![]() |
Tak. Na końcu zostanę tylko ja. I czterej inni. ^^
|
Cytuj:
Jesli patrzec od Pierwszego do Piatego, to zostal tylko Drugi, wszyscy inni zarezerwowani. |
@up
To nie ode mnie zależy. Tak zadecydowali tam na górze. Tylko Janek zapomniał o mnie napisać... |
Cytuj:
@Up: Pamiętajcie, że Czwarty jeździec to kobieta? <female> Ktoś mi może powiedzieć co z się dzieje z Suave i Romem?? Czy naprawde sojusz pada (jak w polskim rządzie koalicja)? I czemu ten pall z romu padł przez kina z Suave? Kidler powiesz coś?? :D |
Cytuj:
Tak serio to jeszcze nic nie wiadomo, ale kolega mi mowil ze widzial Vladislavusa i Vesz'a gadających ze sobą jak kumple <UWAGA TO TYLKO PLOTKA> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie, trzymajcie mnie... Iron zaczynasz tak mi działać na nerwy, że kiedyś nie wytrzymam. Prosze Cie, skoro nie wiesz TO NIE MÓW!! PO CO WOGÓLE POSTY PISZESZ SKORO NIC DO TEMATU NIE WNOSZĄ?! Weźcie go z tąd!
Cytuj:
|
Cytuj:
a to drugie? hmm ? rozluznienie sytuacji? Chyba ze wolisz na sztywno ;] |
Cytuj:
Pierdolnij sie zanim cos napiszesz.. |
Człowieku, ja chce się czegoś dowiedzieć, a Ty poprostu wyskakujesz z jakimiś durnymi tekstami, poprostu żal...
Plotka się przyda?? Wątpie.. Poprostu nie staraj się być śmieszny, nie próbuj rozluźniać sytuacji i będzie dobrze... |
Dobra spoko juz. Tylko jak ktos inny napisze, ze widzial kogos tam jak mowil mu cos tam to wtedy bedzie Ok tylko dlaczego by nie skorzystac z sytuacji aby wyżyć sie na kimś młodszym? mniejszym lvlu? co tam chcecie :)
Uuu "Użytkowników czytających ten temat: 9 " juz tylko patrzec jakie obelgi na mnie poleca :D |
Aureańskie napinacze :D
bartas gz fraga : } |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Iron~ Jeśli kogoś cytujesz, nevermind gdzie, akurat tu w podpisie to powinieneś napisać kogo i zapytać się czy wolno. |
Cytuj:
idz sobie porządnie po gibaj |
Cytuj:
Wybacz, to samo Piaty, jesli chcesz usune, ale sie pytałem i sądziłem ze "milczenie oznacza zgode" i dlatego chociazby nie umiescilem nicków. Powiedz tylko ze nie chcesz to usune :) @down Mowisz masz :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Dobra juz dobra, zapomnijcie ze to napisalem, ja zapomne ze to uslyszalem i wszystko jest OK.
Chlopaki, jestescie juz slawni :D:D:D No i powoli zblizamy sie do 300 strony. Niech to bedzie inteligentny post :P |
U mnie to dopiero 50 strona. ;)
|
Ulrig, Darkness Sixis, Cervik??
Czyzby kolejny nieudany ani:D |
Może mi ktoś podać name tego Iron'knight w grze? Mam troche wolnych unjustów odkąd nic się nie dzieje a jak patrze na to co pisze to mi żal dupe ściska.
ps. gdzie gratulacje dla pierwszego msa na aurea który solo wbił 150 lvl?B) |
Cytuj:
@Edit Ahhh bym zapomniał Gz xd Jeszcze jakbys był tak uprzejmy i podał mi powód to by było fajnie :) Kto prowadzi liste tych ktorzy mnie maja na oku ? :P:P:P:P |
Cytuj:
|
Witam all! Moze tutaj na forum mi wyjasni ktos co sie dzieje z ta Aurea? :| Czyzby to ze Rom i inni wygrali tak na to wplywa ? :( Zobatrzcie co sie dzieje codziennie jakis h lv pkuja i bez reasonu atakuja innych.Moj kumpel 100 lv zlapal trapa za to chyba ze sobie expil -.- Chcialem powiedziec jedno ze jak Rom wygral to niech zrobi pozadek na servie a nie ze kazdy kto chce pkuje i robi sobie co mu pasuje.Byc moze sie okazuje teraz ze Aljanci nie potrafia utrzymac wladzy?!Wiele osob 50 + lv przestaja grac dlatego ze jest nielad na servie np ja... :confused:
Zobatrzcie !Nitearth'Ave(RoM) Mar 18 2007, 01:19:53 CET Killed at Level 101 by Ninnix Jak myslicie co to ma znaczyc ? |
Cytuj:
Jesli to nie sa żarty to niech ktos inny Ci to wytłumaczy, bo ja jestem za głupi :P |
Cytuj:
Co do tego deda, tak jak wyjaśnił wcześniej Kidler "padł, bo padł". Poczytaj sobie wcześniejsze posty, może Ci coś wyjaśnią, dużo jest o PA romu itp.. :] @UP: Iron, znowu bezsensowny post... aż tak bardzo zależy Ci, żebys był na 300 stronie?? |
Cytuj:
PS: GZ dla Vesza za 150lvl |
Cytuj:
|
Czy ktoś kojarzy dlaczego Mariel Zori, Mastro Scue, Endrox i ktos jeszcze opuścili szeregi FaGu? Założyli tez gildie - jakies Toruyaki czy coś.
@down - To według ciebie głupota i bezsensowne posty na forum są uzasadnione, normalne, dopuszczalne ?? -.- @down - n/c |
Cytuj:
@EDIT Co do huntow xd Ludzie to gra, jak padne to nie bede płakał, i na pewno z tego powodu nie przestane pisac na tym forum tego co chce pisać ; d. Wiem pisze głupie posty, Wy macie zabawe, bo sie wyzyjecie na mnie za ded'a, hunta, Bog wie co jeszcze... @UP Skoro nie dostalem za to bana to znaczy ze mozna. |
Cytuj:
Zobaczymy czy taki chojrak jestes bo gadasz duzo a wpier**ol i tak bys dostal bo gadaniem chuja zrobisz najwyzej mozesz mnie ugryzc swym maly obslizglym.... Ehh.... Naprawde jakis wirus dopadł ci twardy dysk i go kompletnie wyczyscil.... |
Cytuj:
a co do irona, nigdzie nie powiedziałem, ani nigdy nie myślałem o tym by jeździć gdzie kolwiek i spuszczać mu jak to ładnie określiłeś "wpierdol" :) teraz co do odróżniania RL i gry.. jeśli ktoś jest głupi w rzeczywistości to w tej grze również na forum będzie zachowywał się jak głupiec. (zdaje sobie sprawę z tego, że teraz napiszecie że to ja jestem głupi, wasza opinia - osobiście mam ją gdzieś ) Iron jesteś jak natrętna mucha, wkurzasz swoim bzyczeniem ze wszystkich stron a jednocześnie ciężko cię uciszyć. |
Cytuj:
@down Zgadzam sie, ale ja z takiego powodu napewno nie opuszcze servera... |
Jak dla mnie to trzeba serva zmienic tutaj nie pogra... zawsze sie trafi jakis swir co by se popkowal myslac ze jak ma wyzszy lv np 100+ zabijajac 50 lv w kilku ze jest fajny hmm niestety musze takiego kogos rozaczarowac niejestes fajny to jest totalne noobostwo :confused:
|
Gdybys to ty mial 100+ to nie uwazal bys tego za noobostwo tylko za dobra zabawe ktora przynosi zyski xP
|
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
|
No ale jaka w tym zabawa moze i dla ziomkow jest ale nie dla mnie ;p i tak ogolnie to mowie bye bye aurea :) 57 palek 49 najt i inne chary szkoda mi ich ale co mam zrobic nie pogra bo przesadzaja.X( ale jeszcze bym rozumial solo ale nie w 8 -.- trudno czasem tak bywa :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |