![]() |
Cytuj:
Btw, za ile kupiłeś Antical Hero? @Edit 11:41 Master Odim [87]: we will stay neutral Teraz po bitwie. 22:35 Aervani Djkanthi [105]: we allie ftp now |
@up
Albo sie nie bija, albo poprostu ktos tu sie boi walczyc ^^ Cytuj:
Cytuj:
Respect dla Dawergo bo sie nie boi, nie wiem czy jedyny polak ale ja tylko o nim slyszałem że poszedł walczyc z SA ;P |
Mar 29 2008, 22:28:30 CET Killed at Level 74 by Dawergo Sewery
and by Jogador'Palass ;] |
kurwa a ja lognalem jak bylo po wszystkim juz postrzatane xD
jakis film?> :> |
Poreda jestes zwykla ciota PA juz zbierasz na forum a kurwa boisz sie walczyc ... Jakos Dawergo sie nie bal OMG ale ty jestes zalosny niby ile to on nie robi . Chyba w depo ile on nie stoi ^^ dzis okazalo sie kto jest ciota POREDA TY NAPEWNO
|
Cytuj:
1. Byliśmy neutral i połowa gildii nie walczyła 2. Dołączyliśmy do war po tej bitwie 3. Nie byłem na bitwie bo zalogowałem w środku, i nie rozmawiałem z żadnym z liderów tylko expiłem ;D Ciekawe komu duspko poliżesz jak kickniemy barinasów z serva, zaczniesz lizać nas? ;*** |
Cytuj:
|
@up
Ja sie zalogowałem na końcu, pobiegłem odrazu chociaż niektórzy mowili ze nie walczymy bez ts-a, i jeszcze zdobyłem fraga ;) |
ja bylem tam dawergo , altysta i tom'ekk
ale takiej masakry to jeszcze nie widzialem xD |
Cytuj:
DO SZKOŁY BURAKU! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
teraz bronisz sie jak zwykla ciota ^^ ja juz koncze z toba te rozmowe bo to "Smiechu warte" |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Widzisz tu gdzieś przezwisko leszczu? No właśnie ;D Wyjaśniłem mu grzecznie, a pizda dalej szczekała i udawała że nić nie widzi, zresztą tak jak ty, jeżeli taki "fri lajfer" z ciebie to na chuj tu zaglądasz? Nie twój server, nie twoja gra i nie twoja sprawa. kthxbye a teraz WY*******AJ! _/ oLE? |
No ladna byla bitka z czego ja dzisiaj 2 fragi zaliczylem na drucie
Horuss'RA Mar 29 2008, 22:28:33 CET Killed at Level 97 by Lascazenho and by Altysta i Sokoh z czego po deadzie odrazu uciekl z DH :D Mar 29 2008, 14:03:44 CET Killed at Level 40 by a fire elemental of Altysta |
@Poreda
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ci powiem ze piszesz dokladnie tak jak gorti.. normalnie jakby to on pisal.. hah zal |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48. |