Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Dominatorrr 21-11-2007 01:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1756851)
Nie udawaj kto to jest ^.^

a Ader sry ale ma 100+:)

Ktora Dostał albo Kupił albo na niej poprostu czasem gra ^^
Btw dajcie jego name chyab ze to z inengo serva to niech sie w dupe wsadzi ^^

ader 21-11-2007 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1756864)
Ktora Dostał albo Kupił albo na niej poprostu czasem gra ^^
Btw dajcie jego name chyab ze to z inengo serva to niech sie w dupe wsadzi ^^

Ja Ci nic nie muszę udowadniać, a przy Twoim pvp to zaczynam wątpić czy Ty przypadkiem nie sharowałeś konta żeby mieć coś na tę wojnę ;>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr
ZalAdre ZAL Kogo Ty Liczysz ktoto Knight AKJINOOS?

"-Drings? Kto to jest Drings? Nie jest z nami!"
"-Jaka Arturia od jakich nas? Arturia nie jest z nami!"
Dalej wymieniać? Nauczcie się umierać z honorem, bo umierać jak widać już potraficie ;>

Z A M R A Ż A R A N A D C H O D Z I

Scroopy 21-11-2007 08:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1756503)
Najpierw boicie się wyjść na opena, dzisiaj już dwa fragi...
TOTINU: Nov 20 2007, 11:46:34 CET Killed at Level 94 by Ocktubre
and by Master Vilum
KNIGHT ALKINOOS: Nov 20 2007, 19:32:39 CET Killed at Level 101 by Anziny
and by Elementmagician

Z A M R A Ż A R A

Wszyscy wypier.. do lodówki xD

Fragi? Ja to bym raczej nazwal Random ;)

Btw. a jak by ktos expil zeby dolaczyc do was to byscie sie chwalili "TAK ON JEST OD NAS EXPI ZEBY DOLACZYC DO WOJNY" ?
Nie sadze.

Morii 21-11-2007 13:14

o ile o Arturi wie kazdy o tyle drings widze pierwsze na oczy ;oo

Ader 100++? kto mu dal konto =D tak czy siak dlugo nie pocieszy sie z trojcyfrowego poziomu....

Czekam na jakis ladny open :) tylko nie zapomnijcie o filmiku nie zaleznie ktora strona wygra =)

ader 21-11-2007 15:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Morii (Post 1757152)
o ile o Arturi wie kazdy o tyle drings widze pierwsze na oczy ;oo
Ader 100++? kto mu dal konto =D tak czy siak dlugo nie pocieszy sie z trojcyfrowego poziomu....
Czekam na jakis ladny open :) tylko nie zapomnijcie o filmiku nie zaleznie ktora strona wygra =)

O Arturii nie zawsze wiedział każdy, na początku to się upieraliście, że Arturia jest nie od Was.
Co do Dringsa, nie grasz, nie wiesz, proste. Pierwszy zjawił się na Svargrond żeby mnie pilnować, ostatnio widziałem go w domku Chrisa. Jest od Was. Był od Was. A tak nas zapewnialiście, że go nie znacie ;(
Nie expiłem nie dlatego że nie umiałem, tylko nie jestem takim noliferem jak duża część ludzi (niezależnie od nas, czy od Was), mnie dużo bardziej rajcuje walka. Zabiłem na Titanii Callastusem i resztą swoich charów więcej ludzi niż Wy całą gildią razem wziętą. Fakt, dużo razy na tym levelu przydał mi się mój protect od Kazadumu i Unitu, ale generalnie większość czasu radziłem sobie sam - i to całkiem nienajgorzej.

@Scroopy
Ja nie mówię, że macie się chwalić, tylko jak char jest odkryty to skończcie gadać głupoty, że jest nie od was.

Dominatorrr 21-11-2007 16:22

Jak trafie nawaszego supportera albo chara przez przypadek zabije to kurwa odrazu powiecie ze odwas bardzo ciekawe i skoncz pierdolic bo gowno a nie zabiles wiecej ludzi od nas.

Btw Pro od Kazadum (chyab od Viluma tylko) od Unitu a kto cie tam kurwa znal ahasuahusahsuausauushahua

Kiedys robiłem 3 x wiecej bedac w Epic Legion bez zadnych konsekwencji niz ty majac cala protekcje od Kazadum.

I zeby miec na ta wojne robilem moze niezawsze sam pomoca pewnej osoby ale pomoglem mu tyle samo w jego postaci bysmy obaj mieli czym was dojechac btw jak by niepatrzac wychodzi tak jak bym sam zrobil tego chara

Tak apropo w ciagu 2 tyg robie takiego samego marnego knighta jakiego ty masz.

albert0 21-11-2007 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ader (Post 1756955)
Ja Ci nic nie muszę udowadniać, a przy Twoim pvp to zaczynam wątpić czy Ty przypadkiem nie sharowałeś konta żeby mieć coś na tę wojnę ;>

"-Drings? Kto to jest Drings? Nie jest z nami!"
"-Jaka Arturia od jakich nas? Arturia nie jest z nami!"
Dalej wymieniać? Nauczcie się umierać z honorem, bo umierać jak widać już potraficie ;>

Z A M R A Ż A R A N A D C H O D Z I

Chyba na chakoyach noobie. A jesli chodzi o Dringsa to by rozjebal pol waszej gildii z hmmow xd

Komisarzyk 22-11-2007 00:03

Moze jakis palek z wyzszym levelem opiac jak sie bedzie expilo palkiem wlasnie po update??

czy trudniej bedzie lepsze potwory walic czy dalej bedzie mozna blokowac palkiem np 3 hydry naraz, jak z kosztami huntow??

tak wszystko ogolnie na chlopski rozum ;)?

SeQ_PL 22-11-2007 00:51

Demony nie moga zrobic combo podobnie inne potworki, spiry duzo szybciej sie niszcza, takwiec palek nei bedzie ultra maszyna do zarabiania kasy trzeba bedzie troszke wydac na hunta ale nie zniszcza jej do konca :P

Komisarzyk 23-11-2007 00:08

http://img259.imageshack.us/img259/3390/traphd9.th.jpg

tak dla rozluznienia atmosfery zarzucam tekiego screen bo go wlasnie znalazle mi mi sie smiac zachcialo

pamietam ze jakos wczesnie odkrylem tego buga tylko nie wiedzialem ze mozna go bylo uzyc w niecnym celu zeby kogos okrasc

na ss rozniez moj byly kumpel i wtedy maly pomocnik tibijski (pewnie tez macie takich teraz i wiecei o co mi chodzi) ;)

Latim3rid 23-11-2007 18:06

double. xddddddddd

Latim3rid 23-11-2007 18:07

Scroopy scroopy :D

Podgladal mnie 11 razy na fotka.pl AHAHAHAHAHA :D xdddddd

Moj berylia bloodbro xD

Scroopy 23-11-2007 18:38

NIE KLAM POTWORZE !!

Ja juz nie powiem kto mowil "daj mi do siebie link na fotke" ZBOCZUCHU TY NONONO !! xDDDD

Berylia jest fajna xDD

albert0 23-11-2007 19:28

" Fraten is now free. "

HAAHHAHHHAHAAHHAAHAHHAAHAHHAHAHAHHHAHHAHAHAHHA BOZE HAHAAHAHA.

Pokazales teraz swoja klase panie "loyal". Bez kitu, najwieksza lameria jak dotychczas w wojnie. gl

Dominatorrr 23-11-2007 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1760621)
" Fraten is now free. "

HAAHHAHHHAHAAHHAAHAHHAAHAHHAHAHAHHHAHHAHAHAHHA BOZE HAHAAHAHA.

Pokazales teraz swoja klase panie "loyal". Bez kitu, najwieksza lameria jak dotychczas w wojnie. gl

ALbi hah Racja co Fraten mamy taka Pompe z ciebie PANIE the BEST PRO GAMER i THE BIGGEST LOYAL MEMBER

ZAl asuhaushuashaushuashuau a tak to bylo na tsie my jestemsy lepsi odwas pojechali bysmy was

Yapan 23-11-2007 21:49

1. Nie używamy tsa tylko venta :)
2. Nie wypowiadajcie się, jak nie macie zielonego pojęcia o czym mówicie.
3. Kunic kropka.

albert0 23-11-2007 22:19

1. w/e

2. Wyplacaja sie osoby, ktore zawsze uwazaly sie za 'pro'

3. Naprawde nie mysl ze zalapiesz sie na double expa ( do Fratena)

Yapan 23-11-2007 22:27

2. A nadal nie wiesz o co chodzi i pierdolisz głupoty:)
3. Bo co?:)

albert0 23-11-2007 22:35

Yapan, nie wiem czy nie zauwazyes, ale w tym momencie nie zwracam sie do ciebie ;)

Yapan 23-11-2007 22:37

Nie wiem czy zauważyłeś, ale ja jak najbardziej się do ciebie zwracam :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49.