Cytuj:
Z 55/55 i z GSem imho zabije draga na 35 lvlu
|
Tak, zabijesz. Ale oplacalnosc minusowa. :p
Cytuj:
Skile są ważne, ale lvl również!
|
Do 85/85 najwazniejsze sa skille. Jak juz osiagnales takie skille, to mozesz z nimi bloczyc demona. Wtedy juz koncentrujesz sie tylko na swoim lvlu (ilosci hp), bo skille masz wystarczajace na kazdego potworka. I tak jedziesz do 100 lvla, a pozniej znowu skillujesz, zeby bicie solo mocnych potworkow sie oplacalo. Robisz wtedy skille 100+/100+ i zdobywasz stonecutter axe/magic sword i juz dalej mozesz olac train, bo szkoda czasu, szybciej lvl zrobisz niz skill. :p
Cytuj:
Założmy idzie 10 lvl knight z 60/60 i spotyka jakiegoś sorca lub druta PK, sd + wand + dorzućmy dobre gfb - bye bye.
|
No to mozna zrobic 20 lvl, a pozniej zaczac skillowac do 85/85, masz 4 mlvl i cie pk juz nie zabije, no chyba ze jestes newbie i na 20 lvlu masz 3 mlvl. :D
Cytuj:
A założmy 20 lvl przeżyje, zdązy sie uhnąć i ucieknie, bo ma WIĘCEJ hp!
|
Zrob granice przyzwoitosci (czyt. 20 lvl) i pozniej tylko skilluj do 85/85. To najlepsze rozwiazanie. :p
Cytuj:
Na nonpvp to raczej skile ważniejsze, bo to oczywiste, że nawet na 20 lvl z skilami po 40/40 nie zrobimy duzo cyklopowi.
|
Lvl bardzo malo polepsza twoja sile ataku, wiec 100 lvl ze skillami 10/10 jest duzo gorszy niz 8 lvl ze skillami 40/40. :p
Cytuj:
Ale nie przesadzajcie, 8 lvl i 60/60 to idź człowieku exp, chyba, że bijesz rekord skili na low lvlu!
|
Expienie na tym lvlu jest bezsensowne, ale przeciez jak skillujesz to tez robisz lvl i takie expienie przy skillowaniu to najlepsza metoda.
Cytuj:
Jakie masz eq i ile razy się uhasz?
|
Eq nieistotne - drag z lapy nie trafia. :p No chyba ze dwureczna masz bron albo shielding -50. :p A uhac sie bedzie co kilka sekund. :p
Cytuj:
Tylko w cyclo, inne respy nie wyrobia ..
|
A myslisz ze mi chodzilo o co innego niz cyclo? :p
Cytuj:
Nie na tym levelu, niezaleznie od skillow..
|
Racja, ale tez na wiekszym levelu ze skillami ponizej 85/85 bedzie ci ciezko tam expic, no chyba ze masz sca/sov. :p
Cytuj:
20 lev, 70/70 i 80k zapasu gotowki w depocie. Wystarczy ?
|
Lepiej 50 lvl, 85/85, knight set i 10k zapasu gotowki w depocie. :p
Cytuj:
Zauwaz, ze nawet z 85/85 na guardach nie pociagniesz na slabym eq.
|
Lepiej ci pojdzie w plate secie na 85/85 niz w crown secie na 75/75.
Cytuj:
Z dobrym - 75/75 na mniejsze respy w zupelnosci wystarcza
|
Ale masz slaby exp. :p
Cytuj:
poza tym lootbagi to tez kasa na uhy ..
|
W tombach bez lootbagow zarabiasz prawie tyle co na guardach z lootbagiem i masz duzo lepszy exp niz latajac z workiem. :p
Nie. :p
Cytuj:
...a ty z takim podejściem wrzodów żołądka sie nabawisz
|
Nie, ja bede spokojnie zabijal te potwory majac skille 85/85 i nie bedą mi ręce drżaly przy uhaniu w swiadomosci ze kazdy hit tego potwora trafia we mnie. :p
Ja jak mialem 16 lvl i skille 53/51, 4 mlvl, eq: crus helmet, c-set, leather boots, vampire shield, f-axe (druid rox :p ) tracilem na jednym cycu okolo pol zycia, a czasem nawet wiecej. :p
Cytuj:
Zerka-to podczas zabicia zerka nie użyłem wiecej niż 1 IH
|
Ja tez zabilem pewnego razu dragona bez straty hp bo nie chcialo mu sie gfb walic i to nie znaczy ze to jest normalne, a jedynie super fart. :p
Cytuj:
Hunter-no nie , tu chyba przesadziles , po walce z hunterem,ewentualnie szyneczka
|
Wiele razy juz 50 lvl knight z dobrymi skillami i eq zszedl na hunterze, bo mial pecha i trafil na jego mocne combo, na ktore nie byl przygotowany. :p
Beholder tak samo silny dla knighta jak zerk? Chyba na rooku siedzisz. :p
Cytuj:
pogielo cie chyba za przeproszeniem ja mam 18 lvl i ze skilami 50/50 ( nie smiac sie, wiem ze zalosne) moge pojachac dwa cyce na raz z 3 exurami max 4
|
Zabij 2 cyce, jeden po drugim, czyli pojedynczo, nie leczac sie na swoich skillach i lvlu i zobaczysz, ze zostanie ci red hp albo w ogole zejdziesz. :p
Cytuj:
1.Mam na 12lvl skile 46\44 to sa słabe skile jak na mó lvl czy nei takie złe?
|
Ani nie sa slabe, ani nie sa dobre. :p
Cytuj:
mój kolega ma skile 56\54 i z bs'a cycowi bije po 100 i tracipodczas walki na ful taak labo 0,albo ze 20 hp.
|
Jak ma farta. :p
Cytuj:
ja zrobilem sobie nowego knighta i na 12 lvl mam 50/47 i uwazam ze to bardzo dobre skile
|
Nie. :p
Cytuj:
ale mozna miec lepsze tjak sie ma dostep do monka albo innego knighta qmpla
|
OMG, ja przez cale swoje zycie skillowalem tylko na zwyklych potworkach i na szybkosc wcale nie narzekalem nigdy, jak umiesz sie dobrze ustawic to caly czas cie bija 2 potworki. :p A monk to szajs, nawet go trafic nie moglem z fire axa na full defie majac skille 75/75. :p Dla knighta ghoul 100 razy lepszy. :p Ale i tak najszybciej sie robi skille na potworkach normalnie ciebie bijacych. :p
Cytuj:
Ja też nie mam dostępu,ale jak będe miał to mój axe fighting gwałtowni wzrośnie
|
Nie rob sobie takiego apetytu, bo na pewno sie przeliczysz. :p