Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Pacera Thread (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=89072)

Elders 21-08-2009 12:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stroina (Post 2629892)
expert pajacu, nie masz co liczycz na segestha ;] a bez niego nie bedzie ci juz tak wesolo

Nom, bo przeciez chcesz go pobic xD Ale wojna na magiczne sciany bedzie jak to powiedzial cropp :) aa i jescze lurowanie pod tp w kazdej sali ;D A Ty myslisz ze ja tylko z segem ide? Nie :) niestety ale rozjebie wam ten service z brazolami ;]

aran_gala 21-08-2009 12:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elders (Post 2629934)
Nom, bo przeciez chcesz go pobic xD Ale wojna na magiczne sciany bedzie jak to powiedzial cropp :) aa i jescze lurowanie pod tp w kazdej sali ;D A Ty myslisz ze ja tylko z segem ide? Nie :) niestety ale rozjebie wam ten service z brazolami ;]

uwazaj zebys w rl w morde nie zarobil kujonie

bana dostaniesz men ;S
zazdrosna dziwka z ciebie
jak pokazalem swoje 800k/h to zaczales pisac ze ja noob bo shinobi wyciaga 1,7kk/h(nie mozliwe) bo jestes pierdolona ciota most wanted

Gaula 21-08-2009 12:54

hahahah Exeperta chcesz bic xD kurwo a jak ja "prosilem" o twoj adres ,zeby ciebie zajebac to nie napisales.. napisz na ramach forum adres i wszystko wyjasnimy! dawaj adres szmato DAWAJ! jak nie podasz to zaplace w grze i na bank ktos poda pol pacery chce ten adres dzieciaku uwierz ze najpierw ciebie zjebie szczylu ( wyjebane ile ty masz lat ) i napisze ten adres sam na tym forum.

Stroina 21-08-2009 13:06

on gdzies na zawa mieszka, tylko jak dorwac taką rure co z domu nie wychodzi <bezradny>, a segesth wie ze lepiej nie zaczynac :)

Gaula 21-08-2009 13:09

10 cc za dokladny adres! ale ja chce adres tej kurwy aranki nie experta :S

Croop 21-08-2009 13:17

Ja znam jego adres, chcesz?

Gaula 21-08-2009 13:23

Pewnie, tylko znajac Ciebie zajebiesz kase ;/ i podasz fake

ale wiesz co mam dla Ciebie propozycje podaj prawdziwy adres na ramach tego forum i jak dojebie krystanowi ( 1-2 dni i done) to wysle tobie nie 10, a 20 cc o ile adres bedzie poprawny!
NO CHYBA ,ZE NAJDZIE SIE KTOS BARDZIEJ ZAUFANY Z ADRESEM TO DAJE KASE "OD REKI"!

bo szczrze mowiac za*******asz z ucha wlasnego kumpla ostro widze go szanujecie xd

aran_gala 21-08-2009 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaula (Post 2629979)
Pewnie, tylko znajac Ciebie zajebiesz kase ;/ i podasz fake

ale wiesz co mam dla Ciebie propozycje podaj prawdziwy adres na ramach tego forum i jak dojebie krystanowi ( 1-2 dni i done) to wysle tobie nie 10, a 20 cc o ile adres bedzie poprawny!
NO CHYBA ,ZE NAJDZIE SIE KTOS BARDZIEJ ZAUFANY Z ADRESEM TO DAJE KASE "OD REKI"!

bo szczrze mowiac za*******asz z ucha wlasnego kumpla ostro widze go szanujecie xd

zebys w ryj nie dostal, nie badz taki pewny siebie
nawet nie wiesz jak mam na imie :(

Gaula 21-08-2009 13:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aran_gala (Post 2629987)
zebys w ryj nie dostal, nie badz taki pewny siebie
nawet nie wiesz jak mam na imie :(

no wlasnie na to czekam to podaj adres! imbecylu. co do imienia krystina chrystian i tak dla twojej wiadomosc mam juz 1 adres czekam ,az ktos potwierdzi, jak tak bardzo Tobie zalezy zebym dostal w morde to podaj , szybciej sie spotkamy :D dla mnie to mozesz wyjsc z siostra ( czarnym) 2 cwiary za 1 podejsciem o ile nie ucieknie ktorys, jak jednego bede na*******al :D

--- Gaula dodał 9 minut i 44 sekund później ---

jak zdobedziesz sie suczko na odwage to napisz adres! jak bedzie sie zgadzal to sie spotkamy i poznasz mnie osobiscie fajnie nie?:D

30 cc za adres!

