![]() |
daj patrz ile ludzi czeka :D
Użytkowników czytających ten temat: 41 (zarejestrowanych: 18, gości: 23) eek! |
up a ktos inny moze ? o ile ktos nagrywal ;s
|
http://www.**********.com/624235321.html
speedy NASZA SILA ICH PRZERASTA PROSTA RIPOSTA tylko nie mowcie szkoda ze ima uciekl bo tyle fragow naj3balismy ze mamy spokuj na tydzien @zwidu I kto ogarnol? |
http://rapidshare.com/files/66072058/LAL.rec.html <macie filmik, byłem w centrum akcji, więc dobrze zrobiony ;)
2,5 mega. Komentarz: Vision mogło się zbierać na szkielety, tam, gdzie kiedyś padł Taifun Devilry. Chyba jakiś inny owner grał Katrilą, bo nie uwierzę, że na to nie wpadli. |
|
"19:57 Xentexis [143]: ogarnij kurwa pajacu"
zabil :D |
Cytuj:
|
huhu! ^^' Widać, że duski IP pozmianiały (no albo ownerzy sie zmienili) bo jakoś vision nie pinguje! no wai lol!
|
Duski powracają, ale tylko dlatego że mają widoczną przewagę. Jak byli na przegranej pozycji to jedni zmieniali servery a inni ogłaszali RETAIRED(get some real life - to chyba było najczęściej używanie przez nich stwierdzenie B)).
Vision próbuje coś zdziałać, nie ucieka z servera tak jak wy i prędzej czy później im się to uda. A jeśli powróci do starego składu to Duski znów gdzieś znikną(będą cieszyć się "real life'em";)). Byli membersi Vision troche ch...wo wyglądają w jednym szeregu z Taifem, Ymym, Czipsem, Fenixem i resztą. Może się opamiętają:) |
Cytuj:
|
Nie sikam, to tylko moje subiektywne zdanie. Przypomnij sobie co pisałeś po tym jak Pasterz was zdradził. A teraz stoicie na każdej akcji za jego plecami....buraki bez honoru.
|
Cytuj:
Gratz akcji panowie. Miłego kupowania blessów i see you on the battle ground. Szczególne gratki dla kolegi Imargama za zostawienie kolegów na polu walki po raz drugi. Level ważniejszy niż gildia... trudno. |
Ojejku nie placzcie za bardzo to tylko gra i kazdy sie w niej kieruje wlasnym interesem myslisz ze pasterz se tak walczy bezinteresownie ma w tym jakis interes a vision walcza w imie honoru poprostu juz duzo razme przeszli i walcza o przetrwanie moze w przyszlosci o ponowne zdobycie wladzy nikt w tej grze nie poostepuje honorowo wiec o co tyle kłotni oczywiscie wojna wzbudza emoecje ale nie oczekujmy ze wystepowac w niej beda jakies wartosci moralne.
A tak btw dawno Spaawa nie widzialem w akcji.xD |
Gohan juz chyba stracil swoj kozacki 9 mlvl :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze chlopak gada, ale i tak gz openki |
Cytuj:
to nie jest RL life tu niestety wszystko rzadzi sie wlasnymi prawami |
Xentexis należy ci się porządny blant za to co zrobileś. Chciałbym zobaczyć mine Imargama jak cie zobaczył za plecami. ;D Gdyby nie Ty wszyscy co byli na dole dali by loga spokojnie. Najwiekszy Gratz dla Ciebie.
|
Mnie Xentexis rozjebał tym zdaniem: "19:57 Xentexis [143]: ogarnij kurwa pajacu".
Co do akcji to spoko, zaskoczenie napewno było ;) @Drizer~ Wiem, ale to jest także moja opinia :p |
Właśnie Jitvey pod dp w AB bije jakąś ziomówę i chce bohy :<.PA plz?
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:14. |