![]() |
@Aynahanir
Kopalnie na poziomie -1, -2 i czasem możesz wpaść na 3-4 soldki dla lepszego loota :) Od 13 spokojnie luruj po 1 soldku z Wand of Dragonbreath. @koliopek To samo co wyżej. Jeśli jesteś w kopalni w mieście sam to na soldkach wyciągniesz nawet 10-12k expa na godzinę. |
Cytuj:
1. Zielona tarcza to tzw. Ful Def :) 2. Rzeczy a nie ZECZY :) 3. Zolta tarcza to tzn Balance :) @Gremlin Bramka Levelowa na BK jest od 50 :P, napisales ze od 40 levelu mozna bloczyc ;> ale to taki maly blad :D |
Druid
Gdzie expić druidem 25 level i 23 mlevel?
Plate set dragon shield dark helmet volcanic rod MAM PACCA |
Dobra...
Mam Pallka,11 lvl,skills 51,41 i k set warrior helemt i arrowsy :P gdzie expic? cyce?
|
Sorc: 30lvl 43mlvl Eq: Blue Robe, P-legs, BoHy, Vampire Shield, Crusader Helmet. FACC
|
Knight lvl 18 eq:k armor,p legi, horseman helmet,butki:D,guardian shield,fs.
Czy dam rade beho'wi i cyc'owi??proszę o szybką odpowiedź |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie expić sorciem
lv 16->17 mlv 12->13 shielding 19 EQ Soldier Helmet->Dark Helmet Dwarven Shield->Guardian Shield Noble Armor Plate Legs Leather Boots |
tam gdzie powinienes czyli na dwarfach/rotach albo pojedynczych soldach
|
Odpowiedz dla owoca
Wiesz moim zdaniem chodzi na beholdery niezly loot i taki nawet exp ale jak chcesz wrażen to idzi na dragony najlepiej ale uważaj jak cie charatnie to niezle uważaj żeby nie by pyskiem do ciebie odwrócony B) lepiej tez mozesz chodzi na ds(Demon Skeletony) ale nie oplaca sie expy ida ale loot guardian shield okolo 2k ale zadko wypada ja wole beho nic ci takiego nie zrobi a loot niezly beho shield i quaramile rod i two handed sword wiec sprawdzi te 3 mozliwosci wiec powodzonka hey[CHAR]Chomik Fernandos (Xantera)[/CHAR]
|
Pomocy
mam
[b]Palladyna Level 10 Skille 65/65 magic 10 level bez eq bo selllem co mam kupic mam 15k w depo i nie wiem co moge kupic knight armor i legi steel helmet ale moge tez ctown armor stell helmet plate legsy ale tez mam taki rozwiazanie knight armor plate legfs crusader helmet i crocidle boots i mi zostanie okolo 2k pomozcie doradzicie [CHAR]Chomik Fernandos (Xantera)[/CHAR] |
@up od tego jest inny temat
na czym expic z następujoncym EQ:dark helmet,plate armor,brass legs,two handed sword,leather boots,2 IHy moge jeszcze dokupić IHy skile 35/23 ale mogą się podnieść mlvl 1 2 IHy moge jeszcze dokupić IHy |
8 paladin, 50/40 ( jeszcze tak nie ma, ale bedzie) 4 mlvl. Standardowe pytanie: Gdzie expić??
|
@up
DTD, soldki. |
Pytanie.
Ja już mam doświadczenie ale napewno nie jeden ma je odmnie większe, więdz takich doświadczonych ludzi się pytam gdzie by expić 20 Sorcererem z mlvl 25, mam BP of MF, BP of HMM i BP of IH(Jak wiadomo dla Sorcererow/Druidow IHy sa korzystniejsze). Tak przy okazji powiem, że wale z WoPa(Wand of Plague). Jeśli mam iść na jakiegoś Hunta z mojimi runami to chcę, żęby to mi się naprawdę zwróciło.
|
Cytuj:
Możesz Expić na gl (średni exp , duzo kasy) na zamq jesli masz troche kasy na manasy (szybki exp , duzo kasy) amazon camp(tam gdzie quest jest:P) i dc ewentualnie ale raczej slaby exp...wiadomo czemu...:D |
Cytuj:
|
Witam drodzy forumowicze.Mam knighta 31 lvl skille 72/70 i eq nastepujace crus helmet,crown arm,plate legi,butki,bs i vampirka.Interesuje mni czy dam rade na elf fortess jesli tak to czy bede sciagal duzo pieniedzy z tamtad,ile uh bedzie mi schodzilo podczas 4 godzinnego huntu,czego mam sie ustrzegac i czego tam unikac.Jeszcze prosze o jakies miejscowki gdzie duzo zarobie(tylko nie soldy bo wiecznie zajete :/).Prosze o pomoc.Jestem faccem
|
Yano~
ziomek ^^ skilluj do minimuim 50/50 i tren mlvl |
Yuno Skumi
Doskilluj chociaż 40/40 na trollach i z samą exurą możesz expić w kopalniach na poziomach -1 i -2. Kup tylko d-shielda i s-sworda lub f-sworda (w zależności od kapitału), bo broń 2-ręczna nie nadaje się do expa na niskim lvlu i skillach. |
Mam 20 lev paladynem skille: 61/43 gdzie mam expić bo ghule mi się już znudziły :/ Bardzo bym był wdzięczny za wszystkie odpowiedzi
|
Co polecacie ?
