![]() |
Cytuj:
|
czy wy karva nie macie przyjaciol, ze musicie pisac na forum taki shit jak "mam kaca" lub "jutro imprezka" czy tez "ide zrobic loda koledze" ?
@down sorry, misczu fat m3nz0w tym razem musialem sie sprzeciwic ~miejsce na durny emot~ |
Cytuj:
U r not fat so shut the fuck up nigga =* |
Moze nedomanus z nudow wejdzie do wojny? xD Ciekawie by bylo.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wybieraj |
Cytuj:
100 zlotych monet = 1 platynowa 100 platynowych (srebrnych) = 1 Kryształowa tyle chyba:P |
@edit
przydaloby sie jakies ob |
5 złoty = 10k
10k=10 000 gp JAK ZDOBYĆ KASE W TIBI ? wypada z potworków (ilość w zależności od potworka) idziesz sobie zabijać monsterki i zabierasz z ciala kase mozesz tez zbierac przedmioty z potworkow i sprzedawac je w sklepie mozesz tez isc kogos zaje**c (tzn zabić) ale to pozniej sie nauczysz na pewno , po zabiciu innego gracza zabierasz to co wypadlo i sprzedajesz to innym gracza aby zarobic kase w tibi gracze czesto sprzedaja pacc za gp ( gp-tibijska kasa/pacc-premium account-płatne konto) oczywisice dostaja pieniadze/przedmioty a paccow nie kupuja mozna tez kupic kase na allegro ( tak jak wyzej 5 zł=10k) na pewno dowieszsie pozniej o co biega ,chyba juz wszystko no to powodzenia :p |
Cytuj:
Cytuj:
|
Pyro na co ty liczysz te parówki nie wyjdą na ob. Bo jak oni robia np. na nas mass log jak mamy pz to na venta jak wejda wszycy to sie zbiegamy odrazu całym team i jest stosunek nas z 40 ich z 20 i siedza na łódkach albo w dpach :D
|
no to prawdzie kozaki jestescie
|
:cup::cup::cup: THE KING HAS FALLEN dziekuje tym co mnie nie opuscili mzoe to czytaja za to ze nie opusciliscie mnie i zaniesliscie mnie do domu!:cup::cup::cup::cup:
|
Cytuj:
|
a ja se dzis powiedzialem ..... kunieccccccc !! powodzenia wszystkim zycze, miejcie zabawe z tej gry, jak gracie dla lvla, expicie na boocie i questy robi ktos za was to zastanowcie sie czyj est sens w to grac !!
Pozdrawiam moich przyjaciol z ktorymi mam nadzieje zachowam kontakt !! |
Cytuj:
Pozdrawiam S signed Peero. p.s w jakies sprawie do mnie dzwoniles? odp na gg. |
dzisiaj mialem piekny sen ... naprawde piekny sen , wolnosci moja snilem ze wzialwem z toba slub :) ... a gdyby tak wszyscy ludzie mogli przezyc taki jeden dzien :P gdy wolnosc wszystkich ludzi zbudzi ... i powie idzcie tanczyc , spiewac to nie sen :P
wuja kiroy :) |
moze walne kilka drinow chyba nakreca mnieeeeee !!! nie wiwem jak mam to zrobic :D by mezczyzna sie stac :D i nie wypasc ze swej roli tego co pierwszy raz :D
|
Adam Mickiewicz: O K***a ale shit!
:cup: |
Michal Kiroyek 19:02:32
nie moge tak odejasc gdy kus mnie grzech :D >.> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:04. |