Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Tompior 08-10-2011 17:08

Jemu się podobało, to Tobie też musi!

Koszyk 08-10-2011 20:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2820087)
Tak, masz rację. Jestem ograniczonym małolatem, który trolluje po jednym odcinku gadając o chińskich bajeczkach. I pewnie jestem też gejem, w końcu były cycki, a mi się nie podobało.

Cholera, ale ja żałosny jestem ;(

Wreszcie się przyznałeś ;x

A ja ostatnio nic z anime nie oglądam :O, zeszła ze mnie zajawka :< chociaż czekam na Bleacha podobno od tego tygodnia ma być 2ga saga. (dobrze słyszałem?)

allall 08-10-2011 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2820088)
Jemu się podobało, to Tobie też musi!

No baaa... xD Co mnie się podoba to wzorzec dla innych przecież xD xD xD :wasabi:

Juzefek 13-10-2011 17:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2820095)
Wreszcie się przyznałeś ;x

A ja ostatnio nic z anime nie oglądam :O, zeszła ze mnie zajawka :< chociaż czekam na Bleacha podobno od tego tygodnia ma być 2ga saga. (dobrze słyszałem?)

W zeszły wtorek wyszedł pół filler, kończący się wydarzeniami z chapa, w którym Ichigo przestaje widzie duchy. W tym tygodniu już jadą dalej z akcją z mangi :D

Btw. zauważyliście, że ma powstać prequel FSN- Fate/Zero?

Rothes 13-10-2011 22:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2820492)
Btw. zauważyliście, że ma powstać prequel FSN- Fate/Zero?

Ma powstać? Ja tam już widziałem dwa odcinki. :P

Corgar Frizz 15-10-2011 12:14

Widać Juzefek w innej strefie czasowej jest...

Nippah~!
Corgar Frizz

Juzefek 15-10-2011 13:46

W sumie to niedawno zauważyłem, że ma wyjść, ale nie zwróciłem uwagi na to kiedy xD
Ale skoro już są 2 odcinki, to trzeba będzie je obejrzeć ^^

Masa-san 29-10-2011 10:08

Mirai Nikki
absolutne numer jeden obecnego sezonu!
Dawno nie widziałem tak dobrego anime :)
GORĄCO POLECAM.

k4tey 02-11-2011 08:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masa-san (Post 2821280)
Mirai Nikki
absolutne numer jeden obecnego sezonu!
Dawno nie widziałem tak dobrego anime :)
GORĄCO POLECAM.

Również polecam (i nie tylko ja, ale całe moje towarzystwo animemaniaków), rewelacja.

Argen 21-11-2011 02:05

Mam problem, próbuje przypomnieć sobie nazwę pewnego anime. Była to chyba kinówka, ewentualnie jakaś króciutka seria. Fabuła następująca: późna starożytność, jakąś wioskę barbarzyńców atakuje oddział Rzymian. Umierają wszyscy mieszkańcy wioski, za wyjątkiem wodza, który próbuje zabić rzymskiego dowódcę. Okazuje się, że obaj są nieśmiertelni i główny bohater (czyli ów barbarzyńca) rozpoczyna ciągnące się przez wieki polowanie dla zaspokojenia żądzy zemsty. W ciągu wieków ścierają się wielokrotnie na polach bitwy całego świata, lecz za każdym razem Rzymianin jest lepszy. Oglądał ktoś?

milano8 21-11-2011 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2822578)
Mam problem, próbuje przypomnieć sobie nazwę pewnego anime. Była to chyba kinówka, ewentualnie jakaś króciutka seria. Fabuła następująca: późna starożytność, jakąś wioskę barbarzyńców atakuje oddział Rzymian. Umierają wszyscy mieszkańcy wioski, za wyjątkiem wodza, który próbuje zabić rzymskiego dowódcę. Okazuje się, że obaj są nieśmiertelni i główny bohater (czyli ów barbarzyńca) rozpoczyna ciągnące się przez wieki polowanie dla zaspokojenia żądzy zemsty. W ciągu wieków ścierają się wielokrotnie na polach bitwy całego świata, lecz za każdym razem Rzymianin jest lepszy. Oglądał ktoś?

nie, ale wyglada ciekawie. Jak sie dowiesz co to za amine to napisz tutaj. Moze to byl Highlander (niesmiertelny) z tego co slyszalem to jakies anime bylo takie ale czy tam rzymianie byli to nie wiem. Sprawdz to ;]

Rothes 21-11-2011 21:02

Też mnie zaciekawił opis.

To i to podpowiadają, że to rzeczywiście może być Highlander: The Search for Vengeance.

kołbaś 26-11-2011 19:09

to bankowo jest Highlander: The Search for Vengeance. Ogladalem i goraco polecam, anime jest mega.

Argen 27-11-2011 15:38

Highlander: The Search for Vengeance to jest właśnie to, wielkie dzięki, zaraz siadam do ponownego oglądania, ale już teraz moge polecić każdemu : D

milano8 01-12-2011 21:29

nie. wogole nie rob tu reklamy bo nie ma to nic wspolnego z anime -.-

Gangrel 01-12-2011 22:56

A nawet gdyby miało, to też nie rób. Albo zapłać.

Rayza 05-12-2011 01:47

Co ja tu robię ?
ost. wiad. napisałem tu 180 dni temu... ach , już wiem co tu robię.
Chciałem jedynie wam powiedzieć o dwóch ciekawych mangach .
Cage of eden - Realistyczny survival horror z krainą rodem z Parku Jurajskiego.

Aforyzm - Ciekawy krwawy shonen o świetnej kresce .

O...F/Z10 juz jest..

Corgar Frizz 16-12-2011 18:33

Na Mokon2 ktoś jedzie? Konwent już jutro.

Nippah~!
Corgar Frizz

Gangrel 18-12-2011 18:16

Nijak. Może na ten krakowski w lutym czy kiedy to się tam odbywało się wybiore.

pzrem1 20-12-2011 09:26

moim zdaniem bleach jest najlepszym anime jaki teraz wychodzi

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:01.