! Witam ! Mam 25 lvl sorca i 22 mlvl ( zawsze mlvl moge podszlifowac :p ) , eq : Crusader helmet , Knight armor , Dragon shield , Wand of Plogue , leather boots , Platinium amulet i Plate legs'y 8o . Jakby co to mam 21 shielding :D , i nie wiem gdzie expic :confused: ? Cyce w Mount Sternum mi sie juz znudzily :( , bo nie dosc ze czasami zadko kiedy mozna tam w spokoju samemu poexpic , to jeszcze hlvle , albo poprostu ktos z leprzym lvlem niz ja , przegania mnie z tamtad , bo takto bede mial hunta ;( . Chce , zeby ktos mi powiedzia , gdzie moge dobrze i szybko poexpic , mieszkam w Thais , nawet jakby to expowisko bylo kolo carlin to ja sie chetnie przejde ;) . Jestem na serwerze Titania . Za posty odnosnie do mnie , bardzo DZIEKUJE ! pozdro ! |
Mount Sternum ?
Cytuj:
Ps. Wes luk i duzo strzal ok. 1000 albo mniej , bo maja srednia obrone . |
Mam 39 lvl elite knight ze skillami 61/56. Gdzie mogę expić tą postacią, bo moje stare expowisko tak mi się przejadło, że mam go już dość.
Do niektórych osób: Tekst - poskiluj lub coś takiego zostaw dla siebie. Nie wiesz nie pisz. |
Witam :)
Gdzie proponujecie expic mi paladynem - lvl 25, dist 70 - pacc? |
Tomb
Cytuj:
|
Cytuj:
W Sumie Rozumiem Twoje Skille Bo Sam Popełniłem Błąd I Pierw Kupiłem Pacc Mając Skille 62...Potem Tego Załowałem...Możesz Iść Na Larvy , Scaraby(to jak masz duzo kasy na uhy ale ogólnie nie oplaca się) W Ankh , Jest Tam Też Tomb Niezły...Możesz Iść Z Shooterem Na Anciend Scaraby Albo Necro , Ale To Już Trzeba Mieć Tego Shootera:P Pozdrawiam...:)Jak Skonczy Się Pacc Zrob Skill 75 albo chociaz 70 I Z Gsem Na Scaraby Albo Te Tomby Z Lepszymi Stworkami I Wtedy Exp Wypas Leci....:) :sword: :crusader: |
Cytuj:
|
Gdzie expić Druidem na 21lvl i 30 mlvl z eq Dragon shield, p set, c helm, i volcanic rod. Bez run i bez potworków co biją mocno bo mam straszne lagi:/
|
Cytuj:
Hmm...:P Jak Masz Lagi To Musisz To Zmienić...Wyłaczaj Wszystkie Programy Przed Wlaczeniem Gry Zostaw Tylko Na Pasq Tibie I Ewentualnie Tą Stronke:P(www.tibia.pl) Możesz Expic W Amazon Camp...Na Zamq...Unikaj starcia z zerkiem...Możesz Tam Zrobic Lootaga I Wtedy Bd kasa Na Runy Czyli Na Lepsze Potworki...Zostaje Dc...I Gl |
A zostaje mi coś więcej, bo na zamku ostatnio spotkałem zerka, ale utamo vita uratowala mi życie i mogłem dotrzeć do drabinki. A dokładniej o jaki amazon camp chodzi, mam nadzieje, że nie kręci się w pobliżu witch.
BTW: Ja mam wszystko powyłączane i nadal laguje. |
Cytuj:
|
Witche odpadają bo ostatnio na utamo vicie po 15 sekundach nie mialem 400+ manny więc czekam na dalsze propozycje.
|
Cytuj:
Witcha nie musisz lac on poprostu lazi tam mozna go unikac... jest pod ziemia i na poziomie wyzej...mozesz expic w kopalni na soldkach...w sumie do 27 lvl druidem i sorcem nie ma za duzo expowisk...ja robilem uhmakera ostatnio to expilem do 25 na valkiriach i amazonkach na polnoc od carlin taki maly amazon camp...:) Exp szybki jak jest wolne...jak mozesz grac w nocy to tam idz i licz sie z tym ze wbijesz szybko lvl:P ale tym sie chyba nie zalamiesz |
Dzieki ja myslalem ze ten witch to chodzi po powierzchni. Moglbys mi dac jakas mapke jak tam dojsc, gdzie jakies niebezpieczniejsze potwory itp. Np zaznaczyc w ktorym miejscu respia sie witche. Z gory dziekuje.
Pozdrawiam Oposik! |
Moje eq: k-armor, c-helmet, p-legs, scarf, medusa shield, leather boots, wand of inferno. Mam 33 lvl sorca z 35 mlvlem(wiem, że cienki;/) i nie wiem gdzie expić. W kopalnaich Kazz próowałem na poziomie z soldkami i guardami, ale exp za wolny. Mam FACC.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Czyli trzeba ubić draga? Jestem z refugii. Trzeba iśc przez kanion ze smokiem czy inaczej? |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:04. |