devilek (Post 1993901)
jeszcze jeden placek i eterek będzie jak na starcie XDDDDDDDDDD;*

No a Ty przynajmniej jesteś poniżej levela, który miałeś na początku. Tak jak większość twoich kolegów "XDDDDDDDD;*".

Nirek-Devilek 09-04-2008 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 1993986)
No a Ty przynajmniej jesteś poniżej levela, który miałeś na początku. Tak jak większość twoich kolegów "XDDDDDDDD;*".

no to jesteś w błędzie koleszko :)

Pensive 09-04-2008 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seith (Post 1993986)

Nie udzielaj się na tym forum już : / Kolejny pro.

Lavi0 09-04-2008 23:39

Nieważne... czekamy na dalsze ob.

Toksong 09-04-2008 23:48

Nie bedzie kolejnego OB bo szkoda na kasy na blessy jestescie tacy superowi ze na prawde gratuluje wygraliscie tego wara :(

Imperek 10-04-2008 01:58

akurat z kaca po dedzie blyskawicznie podbudowalo mnie to, ze i tak nie padlem od playera (maszyn nie licze) od 33 lvla.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Toksong (Post 1992864)
Widzę że cię podbudował ded Rakkeva :D Pokaż twarz... :] Co do commandera to musisz sam pomyśleć ;)

xBardolekx 10-04-2008 08:07

ta :p gorzej jak ja nie pozaliczam i nie zdam xD ehh chyba musze byc retired na jakiś miesiąc i popoprawiać to all ;s

Xerotto 10-04-2008 15:37

Nie wchodźcie w tej link up.
I nic nie sciągajcie.
Kolejny pro evul haker. :baby::baby::baby:

Senoth 10-04-2008 15:50

@Nightre, Shejqu
:( Nie ma to jak zawalić szkołę przez tibie... Aleeeee przecież całe RC to no liferzy ;)

xBardolekx 10-04-2008 16:07

@up
a czy ja powiedziałem że przez tibie?xD jakby mi sie chcialo chociaz na lekcjach uwazac to bym zdawal bez problemu xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27.