Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Nebula (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=202)
-   -   Shadows World, Family Guys + kilku freedom figterow -.-' vs VIRIBIU UNITS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=134780)

tomi1990 03-05-2008 16:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lynx (Post 2036547)
o kurcze meski jestes

SeriO :baby: ^^ :p

Legendanebuli 03-05-2008 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak (Post 2036065)
Nie bedziemy chyba sie licytowac kto ma wiekszych kretynow? Daj kaziowi wladze zobaczysz co bedzie.

Przecież Kazimierz zawsze był wpływowy ; [
Btw coś wam wczoraj drugi mass log nie wyszedł ;<

Adikeen 03-05-2008 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 2035795)
Za to w VO widzimy gwiazdy typu Averios, Calh, Kilito~, Vicka. Roznica taka, ze to nie egipskie bezmozgi tylko rozne inne. Wiec spoko my mamy kretynow i Wy tez macie kretynow.

Sorry Castor aka Spartanin, ale ja jeszcze na tej wojnie od was nie padlem... a 2x na edron bylem w trapie :-)

Napisz do mnie jak bedziesz chcial pokazac troche powera to sie moze na jakiegos duela umowimy :)

Btw. spojrzales kiedys w lustro? Bo sluchy mnie nachodza, ze masz lustrzyce:(

Safe 03-05-2008 21:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Requ (Post 2033674)
nie wiem czym tu się chwalić, że wbijacie po kilkanaście leveli, ale niektórym ludziom się poprzewracało w głowach i załączył im się nolife, tibia tibia tibia tibia

to calkiem tak jak Ty przed wojna, nie prawdaz?

Niektorym sie wlaczyl nie ktorym wylaczyl.
ELOOOOOOOOOOOOO
]

wychylylybymy styl!

Adikeen 03-05-2008 21:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Requ (Post 2033674)
nie wiem czym tu się chwalić, że wbijacie po kilkanaście leveli, ale niektórym ludziom się poprzewracało w głowach i załączył im się nolife, tibia tibia tibia tibia

Mi nolife nie wlaczyl... jestem calkiem zywy :(

Mukatan 03-05-2008 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maksym89 (Post 2034241)
Gówno wiesz i tak samo ci na imię

Gówno to ci stara chciała dać na drugie przy chrzcie( po starym ) ale sie ksiądz nie zgodził ;]

za to ty jesteś obeznany w tych WSZYSTKICH tibijskich sprawach, przeczytałeś już pewnie WSZYSTKIE poradniki na forum, i obejrzałeś WSZYSTKIE filmiki dotyczące tego tematu. a koledzy na podwórku wołają do ciebie Król pikseli ( i jesteś z tego dumny )

TheDwarf 04-05-2008 00:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez August (Post 2035795)
Za to w VO widzimy gwiazdy typu Averios, Calh, Kilito~, Vicka. Roznica taka, ze to nie egipskie bezmozgi tylko rozne inne. Wiec spoko my mamy kretynow i Wy tez macie kretynow.

averiosa nie znam, ale z reszta mialem przyjemnosc i nie nazwalbym ich kretynami. ciekaw jestem dlaczego uwazasz ich za kretynow, czekam na jakies wyjasnienie ;)

Legendanebuli 04-05-2008 01:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 2037600)
averiosa nie znam, ale z reszta mialem przyjemnosc i nie nazwalbym ich kretynami. ciekaw jestem dlaczego uwazasz ich za kretynow, czekam na jakies wyjasnienie ;)

I tak każdy wie że największym kretynem tutaj jesteś ty ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

Kapitan Chrupek 04-05-2008 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendanebuli (Post 2037625)
I tak każdy wie że największym kretynem tutaj jesteś ty ;[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

HA :OOOOOOOOOOOOOOOO owned ;D

Kapitan Chrupek 04-05-2008 01:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legendanebuli (Post 2037625)

Ha!! OWn3d :OOOOOOOOOOOOOOOO

TheDwarf 04-05-2008 13:38

Daj nick, to moze sie nie przekonamy kto jest najwiekszym kretynem na nebuli, ale na pewno kto najszybciej spier*ala do depota

Ola_Petrov 04-05-2008 13:39

Ahaha Powiedzcie mi po co znowu sie wswzyscy zrecie jak i tak albo olecko albo lh dojdzie do vu bo sie zaraz rozdzielą. Przez 2 miesiące (?) wdg mnie Vo zrobilo na serwerze wiecej szkody niz vu przez rok, o takie zagrania z jakimi ja sie spotkalem 100 rp kradnie 200 rybek w bagu, 115ek wygania 50 lvle z dragow to jest zenada, a najbardziej to i tak kozaczą te pachoły co nic nie mogą =d

Put your weapons and fight
gogo vu!

Legendanebuli 04-05-2008 14:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TheDwarf (Post 2038213)
Daj nick, to moze sie nie przekonamy kto jest najwiekszym kretynem na nebuli, ale na pewno kto najszybciej spier*ala do depota

Ty jesteś, a nick to się domyśl ;<
I napewno nie s*******am do depota, zapadam -.-

Maksym89 04-05-2008 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mukatan (Post 2037520)
Gówno to ci stara chciała dać na drugie przy chrzcie( po starym ) ale sie ksiądz nie zgodził ;]

za to ty jesteś obeznany w tych WSZYSTKICH tibijskich sprawach, przeczytałeś już pewnie WSZYSTKIE poradniki na forum, i obejrzałeś WSZYSTKIE filmiki dotyczące tego tematu. a koledzy na podwórku wołają do ciebie Król pikseli ( i jesteś z tego dumny )

Zapomniales wspomniec o "WIelkiej księdze huntów grupowych"

Maksym89 04-05-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Requ (Post 2034431)
ej sory pylyzy od kogo hunta załapałem powiedz mi pylyzy, bo tylko raz miałem nieprzyjemności, które się wyjaśniły w kilka minut, a co do tego jak piszesz ze gówno koleś wie i tak mu na imię to tylko świadczy o twojej kulturze i nie wyparzonym ryju wsioku, wyjebią was z każdego serwera i na tym się skończy wasza kariera

A dlaczego doszedłeś do wojny?? Bo cię chcielismy zabic... Czyli wyłapałeś hunta. Przeliterować??

Requ 04-05-2008 18:06

Doszedłem do wojny z Chudym do kolegów, swoich kumpli z podwórka.

Dziękuję i powodzenia w przyszłości....

..... ale na innym serwie.

Dowidzenia.

JozekCoPchaWozek 04-05-2008 19:53

Śmieszą mnie ludzie pokroju Xanoxina. Pamiętam jego słowa z venta "Ja na tym serverze nic nie mogę zrobić, mogę tylko spokojnie expić" , a teraz taki rozkozaczony na forum, podejżewam, że jest w VU tylko dlatego, że ma 140 ed
i dużo czasu by obserwować poczynania VO, bo z tego co pamiętam expił po 12h. Czyli jest wielkim !ZEREM! i niczym więcej.

Bosy_Wiesniak 04-05-2008 21:38

Podejżewam, że "dowidzenia" piszę się osobno.

Mukatan 04-05-2008 22:02

Po pierwsze "Dziekujemy Magusowi za loot :)"
Po drugie "gratulacje dla VO za nice combo w Heiksa"
Po trzecie "dziekujemy za niezłą beke ( z was )"
ahahahahahahahahahahahaha to all :D

Kochamy was ;D

tomi1990 04-05-2008 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mukatan (Post 2039426)
Po pierwsze "Dziekujemy Magusowi za loot :)"
Po drugie "gratulacje dla VO za nice combo w Heiksa"
Po trzecie "dziekujemy za niezłą beke ( z was )"
ahahahahahahahahahahahaha to all :D

Kochamy was ;D

beka to jest z was jak na was patrze vu 0 walki same sneak i log zal i niech heiks idzie sie jakac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35.