![]() |
|
Cytuj:
a moze wiecej przyjemnosci i satysfakcji daje mu gra bez ng i ma niesmak jak widzi bota? powodów moze byc wiele ale nie trzeba od razu tak agresywnie. powiedzial Gratz, odpowiedz "ty" i sprawa zalatwiona, olej i po sprawie. |
@up
Masz rację,ale to nie zmienia faktu że musiał dodać " Gratz Ng ;-) " Gratz All! |
Cytuj:
|
@Bax
"ale jeśli są wyrobione na koksie to tyle w nich siły co rozumu w waszych mózgach, czyli nic." Jesteś pewny ? ;> Brałeś kiedyś że wypowiadasz sie na ten temat ? uwierz mi że to nie prawda :) |
Godek I Karpiik przestancie sie klucic na forum , juz dzieci w przedszkolu potrafia sie dogadac . To forum zeszło na psy i macie w tym udział bo tylko spamujecie a ludzie nie chca czytac waszych kłutni . Niestety jesli beda sie tak wszyscy zachowywac jak Wy to Forum nigdy nie wruci do normalnosci , bo nic do forum nowego nie wnosicie oprócz swoich kłutni i zali . Przemyślcie swoje zachowanie i zastanówcie sie czy warto...
Ps. Pamietajcie Tibia to tylko gra ale niektórzy niestety o tym zapominaja . |
Cytuj:
|
@@@upupup
oj przesadziłem troche.. .Ty;)) |
:)
Misiek :p
http://img135.imageshack.us/img135/4...doutfitdf2.jpg Dzięki Timuś za pomoc :** Gz all up :) Pozdrawiam:cup::cup: |
|
|
Gz Dekoz, odezwij sie kiedys na gg moze ;d starych znajomych masz w dupie ;d?
|
@san
Ty nawet sie tutaj nie udzielaj ,bo moge powiedziec kilka słow za duzo... na Twoj temat...
|
[Calmera] Ubij Boota - zwiń nagrodę ! konkurs na Calmerze :)
uwaga! ruszył turniej na najlepszy BOOTKILLERSKI team na calmie, stworz team, dołącz i zabijaj, a na koniec zgarnijcie nagrode. turniej ruszyl na :
FORUM TIBIA.PL -> WYDARZENIA ZE ŚWIATÓW -> [Calmera] Ubij Boota - zwiń nagrodę ! konkurs na Calmerze :) |
hah
jebac boty bo mi sie na respa w*******aja
|
Taaa. Mam nadzieje że ten program wypali i będzie teraz mniej botów :)
|
jest juz 1 TEAM, czekamy na reszte. zbierz własny team, nie ważne jakie lvle zabijesz, ważne żeby były to cavebooty ! każdy ma szanse stać się najlepszym bootkillerskim teamem :)
|
Nane... XD a tak apropo jakies nagrody sa :D? ! jak nie to ide botowac dalej hehe :D
|
:d
|
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |
|