![]() |
|
28 ED, gdzie mogę wyciągnąć na luzie ponad 20k z bonusem? Tak żeby lekko na plus być.
oraz 58 RP ze skillami 78 bez Pall Arma |
Cytuj:
|
@up
Bot na dc. |
67 RP 92/79
Aktualnie siedzę na Dragach na Darashi, ale jak wiadomo kiedyś się znudzą i wolę mieć alternatywę. Ma ktoś jakiś pomysł na szybki, dobry exp, tak żeby w miarę szybko dojść do 80 levelu. |
up gs yalahar ?
|
Cytuj:
wyrmy darashia? Male frosty okolnir? |
Co Proponujecie dla 85Ed ?? :P
|
Witajcie,
Mam zamiar dobić swoim 11 knightem skille 50/50 i iść expić. Moje eq: Soldier Helmet, Scale Armor, Brass Legs, Steel Shield, Orcish Axe i Leather Boots. Na czym najlepiej expić? Dwarfy, czy może jeszcze skillować np. do 60/60? |
@Yoshib
Skillowanie na niskim lvlu, nie ma sensu. Może wbić nawet 80 Axe, ale przyjdzie byle patałach i cie zabije. Dobij 20 lvl, podskilluj tak do 65. Potem możesz skillować na 30 lvlu do 75 lub kompletnie je olać. Jak tam chcesz, zależy czy posiadasz motywację i cierpliwość:) |
Cytuj:
--- Horef dodał 4 minut i 57 sekund później --- Paladin 19/20 lvl FACC skille 68/57 (docelowo 70/60) eq: stell helmet, balted cape, plate legi, dwarven shield (guardian shield) Poszukuje dobre expowisko koło Thais, jak na razie zawsze expiłem na cycach i nie było najgorzej, ale czy istnieje jakieś inne, lepsze expowisko? Zależy mi, żeby nie było waste a exp dosyć przyjemny. I jeszcze doskillać do 70 ( mam jeszcze w dp ponad 200 kamyczków) czy olać już trening i iść awansować w lvl. Co poradzicie? |
Witajcie,
Poszukuję expowiska dla swojego knighta, FACC. Ma on skille 51/48, i 15 lvl. Mam zamiar wbić 20 lvl i dalej skillować. Czy może ktoś zna dobre expowisko? EQ: Dark Helmet, Dwarven Shield, Plate Armor, Steel Axe, Plate Legs, Leather Boots. Pozdrawiam |
39 facc sorc, p set, dwarvenka, woi/starstorm tam mam w banku ok.25-30k
gdzie bym mogl wybic sdkera nim szybko? |
@Yoshib
Knight z takimi skillami i na niskim lvlu nie ma dużego wyboru. Cały czas tylko roty, roty, roty, exp nie jest najgorszy a i kasa z nich zła nie leci. Potem jak byś dotrenował tak do 65/65 to już całkiem przyjemny exp na cycach jest albo na FACC tombach pod Mount Sternum. |
28 FACC druid, mlvl 28, non-pvp.
EQ: HotM / C Helmet Focus Cape / B Robe Blue Legs BoH Demon Shield Beetle Necklacke / Platinum Amulet Crystal Ring (tak dla picu) Terra Rod (możliwe dokupienie teoretycznie słabszego) + Pieniądze na potiony i runy (do tego to, co mam do tej pory, dość sporo), więc nie jest najgorzej. Wszystkie czary dla FACC wykupione. ------ 42 RS FACC knight, skille 81/80, magiczny 5, świat pvp. EQ: Steel Helmet P Armor P Legs Leather Boots Headchopper Scarf + Średnie sumy na potiony, ale duży zapas. Czary także wykupione, ale w tym wypadku to chyba nie ma znaczenia. ----- Prosiłbym o opisanie sposobu expienia, szczególnie w pierwszym wypadku. Z góry dziękuję :) |
@up
Druid najlepiej na dwarf guardy z necro rodem. Knight na cyce na poh (nie oddalając się zbytnio od temple) lub hellgate o ile nie masz u nikogo hunta, lub wiesz kto i będziesz go exivować. Ew. możesz nim polatać po goblinach koło ab żeby kaskę pozbierać. |
Knight Facc lvl 53 mlvl 5
skille 72/69 eq: Dsm rh crown legs demonka bohy bright sword kasy mam w banku około 15k ;/ Gdzie moge szybko wyexpićdo 60lvla i zarobić na Mystic Blade. Możliwy exp na pół z 46palkiem(90dist) Proszę o szybką odpowiedz ;) |
ED 28lvl 30mlvl
eq: b robe p legs bohy vamp shield dark helmet northwind rod/tera rod mam 2 bp icicle do wykorzystania i z 2bp mf gdzie mogę poexpic? |
Ciastq
- Cyklopy (thais/poh) - Kopalnie dwarfów (z guardami uważaj, lekko nie będzie) - Forteca Elfów (dragony sobie odpuść) - Mintwalin (nie wbiegaj w duże skupiska mobow, dragi sobie odpuść) - 'Tomb' pod thais (undeady, uważaj na Crypty, ghousty omijaj, daj se spokój z dragonami) - Dragi [z paladynem) (Tomb pod Thais, Venore, Mintwalin, Spawn dragona w Thais) * * Szału jeśli chodzi o exp nie będzie :). Ale może coś spadnie, dobra odskocznia od monotonnego expienia na mobach po 50 expa :) dzagalol - Cyklopolis (Tera rod i lecisz) - Dragi na Ankh. (Jak chcesz powaścić) - Scaraby, larvy i inne ścierwa w Ankh. - Tomby (raczej dla msa, ale edem też idzie poexpić) |
Palladin?
Elo, mam palka na 22 levelu, gdzie moge expic? skille 68/58 eq: b robe b leg vampire shield crown helmet, niestety nie mam bohow, a bron wiadomo speary.
:):):):):):):):):)B)B)B)B):]:]:]8o8o:o:oX(X(:cup::cup: dzieki:) |
Cytuj:
PS kup palladin armor zamiast blue robe a bohy na Twoim levelu nie sa az tak potrzebne w sumie wogole nie potrzebne :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:04. |
|