![]() |
Cytuj:
SeriO :baby: ^^ :p |
Cytuj:
Btw coś wam wczoraj drugi mass log nie wyszedł ;< |
Cytuj:
Sorry Castor aka Spartanin, ale ja jeszcze na tej wojnie od was nie padlem... a 2x na edron bylem w trapie :-) Napisz do mnie jak bedziesz chcial pokazac troche powera to sie moze na jakiegos duela umowimy :) Btw. spojrzales kiedys w lustro? Bo sluchy mnie nachodza, ze masz lustrzyce:( |
Cytuj:
Niektorym sie wlaczyl nie ktorym wylaczyl. ELOOOOOOOOOOOOO ] wychylylybymy styl! |
Cytuj:
|
Cytuj:
za to ty jesteś obeznany w tych WSZYSTKICH tibijskich sprawach, przeczytałeś już pewnie WSZYSTKIE poradniki na forum, i obejrzałeś WSZYSTKIE filmiki dotyczące tego tematu. a koledzy na podwórku wołają do ciebie Król pikseli ( i jesteś z tego dumny ) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Daj nick, to moze sie nie przekonamy kto jest najwiekszym kretynem na nebuli, ale na pewno kto najszybciej spier*ala do depota
|
Ahaha Powiedzcie mi po co znowu sie wswzyscy zrecie jak i tak albo olecko albo lh dojdzie do vu bo sie zaraz rozdzielą. Przez 2 miesiące (?) wdg mnie Vo zrobilo na serwerze wiecej szkody niz vu przez rok, o takie zagrania z jakimi ja sie spotkalem 100 rp kradnie 200 rybek w bagu, 115ek wygania 50 lvle z dragow to jest zenada, a najbardziej to i tak kozaczą te pachoły co nic nie mogą =d
Put your weapons and fight gogo vu! |
Cytuj:
I napewno nie s*******am do depota, zapadam -.- |
Cytuj:
Zapomniales wspomniec o "WIelkiej księdze huntów grupowych" |
Cytuj:
|
Doszedłem do wojny z Chudym do kolegów, swoich kumpli z podwórka.
Dziękuję i powodzenia w przyszłości.... ..... ale na innym serwie. Dowidzenia. |
Śmieszą mnie ludzie pokroju Xanoxina. Pamiętam jego słowa z venta "Ja na tym serverze nic nie mogę zrobić, mogę tylko spokojnie expić" , a teraz taki rozkozaczony na forum, podejżewam, że jest w VU tylko dlatego, że ma 140 ed
i dużo czasu by obserwować poczynania VO, bo z tego co pamiętam expił po 12h. Czyli jest wielkim !ZEREM! i niczym więcej. |
Podejżewam, że "dowidzenia" piszę się osobno.
|
Po pierwsze "Dziekujemy Magusowi za loot :)"
Po drugie "gratulacje dla VO za nice combo w Heiksa" Po trzecie "dziekujemy za niezłą beke ( z was )" ahahahahahahahahahahahaha to all :D Kochamy was ;D |
Cytuj:
beka to jest z was jak na was patrze vu 0 walki same sneak i log zal i niech heiks idzie sie jakac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |