Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Rayza 25-07-2008 15:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hazuma (Post 2198262)
Rayza tak patrze na anime planet to widze ze ogladasz same polsatowe bajki rotfl ;p od dzis nie jestes fanem anime w moich oczach chyba ze nadrobisz to rozsadnymi tytulami ;p hrhr pozdro ;p

obie serie widziałem w oryginalnej japońskiej wersji ,nie wiem co ci sie uroiło w głowie jeśli chodzi o SK i Naruto , po pol. widziałem tylko saint seiya , .. i co mnie obchodzi co o mnie myślisz =.=" ....

eerion 25-07-2008 15:53

Cytuj:

Rayza tak patrze na anime planet to widze ze ogladasz same polsatowe bajki rotfl ;p od dzis nie jestes fanem anime w moich oczach chyba ze nadrobisz to rozsadnymi tytulami ;p hrhr pozdro ;p
A kogo interesuje zdanie wannabe "tru" anime watchera, takiego jak ty?
Ty możesz uznać, że nikt tutaj nie jest fanem anime, ale poza faktem, że ludzie się będą na ciebie patrzeć z politowaniem, to nie zmienisz niczego. Pokemony, Pszczółka maja, muminki to wszystko anime - czy tego chcesz czy nie.

Cytuj:

co mnie obchodzi co o mnie myślisz =.=" ....
^^

--Cienius-- 25-07-2008 16:10

Od pewnego czasu ogladam anime (Bleach, death note, elfen lied, naruto) Jakie jeszcze polecacie? Oczywiscie zeby nie byly amatorska kreska rysowane i mialy jakas fabule bo mnie nudza te napierdzielanki :P

Corgar Frizz 25-07-2008 16:29

No widze że zaraz zacznie nam tu się wojna..... Rayza vs Hazuma vs Eerion vs biedni widzowie.

A tak na serio.

Przestancie się kłocić. Hazuma żartował... tak sądze. W końcu pocoś dał buźkę w poście. Anime to Anime. Jedno jest poważne drugie nie. A to jakie anime kto lubi zależy od gustu danej osoby. A o gustach się nie dyskutuje.

@--Cienius-- obejrzyj sobie Myself;Youself, Clannad, Higurashi no naku kori ni, Higurashi no naku koro kai, Haruhi Suzumiya no Yuuutsu, Byouksoku 5 centimeter. Na poczętek polecam Higurashi......

PS. Ilyiia wróć!! Zobacz co się dzieje jak przestałeś obrazki wklejać. Szykuje nam się 1 wojna ogolnoAnimowa.

Corgar Frizz

Rayza 25-07-2008 16:30

@cienius
Rosario + Vampire , Zero no tsukaima , shakugan no shana , lucky star?

Oerciak 25-07-2008 16:37

Ostatnio oglądam Higurashi no Naku Koro ni.
Anime naprawdę dobre, tylko czasem pogwatmane...

eerion 25-07-2008 16:40

Ja tam żadnej wojny prowadzić nie będę.
Nie chcę, żeby nam temat zamknęli :P
Więc nie ma co panikować o jakiekolwiek akcje z mojej strony

Grocix 25-07-2008 18:03

Zaczalem Wolf's Rain, wlasnie skonczylem 4 ep i jestem pod wrazeniem :)

Nari 25-07-2008 20:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez --Cienius-- (Post 2198620)
Od pewnego czasu ogladam anime (Bleach, death note, elfen lied, naruto) Jakie jeszcze polecacie? Oczywiscie zeby nie byly amatorska kreska rysowane i mialy jakas fabule bo mnie nudza te napierdzielanki :P

Jeśli chodzi o fabułę to z mojego małego wyboru polecę Ci Ah! My Goddess, hmm ZnT i ewentualnie Melancholy of Haruhi Suzumiya. Może jeszcze trochę napierdzielankę- czyli Fate/Stay Night. Aha. I ewentualnie Chobits.

Tompior 25-07-2008 22:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2198653)
PS. Ilyiia wróć!! Zobacz co się dzieje jak przestałeś obrazki wklejać. Szykuje nam się 1 wojna ogolnoAnimowa.
Corgar Frizz

Illiya sie zbuntowal. Nie podobaja mu sie limity sygnatur ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2198669)
Ja tam żadnej wojny prowadzić nie będę.
Nie chcę, żeby nam temat zamknęli :P
Więc nie ma co panikować o jakiekolwiek akcje z mojej strony

Oj tam od razu zamykac temat. Kasuje sie wszystkie posty, ktore naruszaja regulamin, rozdaje sie warny i wszyscy sa szczesliwi ;D
------------------------------------------------------------------------------------------
Druga sprawa: strone wczesniej pisalem o limitach sygnatur. Widze, ze niektorzy sobie nic z tego nie robia, wiec niestety, leca warny ;< Wezcie przyklad z eeriona, ktory jakos dal rade zmniejszyc wage obrazka.
---------------------------------------------------------------------------------------
Czy ogladal ktos z was Seirei no Moribito? Wlasnie sciagnalem, ale niestety mam wersje ze strasznie cichymi japonskimi glosami.
Czy jest warto sie troche pomeczyc i to obejrzec?:)

Grocix 25-07-2008 22:49

7 ep Wolf's Rain i coraz bardziej mi się podoba, jeszcze trochę i wyląduje jak u eeriona na pierwszym miejscu. :P

Rohas 25-07-2008 23:13

7 ep Clannada. I powiem, że anime fajne. Spodziewałem się czegoś 'smutniejszego', ale i tak źle nie jest ; >

Nari 25-07-2008 23:28

4 ep KIBY. Takie w kit- ani pośmiać się nie da, ani krwi nie ma.

eerion 25-07-2008 23:34

co do zmniejszania wagi obrazka - Trzeba to przypłącić nieaktualnością info.
Po prostu jest to obrazek ze zmniejszonym limitem wrzucony na imgashacka.
No, ale przynajmniej nie łamie limitów :D

Cytuj:

7 ep Wolf's Rain i coraz bardziej mi się podoba, jeszcze trochę i wyląduje jak u eeriona na pierwszym miejscu. :p
Uważaj na odcinki bodajże 13-16. Są one powtórkami wcześniejszych. Nie pamiętam jaki był powód tego, ale coś musieli dać by na antenie było :D
A odcinki 27-30 (zwłaszcza 29-30) są tak miażdżące, że dla nich warto całą resztę obejrzeć, choćby nudziła.

Cytuj:

7 ep Clannada. I powiem, że anime fajne. Spodziewałem się czegoś 'smutniejszego', ale i tak źle nie jest ; >
Później bywa trochę ciężej

Hazuma 26-07-2008 00:06

Tomp~ mam taka nadzieje ;s

A co do pytanka odnosnie ikkitousen great guardians wie ktos ile epkow sie ukazalo ?? (Mam zamiar obejzec cala serie a nie czekac tydzien w tydzien ;p)

No i jak sie podobal Tomoyo Chapter w Clannadzie ? mi tam akurat taki zwiazek podpasowal.

Tompior 26-07-2008 00:10

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl...anime&aid=5749

Bedzie 12 odcinkow. Do tej pory ukazalo sie 7. ;)

Hazuma 26-07-2008 00:15

Huhu dzia za info a wszczegolnosc za stronke nieznlalem jej tak szczeze mowiac ;p

Tak calkiem ps. Jesli to ogladasz to pochwal sie wrazeniami hyh

Illya_von_Einzbern 26-07-2008 00:24

Wyzywam was na walke w SWR przez hamachi.

Możecie to pobrać tylko i wyłącznie torrentem.

http://isohunt.com/torrent_details/4...wr?tab=summary

Ktoś się podejmie? Nikt.. ?

Grocix 26-07-2008 00:41

Ja obejrzalem Air, na pewno nie jest to lekkie anime, takze jesli masz ochote na cos trudniejszego to polecam.

Rayza 26-07-2008 02:05

@illya
komentarz do obrazka:
http://img65.imageshack.us/img65/8692/jokeig2.jpg

dobra,skończyłem Różaniec Wampira [Rosario + vampire] animatorzy zapomnieli chyba o mandze bo anime bardo sie rożni od mangi : w kwestii ecchi ...

natomiast zacząłem oglądać Kanokon'a anime jest pełne [psychicznych] scen ecchi ...jak i w 1 odc. dość trudno zgadnąć co sie stanie potem ...
widać tutaj ze chłopak ze na sam widok półnagiego ciała dziewczyny ucieka ze strachem..więc sie trochę nabiega bo główne bohaterki są na niego napalone..

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17.