![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Rybzor
Przed ostatnie zdjęcie... LOL, Fajna laska, widzę że ostro pogrywasz ;] |
Cytuj:
|
Ryb obolił jedno piwo i się najebau! Ślub twojej siostry? Na zachwyconą nie wyglądała... musieliście tanio oddać ; /
|
Kasia jak zwykle...
...piękna. Im mam nowsze zdjęcia tym jesteś coraz bardziej piękna nie wiem jak to robisz ale też bym tak chciał (ja im starszy tym bardziej zapryszczony)
Bardzo mi sie podobasz i napewno nie tylko mi. Masz dla siebie za bardzo krytyczne zdanie Wszyscy cię kochają nasza KAZUYOSHIK <causy>:baby: |
Cytuj:
Przeostatnia fotka haha =P |
@Up
Moim zdaniem padł po Kubusiu bananowo-marchewkowym, ale ciiiii... Cytuj:
@Ryba Widać nie tylko wodą żyjesz ;). |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Jakoś nie za bardzo się tym przejmuje... A dlaczego ty swojej fotki nie wstawisz? :) |
A ja jako pierwszy przedstawiciel obu płci, skrytykuję wszystko.
Też chcę być w czymś pierwszy. @Ryba: Przedostatnie foto, rotfl xD Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Załóżmy fan club krytykowania fotek wszystkich dziewczyn! Proooszę...! |
Cytuj:
|
@Theron
To było do ciebie... ;) |
Cytuj:
Będę zmuszony walczyć o resztki szacunku (i tak już pewnie kryje się gdzieś po kątach) wyjadaczy forumowych, odmówię. Choć Ryba może jeszcze po swoim Commandosie by to zniósł... Poza tym, jeśli Ty nie jesteś w guście menów z tego forum, przypadkiem niestety mogłoby się okazać, że ja jestem... |
Cytuj:
*Niepotrzebne skreślić Cytuj:
Ano, jeszcze by się zakochali i by było sux.. |
Ryba, ale widzę, że wesele było udane. ;)
Tej, kurczę, trzeba zrobić konkurs na najładniejszego pana. Z jednej strony odwróci się rola i to dziewczyny będą wzdychać do wymarzonych partnerów, z drugiej zaś mogą zwiększyć porcję zdjęć aby podrasować szanse u tychże zawodników. |
Cytuj:
|
Glamri ty masz zeza rozbieżnego?
|
Cytuj:
Moj faworyt wypowiedzial sie pode mna ;). A na pana up mam focha. Za irca. |
@Gewof:
Nie, nie mam. Swoją drogą... Gdzie Ty widzisz na tym zdjęciu żebym miał zeza? Może mam trochę niesymetryczne oczy ale na ta przypadłość akurat cierpi każdy. ; \ |
Cytuj:
@down: Jak już pisałam - chętnie pooglądam. Ja mam rączki tutaj! |
Wiec jak, zajmujesz sie organizacja? Moge pomoc ;P. Tylko przydalby sie temat ze zgloszeniami... Bo troche przyduzo zdjec.
Tak w ogole. Gewof, prosze mnie nie wykorzystywac do porachunkow z glamrim, poniewaz takie epitety sa troche nie na miejscu. @up Pf... Sama nie zrobie ;P. Kto chetny? |
Glamri dobrze ze napisales ze to twoje zdjecie, bo gdyby nie to, to postawilbym ostatniego grosza ze obok tego kurdupla po lewej stoi jakas dziewczyna, i to nie wiecej niz 15-letnia
|
@UP:
Temu "kurduplowi" to nie jesteś nawet godzien butów wypucować hoom. ; ] Btw, jeszcze nikt nigdy nie pomylił mnie z dziewczyną... I wszyscy dziwnym trafem dają mi 20-tkę, a nie (max)15-tkę... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
1. Ogródek piwny był przed lokalem, nie grali w ogródku. Z resztą jeśli nie znasz TSA to wyjdź i zamknij drzwi bo jesteś słaby.
2. Podobno wyglądam całkiem poważnie i stąd nikt do mnie nigdy nie powiedział "proszę pani". Gdyby ktoś jednak by mnie z kobieta pomylił to pewnie w końcu by się tak do mnie ktoś zwrócił. 3. "23:45:26 Slythia mamy noweego papieza!" <- log z GG |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
hoomik dobrze prawi.
|
O TSA trochę pierdzielił ale to:
Cytuj:
|
Cytuj:
Viva El Hoomik. Teraz to go będziemy na rękach nosić ; > @Down Hoomz0r jest naszym bosem!1111oneo Czy to jest takie fajne, ogłaszanie wszem i wobec jacy to oni nie są zakochani? |
@hoomik
To fascynujące jak szybko od obrażania Glamriego przeszedłeś do tematu jego relacji ze Slythią. Jak ma się tu zacząć bezmyślne obrażanie przez 12 latków lecących za głosem hoomika, to na początek wyskoczę z lamowatym "ch*j was to powinno obchodzić". |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Skomentowalem zdjecie zamieszczone przez Glamriego, mialem do tego prawo, w koncu do tego sluzy ten topic. To, ze zdjecie skojarzylo mi sie w taki a nie inny sposob, coz, zdarza sie. Nie chcialem nikogo obrazic, uwierzcie mi, gdybym chcial, zrobilbym to w bardziej zgryzliwy sposob. A dwuosobowego towarzystwa wzajemnej adoracji jak widac nie tylko ja nie mam ochoty ogladac w co drugim poscie na forum. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Glamri
najpierw klasycznie powiem 'rotfl' a teraz zapytam : ile masz wzrostu ? |
Cytuj:
Ale mimo wszystko zgadzam się z nim. Edit: Cytuj:
EDIT 2 !!!!! 3000 post hahaha @down Jeśli myślisz, że się tym podniecam, to albo jesteś głupi, albo nie wiesz co to ironia... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
EDIT: Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |