![]() |
Cytuj:
1. Nie było SSJ5 2. GT to przez większość nie uznawana seria, czyli nie ma SSJ4 3. Anime było planowane do sagi Friezy, czyli SS1 który po tym ma zginąć i nie byłoby go można ożywić smoczymi kulami, czyli unhappy end... 4. Jakbyś oglądał w skupieniu i całe anime, to byś wiedział że nie tylko walka, walka, walka, ale także jakieś emocje, rywalizacja itp. a smocze kule... no musiały być, bo na tym się opierała fabuła... |
@Tompior
Pół roku czaiłem się na 15k. post, a Ty mi go sprzed nosa sprzątnąłeś. Wstydź się :P @Druidek 1. Pisałem o SSJ54 2. Dość ironicznie odniosłem się do Dragon Balla 3. Dragon Balla nigdy nie miałem okazji obejrzeć i pewnie nigdy już tego nie zmienię. 4. Nie doszukujmy się wiekowym shounenie skomplikowanej fabuły, czy też głębokie przekazu. ~~~~~~~~~~ @Balcon 2011 Już za kilkanaście godzin konwent się zaczyna, ktoś od nas na nim będzie? Jak narazie wiem o: -Mnie -Otakumie -Grocixie -Rayzie -Chyba Eerion, ale pewności nie mam. Tematu przekopywać też nie mam ochoty, więc może będzie, może nie ;p Nippah~! Corgar Frizz |
O północy ruszam w Karkonosze, w tym roku pas. :)
|
I jak tam Balcon/Project 2011? Dużo straciłem nie będąc tam?
|
Cytuj:
http://i441.photobucket.com/albums/q...m/12673985.jpg |
Ano Hi Mita Hana no Namae o Boku-tachi wa Mada Shiranai obejrzane. Już dawno nie widziałem tak ciekawej historii. Jednak dobre anime ciągle jeszcze wychodzą.
|
Siema, długo nie zaglądałem :P
Wyszło może w przeciągu ostatnich ~2 lat jakieś znośne anime z gatunku takich, które dają dużo do rozmyślania i posiadające w miarę ciężką do przewidzenia fabułę? Przez ostatni czas nie miałem czasu i, szczerze mówiąc, ochoty na oglądanie, więc przydałoby się jakieś porządne na wbicie się z powrotem w dobre tory xd |
OBejrzyj nowe filmy z Evangeliona.
Miażdżą system. |
Widziałem już 2 które wyszły i nie mogę się doczekać trzeciego, który, jak się nie mylę, miał być w lipcu w japońskich kinach. W każdym razie na ten moment moją uwagę przyciągnęła seria Ao no Exorcist, zobaczymy co z tego wyjdzie ;]
|
Mam pytanie. Rozmawiał ktoś z Was ostatnio z Frizzem? Nie odpisuje mi na GG, SMS, ani nie odbiera - od jakichś dwóch tygodni. Martwię się...
|
Nie miałem kontaktu.
|
Polecicie jakieś anime: detektywistyczne/mhroczne/krwawe, co to ucinają paluchy, głowy i wszystko inne/~średniowieczne/dark-fantasy?
|
Ja od 2-óch miesięcy próbuję skończyć "Durararę" (że sobie spolszczę)... Jestem na 10 odcinku...
|
Ogląda tu ktoś Steins;Gate? W zależności od tego, co wymyślą w ostatnim odcinku za tydzień, to anime ma szansę stać się jedną z najlepszych serii jakie widziałem.
|
Cytuj:
|
|
Elfen Lied jeśli mnie pamięc nie myli.
|
Cytuj:
|
W internecie. Ale na pewno nie z lektorem : D
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |