Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   WYDARZENIA ze świata Aurea (Najciekawszy Temat Roku 2006) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=82440)

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 18-03-2007 15:16

Tak. Na końcu zostanę tylko ja. I czterej inni. ^^

Iron'knight 18-03-2007 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1322176)
Tak. Na końcu zostanę tylko ja. I czterej inni. ^^

Egoista ^^"

Jesli patrzec od Pierwszego do Piatego, to zostal tylko Drugi, wszyscy inni zarezerwowani.

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 18-03-2007 15:21

@up
To nie ode mnie zależy. Tak zadecydowali tam na górze. Tylko Janek zapomniał o mnie napisać...

Slide_Aurea 18-03-2007 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Piaty_Jezdziec_Apokalipsy (Post 1320371)
To dyskryminacja! Ja chcę grać!

Jestem Ciekawy pod które kryterium się nie łapiesz to dla 16+ czy umysłowo chorych??

@Up: Pamiętajcie, że Czwarty jeździec to kobieta? <female>

Ktoś mi może powiedzieć co z się dzieje z Suave i Romem?? Czy naprawde sojusz pada (jak w polskim rządzie koalicja)? I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D

Iron'knight 18-03-2007 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1322608)
Jestem Ciekawy pod które kryterium się nie łapiesz to dla 16+ czy umysłowo chorych??

@Up: Pamiętajcie, że Czwarty jeździec to kobieta? <female>

Ktoś mi może powiedzieć co z się dzieje z Suave i Romem?? Czy naprawde sojusz pada (jak w polskim rządzie koalicja)? I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D

Bo .... napięcie rośnie... KNIGHT POWER _/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!11111oenoneoneone.
Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz'a gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA>

Bartasss 18-03-2007 19:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1322637)
Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA>

Zapewne ta plotke powiedzial ci noob z pod thais?

Iron'knight 18-03-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartasss (Post 1322649)
Zapewne ta plotke powiedzial ci noob z pod thais?

Nieee z pod carlin :PPP

Slide_Aurea 18-03-2007 19:50

Ludzie, trzymajcie mnie... Iron zaczynasz tak mi działać na nerwy, że kiedyś nie wytrzymam. Prosze Cie, skoro nie wiesz TO NIE MÓW!! PO CO WOGÓLE POSTY PISZESZ SKORO NIC DO TEMATU NIE WNOSZĄ?! Weźcie go z tąd!

Cytuj:

Co to wogóle kurwa jest?!

Iron'knight 18-03-2007 19:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slide_Aurea (Post 1322657)
Ludzie, trzymajcie mnie... Iron zaczynasz tak mi działać na nerwy, że kiedyś nie wytrzymam. Prosze Cie, skoro nie wiesz TO NIE MÓW!! PO CO WOGÓLE POSTY PISZESZ SKORO NIC DO TEMATU NIE WNOSZĄ?! Weźcie go z tąd!

Co to wogóle kurwa jest?!

A moze komus sie to przyda? Mowie, ze ktos mi to powiedzial, ze gadali ze soba, a pisac moge co chce, a po to zaznaczylem <PLOTKA...> zeby nie bylo ze cos zzmyslam

a to drugie? hmm ? rozluznienie sytuacji? Chyba ze wolisz na sztywno ;]

Sope(L) 18-03-2007 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1322652)
Nieee z pod carlin :PPP

A to nie byl twoj brat?? A moze to poprostu byl jakis glupi sen ?
Pierdolnij sie zanim cos napiszesz..

Slide_Aurea 18-03-2007 20:05

Człowieku, ja chce się czegoś dowiedzieć, a Ty poprostu wyskakujesz z jakimiś durnymi tekstami, poprostu żal...
Plotka się przyda?? Wątpie.. Poprostu nie staraj się być śmieszny, nie próbuj rozluźniać sytuacji i będzie dobrze...

Iron'knight 18-03-2007 20:08

Dobra spoko juz. Tylko jak ktos inny napisze, ze widzial kogos tam jak mowil mu cos tam to wtedy bedzie Ok tylko dlaczego by nie skorzystac z sytuacji aby wyżyć sie na kimś młodszym? mniejszym lvlu? co tam chcecie :)

Uuu "Użytkowników czytających ten temat: 9 " juz tylko patrzec jakie obelgi na mnie poleca :D

Greg'Ant 18-03-2007 20:17

Aureańskie napinacze :D

bartas gz fraga : }

Sesef 18-03-2007 20:24

Cytuj:

Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz'a gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA>

No i co z tego??. To że jest po przeciwnej stronie to pogadać nie można???. Czyli w twoim rozumowaniu miałem ganiać soldka z siekierą.

Iron'knight 18-03-2007 20:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1322733)
No i co z tego??. To jak jest po przeciwnej stronie to pogadać nie można???. Czyli w twoim rozumowaniu miałem ganiać soldka z siekierą.

W sumie racja, ale ze nie loguje sie od dluzszego czasu, wiec taka wiesc jest troche dziwna (dla mnie), i wogule troche sie podpalilem (no dobra, bardzo :D ) ze Suave zmieni strone.

kidler 18-03-2007 20:28

Cytuj:

(...) I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D

A co ja mam ci powiedzieć? Padł bo padł, nieważne czemu, ważne że padł... >.>

@Iron~

Jeśli kogoś cytujesz, nevermind gdzie, akurat tu w podpisie to powinieneś napisać kogo i zapytać się czy wolno.

Greg'Ant 18-03-2007 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1322742)
W sumie racja, ale ze nie loguje sie od dluzszego czasu, wiec taka wiesc jest troche dziwna (dla mnie), i wogule troche sie podpalilem (no dobra, bardzo :D ) ze Suave zmieni strone.

Nie wiem jak ty ale ja podpalam się na widok panienki z długimi nogami i fajnymi cyckami ...

idz sobie porządnie po gibaj

Iron'knight 18-03-2007 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1320396)
LoL. :D :D :D :D Piaty i Kidler pozwolicie ze zacytuje ten piekny dialog w podpisie :D oczywiscie bez nickow ^^" Nikt sie nie obrazi mam nadzieje :D:D:D

@Kidler
Wybacz, to samo Piaty, jesli chcesz usune, ale sie pytałem i sądziłem ze "milczenie oznacza zgode" i dlatego chociazby nie umiescilem nicków. Powiedz tylko ze nie chcesz to usune :)

@down
Mowisz masz :)

kidler 18-03-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1322769)
@Kidler
Wybacz, to samo Piaty, jesli chcesz usune, ale sie pytałem i sądziłem ze "milczenie oznacza zgode" i dlatego chociazby nie umiescilem nicków. Powiedz tylko ze nie chcesz to usune :)

Ahh, zwracam honor, nie zauważyłem tego postu, ale mógłbyś zaznaczyć autora, przynajmniej z mojej strony. ;)

Piaty_Jezdziec_Apokalipsy 18-03-2007 21:10

Cytuj:

To mnie można uznać praktycznie za sojusznika Alliance pod tym względem ;o

Cytuj:

W profilu masz mój wiek. Pozostawiam Ci do domyślenia się, które "kryterium" miałem na myśli ^^

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kidler (Post 1322818)
Ahh, zwracam honor, nie zauważyłem tego postu, ale mógłbyś zaznaczyć autora, przynajmniej z mojej strony. ;)

Z mojej też. Czasem za sławę trzeba zapłacić reputacją ^^

Iron'knight 18-03-2007 21:16

Dobra juz dobra, zapomnijcie ze to napisalem, ja zapomne ze to uslyszalem i wszystko jest OK.
Chlopaki, jestescie juz slawni :D:D:D

No i powoli zblizamy sie do 300 strony. Niech to bedzie inteligentny post :P

kidler 18-03-2007 21:30

U mnie to dopiero 50 strona. ;)

Hanys_Kce 19-03-2007 09:28

Ulrig, Darkness Sixis, Cervik??
Czyzby kolejny nieudany ani:D

Zevs 19-03-2007 12:55

Może mi ktoś podać name tego Iron'knight w grze? Mam troche wolnych unjustów odkąd nic się nie dzieje a jak patrze na to co pisze to mi żal dupe ściska.

ps. gdzie gratulacje dla pierwszego msa na aurea który solo wbił 150 lvl?B)

Iron'knight 19-03-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zevs (Post 1323498)
Może mi ktoś podać name tego Iron'knight w grze? Mam troche wolnych unjustów odkąd nic się nie dzieje a jak patrze na to co pisze to mi żal dupe ściska.

Miło mi :) Ciekawe kto pierwszy poda :D
@Edit
Ahhh bym zapomniał Gz xd
Jeszcze jakbys był tak uprzejmy i podał mi powód to by było fajnie :) Kto prowadzi liste tych ktorzy mnie maja na oku ? :P:P:P:P

Govinem 19-03-2007 14:39

Cytuj:

Na forum tibia .com :) http://forum.tibia.com/forum/?action...9&pagenumber=2

esiok23 19-03-2007 17:02

Witam all! Moze tutaj na forum mi wyjasni ktos co sie dzieje z ta Aurea? :| Czyzby to ze Rom i inni wygrali tak na to wplywa ? :( Zobatrzcie co sie dzieje codziennie jakis h lv pkuja i bez reasonu atakuja innych.Moj kumpel 100 lv zlapal trapa za to chyba ze sobie expil -.- Chcialem powiedziec jedno ze jak Rom wygral to niech zrobi pozadek na servie a nie ze kazdy kto chce pkuje i robi sobie co mu pasuje.Byc moze sie okazuje teraz ze Aljanci nie potrafia utrzymac wladzy?!Wiele osob 50 + lv przestaja grac dlatego ze jest nielad na servie np ja... :confused:

Zobatrzcie !Nitearth'Ave(RoM) Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix Jak myslicie co to ma znaczyc ?

Iron'knight 19-03-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esiok23 (Post 1323781)
Witam all! Moze tutaj na forum mi wyjasni ktos co sie dzieje z ta Aurea? :| Czyzby to ze Rom i inni wygrali tak na to wplywa ? :( Zobatrzcie co sie dzieje codziennie jakis h lv pkuja i bez reasonu atakuja innych.Moj kumpel 100 lv zlapal trapa za to chyba ze sobie expil -.- Chcialem powiedziec jedno ze jak Rom wygral to niech zrobi pozadek na servie a nie ze kazdy kto chce pkuje i robi sobie co mu pasuje.Byc moze sie okazuje teraz ze Aljanci nie potrafia utrzymac wladzy?!Wiele osob 50 + lv przestaja grac dlatego ze jest nielad na servie np ja... :confused:

Zobatrzcie !Nitearth'Ave(RoM) Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix Jak myslicie co to ma znaczyc ?

No dobra, ktory sobie jaja robi ^.^
Jesli to nie sa żarty to niech ktos inny Ci to wytłumaczy, bo ja jestem za głupi :P

Slide_Aurea 19-03-2007 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez esiok23 (Post 1323781)

Rom nie to, że nie może zrobić porządku, tylko im to pasuje, głównie to oni pkują, w ten sposób dorabiają sobie :) To się nie zmieni..
Co do tego deda, tak jak wyjaśnił wcześniej Kidler "padł, bo padł".

Poczytaj sobie wcześniejsze posty, może Ci coś wyjaśnią, dużo jest o PA romu itp.. :]
@UP: Iron, znowu bezsensowny post... aż tak bardzo zależy Ci, żebys był na 300 stronie??

shaiboos 19-03-2007 18:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iron'knight (Post 1323844)
No dobra, ktory sobie jaja robi ^.^
Jesli to nie sa żarty to niech ktos inny Ci to wytłumaczy, bo ja jestem za głupi :P

Błogosławieni, którzy nie mając nic do powiedzenia milczą...

PS: GZ dla Vesza za 150lvl

Kolirn 19-03-2007 19:37

Cytuj:

popieram, ew podaj adres mam kilku kolegów w rawie mazowieckiej...B)

shaiboos 19-03-2007 19:43

Czy ktoś kojarzy dlaczego Mariel Zori, Mastro Scue, Endrox i ktos jeszcze opuścili szeregi FaGu? Założyli tez gildie - jakies Toruyaki czy coś.

@down - To według ciebie głupota i bezsensowne posty na forum są uzasadnione, normalne, dopuszczalne ?? -.-

@down - n/c

Iron'knight 19-03-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1324004)

Taaa zaraz jeszcze gdzie chowam klucze, kiedy jestem sam w domu >.< . To sie nazywa uzależnienie, bedzie nasyłał kumpli na mnie za gre ... Zamiast komentowac moje posty popatrzcie na siebie, to ze pisze bezsensowne posty to moja sprawa, i raczej nie powinienem byc za to karany ^.^, chyba ze to nie jest forum to w takim razie przepraszam za moją "głupote"

@EDIT
Co do huntow xd Ludzie to gra, jak padne to nie bede płakał, i na pewno z tego powodu nie przestane pisac na tym forum tego co chce pisać ; d. Wiem pisze głupie posty, Wy macie zabawe, bo sie wyzyjecie na mnie za ded'a, hunta, Bog wie co jeszcze...

@UP
Skoro nie dostalem za to bana to znaczy ze mozna.

duuKi 19-03-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1324004)

Kolirn nie bronie Iron'a, ale skoro masz juz tak nasrane w glowie ze bedziesz najezdzal kolesi w domu to moze wbij do Rzeszowa xP
Zobaczymy czy taki chojrak jestes bo gadasz duzo a wpier**ol i tak bys dostal bo gadaniem chuja zrobisz najwyzej mozesz mnie ugryzc swym maly obslizglym....
Ehh....
Naprawde jakis wirus dopadł ci twardy dysk i go kompletnie wyczyscil....

Kolirn 19-03-2007 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez duuKi (Post 1324042)
Kolirn nie bronie Iron'a, ale skoro masz juz tak nasrane w glowie ze bedziesz najezdzal kolesi w domu to moze wbij do Rzeszowa xP
Zobaczymy czy taki chojrak jestes bo gadasz duzo a wpier**ol i tak bys dostal bo gadaniem chuja zrobisz najwyzej mozesz mnie ugryzc swym maly obslizglym....
Ehh....
Naprawde jakis wirus dopadł ci twardy dysk i go kompletnie wyczyscil....

O moim posraniu czy też inteligencji o której się chciałeś chyba wyrazić, wypowiedzieć się mogą moi profesorowie na politechnice, na bank nie ty. :)

a co do irona, nigdzie nie powiedziałem, ani nigdy nie myślałem o tym by jeździć gdzie kolwiek i spuszczać mu jak to ładnie określiłeś "wpierdol" :)

teraz co do odróżniania RL i gry.. jeśli ktoś jest głupi w rzeczywistości to w tej grze również na forum będzie zachowywał się jak głupiec. (zdaje sobie sprawę z tego, że teraz napiszecie że to ja jestem głupi, wasza opinia - osobiście mam ją gdzieś )

Iron jesteś jak natrętna mucha, wkurzasz swoim bzyczeniem ze wszystkich stron a jednocześnie ciężko cię uciszyć.

Iron'knight 19-03-2007 20:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolirn (Post 1324075)
(zdaje sobie sprawę z tego, że teraz napiszecie że to ja jestem głupi, wasza opinia - osobiście mam ją gdzieś )

...i vice versa, koniec tematu, dziękuje. Na przyszłość kup sobie packę na muchy xd

@down
Zgadzam sie, ale ja z takiego powodu napewno nie opuszcze servera...

esiok23 19-03-2007 20:28

Jak dla mnie to trzeba serva zmienic tutaj nie pogra... zawsze sie trafi jakis swir co by se popkowal myslac ze jak ma wyzszy lv np 100+ zabijajac 50 lv w kilku ze jest fajny hmm niestety musze takiego kogos rozaczarowac niejestes fajny to jest totalne noobostwo :confused:

duuKi 19-03-2007 20:40

Gdybys to ty mial 100+ to nie uwazal bys tego za noobostwo tylko za dobra zabawe ktora przynosi zyski xP

kidler 19-03-2007 21:21

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

esiok23 19-03-2007 21:59

No ale jaka w tym zabawa moze i dla ziomkow jest ale nie dla mnie ;p i tak ogolnie to mowie bye bye aurea :) 57 palek 49 najt i inne chary szkoda mi ich ale co mam zrobic nie pogra bo przesadzaja.X( ale jeszcze bym rozumial solo ale nie w 8 -.- trudno czasem tak bywa :(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15.