![]() |
Obejrzałem dzisiaj od 9 do 23 odcinka Steins;Gate :D
Boże, ale to jest zajebiste. A ostatni (23) odcinek to już chyba było arcydzieło... |
Ja utknąłem narazie na trzecim. I jakoś brak mi chwilowo chęci na więcej, ale w końcu niecodziennie ma się humor na kolesi zajmujących się rozpuszczaniem bananów w kuchence mikrofalowej sterowanej komórką.
|
Steins;Gate ep 24:
Ukryty tekst:
|
Zakończenie Steins;Gate:
Ukryty tekst:
@Gangrel Ja ten tytuł zacząłem oglądać jako zapychacz czasu i nie wiązałem z nim żadnych nadziei przez sporą liczbę pierwszych odcinków... ale jeszcze Cię zaskoczy. :P |
Będę miał to w pamięci.
|
@Tompior
Ukryty tekst:
@S;G Epic. Jedna z najfajniejszych serii, jakie ostatnio wyszły. Tutturuuuu~! |
Aż ją sobie ogarnę :D
|
Witam Panowie.
Szukam jakiegoś dobrego tasiemca, czy to mangi, czy to anime. Oglądam Fairy Tail, One Piece, Naruto i to bardziej w tą stronę bym się nastawiał. Bleach, którego również oglądam odstępuje znacznie od tej trójki. pozdrawiam @FAIRY TAIL MANGA ŁO PANOWIE, O CO KUR*A CHODZI?! ;D |
@Up
Z tych które nie wymieniłeś, a do głowy mi przychodzą: Pokemony, Dragon Ball, Kateikyoushi Hitman Reborn!(W tym ostatnim poziom jest raczej denny, szczególnie pierwsze odcinki i filery. Główne sagi od biedy idzie pooglądać, jeśli bardzo Ci się nudzi). |
@Masa
Może D.Gray Man? Nippah~! Corgar Frizz |
Wreszcie skończyłem Durarare. Zakończenie... nawet nawet... Jedynie zakończenie jednej sprawy mnie zdziwiło. Myślałem że będzie inne.
|
A też właśnie oglądam Durarara!!, 21 ep.
|
A propos dobrych anime to polecam również Kaijiego - znany m.in. z Death Note'a motyw walki umysłów z otoczką hazardu w tle. Momentami naprawdę potrafi trzymać w napięciu jak żadna inna produkcja.
Trzeba tylko przywyknąć do nieco innej kreski niż zazwyczaj (nie twierdzę, że gorszej lub lepszej, po prostu innej). |
A ja wam polecam Ergo Proxy. :) Naprawdę świetne, jakiś czas temu zrobiłem nawet pierwszą własną krótką AMV z stylu trailera, przez to anime. Możecie zobaczyć. ;) http://www.youtube.com/watch?v=S0UFUDYO1yY
|
ergo proxy fajne anime, ale zalicza sie u mnie jako taki sredniak. przez wiekszosc odcinkow wialo nuda niestety. Zaleta tego anime sa postacie fajnie zrobione.
|
Ergo Proxy to jedno z takich bardziej... pokręconych anime. Ale mimo wszystko było ciekawe.
|
A co myślicie o Elfen Lied? ;) Dla mnie ŚWIETNE! :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cholera, ale ja żałosny jestem ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |