![]() |
|
Wampir Nitu'sho
Jun 17 2009, 13:48:03 CEST Killed at Level 150 by Anumisek 162 ek zabił solo 150msa ? Wampir złodziej spi , @ Digeff to nie Kamil (czyt,główny owner digeffa) okradł wszystkich tylko brat jego drugiego ownera dawida,stary hepryt ! więc nie piszcie że Digeff wyjebal ludzi ! Kamil spędza czas aktualnie w Szwecji,pozdrawiam ! Maks, |
Właśnie tym charem ich wyjebał.:)
Zauważ ,że gildia się rozrasta ;] |
Wakacje sie zaczynaja, nie ma huja ze nie bedzie wojny ;D
|
Zwidek bedzie bc hahaha
btw.i tak nic nie bedzie pewnie ;d |
Perm sprzedany jest, digeff tez, i ogolnie elo elo
|
Nie elo elo,tylko Jo Jo
|
ja Ci sie tak podoba to moze byc jo jo ;)
No nic, czekamy na rozwoj wydarzen |
beda sie bic!
|
Tak to jest jak sie Erl'I Pastucha trzyma w stadzie, haha Digeff naruchal na pare kk. Drugie tyle to też chyba mial sprzedając protekcje na trade.
|
Rozwój będzie taki jak z Gibsonem znaki.
Btw.Jak wy się mu daliście wyjebać na taki wałek ;d ? |
Ja nic nie placilem, wole kupic za rl kase niz potem plakac. W sumie to bylo tak jak ze wszystkimi innymi poprzednimi przypadkami okradzen, nic nadzwyczajnego.
|
Stary trick z paccem xd
|
I kluczem do bota ;)
|
tanio kupujesz , dwa razy kupujesz
i apropo jojo etc ~~ to tylko i wylacznie Yoyo Eloelo (byl taki koles na Furorze, bodajze 45+ MS) i lukasz scisz mikrofon bo mi dzieci pobudzisz |
Ile w Tibii jest itemow,
Ile w kompach jest modemow, Ile expa maja chary, Ile lat ma dzis twoj stary (?), Ile pior maja labedze.. ..tyle Dzidzia2 KARAC bedzie! |
@up
gensty cos wiesz o paccach ;d po drugie ladny wierszyk a teraz moj remake Gdy wieczorne zgasną zorze, zanim na OB się złoże, modlitwę moją zanoszę, Bogu Ojcu i Synowi. Dopierdolcie Youenowi! Dla siebie o nic nie wnoszę, tylko go dojebcie, proszę! Kto ja jestem? Zoodix mały! Zoodix, zawistny i podły! Jaki znak mój? Krawawe gały! Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna! Zniszczcie tego skurwysyna! Mojego rodaka, chama, tego wroga, tego gada! Żeby go okradli z chara, żeby go zdradzała stara, żeby mu spalili sklep, żeby dostał kulą w łeb, żeby mu się córka z czarnym i w ogóle, żeby miał marnie! Żeby miał AIDS-a i raka, oto modlitwa Tibijskiego Manniaka! thx wiem ze nie jest fajne ale mialem nuda |
Wierszyk jest wyjebany xD
|
Wierszyk Zoodix'a jest przerobioną ''Litanią'' polaka lub ''Modlitwą za sąsiada''.
Ale i tak spoko :) btw. Ma ktoś jakieś SSy z TS'a ? |
Cytuj:
|
W "Dzien swira "ta modlitwa była o ile dobrze pamiętam
@up nom zgadzam się z Tobą |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:05. |
|