aran_gala 21-08-2009 14:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaula (Post 2629998)
no wlasnie na to czekam to podaj adres! imbecylu. co do imienia krystina chrystian i tak dla twojej wiadomosc mam juz 1 adres czekam ,az ktos potwierdzi, jak tak bardzo Tobie zalezy zebym dostal w morde to podaj , szybciej sie spotkamy :D dla mnie to mozesz wyjsc z siostra ( czarnym) 2 cwiary za 1 podejsciem o ile nie ucieknie ktorys, jak jednego bede na*******al :D

--- Gaula dodał 9 minut i 44 sekund później ---

jak zdobedziesz sie suczko na odwage to napisz adres! jak bedzie sie zgadzal to sie spotkamy i poznasz mnie osobiscie fajnie nie?:D

30 cc za adres!

daj lamusie 300k to ci obije morde

Gaula 21-08-2009 14:16

mnie tez chcesz ojebac zlodzieju :> NO JA WLASNIE CHCE SIE SPOTKAC! TO PODAJ TEN ADRES! I MI DOJEBIESZ ;D

co za ulomne dziecko PODAJ TEN ADRES TO SIE SPOTKAMY! DOJEBIESZ MI I OGOLNIE FAJNIE BEDZIE !

NIE PIERDOL JAKIS GLUPOT NAPISZ PROSTO Z MOSTU ADRES I TYLE! TRUDNE? JESZCE RAZ NAPISZE
NIE PIERDOL JAKIS GLUPOT NAPISZ PROSTO Z MOSTU ADRES I TYLE !

aran_gala 21-08-2009 14:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaula (Post 2630028)
mnie tez chcesz ojebac zlodzieju :> NO JA WLASNIE CHCE SIE SPOTKAC! TO PODAJ TEN ADRES! I MI DOJEBIESZ ;D

dostane 300k to ci podam skurwysynie z ADHD

Gaula 21-08-2009 14:23

juz taka biede cisniesz? ani 1 gp nie dostaniesz zlodzieju! wbiles 1 lvl za zajebane softy wow zajebisty jestes zostalo cos jeszcze?

50 cc za adres!

omg poi robisz? to juz kase podpierdol puki 1 osoba jest to moze z pol lvl wbijesz xd ( no chyba ze Hono postawi )

aran_gala 21-08-2009 14:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gaula (Post 2630037)
juz taka biede cisniesz? ani 1 gp nie dostaniesz zlodzieju! wbiles 1 lvl za zajebane softy wow zajebisty jestes zostalo cos jeszcze?

50 cc za adres!

omg poi robisz? to juz kase podpierdol puki 1 osoba jest to moze z pol lvl wbijesz xd ( no chyba ze Hono postawi )

morda mariusz lamusie

Gaula 21-08-2009 14:30

xd uhushdaushduashduahsduauhsda Mariusz ale Ty masz jazdy? a chuj moge byc i mariusz xd skoro jestem jakis mariusz to napisze tak :
jebalem TWOJA stara na brudnych garkach po obiedzie a to z przerwatywy wypiles ty xd

50 cc za adres!

szmerak_ek 21-08-2009 14:55

hehe zabwana kłótnia ^.-

Andzu 21-08-2009 15:11

^ haha zabawne dziecko pozbawione skilla ortografii

Powiedz mamie o tej stronie "http://www.ortograffiti.pl/static/pocwicz/run.html"

Kilka godzin dzienne a może za 3 lata zdasz tą 4'ą klase :)

Powodzenia !

szmerak_ek 21-08-2009 15:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andzu (Post 2630085)
^ haha zabawne dziecko pozbawione skilla ortografii

Powiedz mamie o tej stronie "http://www.ortograffiti.pl/static/pocwicz/run.html"

Kilka godzin dzienne a może za 3 lata zdasz tą 4'ą klase :)

Powodzenia !

skilla ortografii no lifer widać idź pobij level a nie pierdol tu na forum

*Maxxi0* 21-08-2009 15:27

@gaula

ale przytryb jestes ;sssslubie takich noobow ktorzy puszczaja farmazony o tym ze wparuja zaraz komus na chate i zabija pol rodziny!!!! widze ze jestes tak zdesperowany ze musisz po rodzinie arana jechac ;sss jestes tepy ;*

Elders 21-08-2009 15:40

Jeśli Aran taki koks na forum to niech mu poda adres i niech się spotkają ;D

Stroina - Mieszkam gdzieś na zawa : ) i? Przyjedziesz mi wpierdolić, że Aranowi rozjebałem poi? : (

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54.