![]() |
Cytuj:
Sarna juz dlugo nie pokica po naszym swiecie :) I tak jak powiedzial Filush TO MY STAWIAMY WARUNKI :] a Wy macie wykonywac nasze polecenia widocznie Wam nasze warunki nie odpowiadały wiec teraz bedzie jak bedzie sami sie przekonacie :) @szefo Doszlimy do LR bo nie mielismy innego wyboru ? mielismy sami 50 lvlami sprzeciwic sie całemu serwerowi ? :) Jestesmy juz na Arcanii jako ORMO jakos 2 lata wiec cos od serwera sie nam nalezy :) |
mniej wiecej taki jest plan
http://img373.imageshack.us/img373/8...arownedvl7.png http://img373.imageshack.us/img373/8...2a900cdfd5.jpg wojna trwa |
Dobre
Po pierwsze ORMO chce zeby IT sie nie wywyzszalo, a co wy w tym momencie robicie. "To my stawiamy warunki sluchajcie nas bo was pohakujemy' Po drugie poczatek wojny IT i ORMO bylo "sojusznikami" o Lr wypowiadaliscie sie jako brudasach arabach camelach itp;p. To oni byli tymi ktorych najczesciej spotykano na naduzywaniu swojej mocy (PA) Po trzecie zajebialiscie kogo chcieliscie (ja z wami:D) to mi odpowiadalo tez w*****a mnie to "zabiles rl rl rl mojego kumpla ktory mial kumpla" nikogo juz nie mozna bylo zabic, ale nikt na to nie zwracal uwagi. W koncu zaczeliscie przesadzac i zabijac noobchary z IT no to komu by w tym momencie nie skoczylo cisnienie. Gdy wy zabiliscie kogos z IT bylo ok, gdy ktos od was padl odrazu nastapil konca tzw. "przymierza" i wojna. Ale pamietajcie to IT stawia warunki to my bralismy czynniejszy udzial w tej wojnie, a nie wy (tak mozecie blokowac konta lub hakowac ale nic wiecej;p) Jeszcze jedno jeszcze kilka miesiecy wczesniej gdy na poczatku LR wygrywalo i mogli sobie robic pzta, byliscie koszeni przez nich gdy tylko sie dalo, a teraz z tymi "brudasami" jak na nich mowiliscie robicie akcje na nas. Troszke nie konsekwentnie ale wasza sprawa Pomimo tego konfliktu i tak moje relacje z nikim sie nie zmienia. Reprezentant Interregnum i ORMO aktualnie malo grajacy na Arcani(jak i w calej Tibi) serwerze przez ktory od ponad 3 lat nie ktorzy z was kloca sie ze soba na tym o to forum;p. Moze kiedys zmadrzejecie;] Powodzenia |
19:50 xxxx [25]: 19:49 Krylek [141]: no tak samo jak belka verdur rexsi jak po mnie szli 19:49 Krylek [141]: i all padli 19:49 Krylek [141]:xd
19:50 xxx [25]: kiedy?:p 19:50 xxx [25]: 19:50 xxxx [25]: kiedy niby? 19:50 Krylek [141]: no kiedy 19:50 Krylek [141]: na ostatnim massie inte o0 wft? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Protected lista by ormo - to był najgorszy, najgłupszy pomysł jaki wymyślił Filush.
|
Niby dlaczego?
|
Będę wypisywał chary kumpli żeby ormo łaskawie ich nie biło? Zresztą dobrze, że 90% osób z IT nie używało jej bo teraz ponosilibyśmy tego duże konsekwencje.
|
Skoro tak uważasz...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak jestem 'elo-koks' dawaj bohy albo hónted inaczej znajde tfojih koleszkuff i ich zabije ;< btw. To Filushowi sie poprzewracało aka 'mam armię 45 lvli i nie podbije cały serwer AGRH!' @Down Oddemnie nie dostaniesz ani gp ;) |
Przegracie wojneeee tra lalal lala ..i..
Koszyk, Galithar czekam na paymenty ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powinnismy juz przestac rozkminiac czemu ORMO przestało byc sojusznikiem Interregnum. Sojusz był sojuszu nie ma... i nie ma co tu wspominac. Aktualnie jestesmy wrogami i tak najprawdopodbniej zostanie do konca tej wojny :)
A co do sojuszu z LR to moim zdaniem sprawa wygląda bardzo prosto. Interregnum zaczeło nas wybijac, LR z poczatku wojny takze nas wybijalo wiec mielismy siedziec bezczynnie i patrzec jak ktoras z gildi zdobywa serwer ?? Pomagamy LR wyłącznie z tego powodu gdyz chcemy byc free ? i w jakims stopniu miec zdanie na tym serwerze :) |
popieram kolege wyzej i dodam powod 'swietna zabawa', bo lepiej porobic akcje niz bic smoki 5h
war trwa |
A czy wiecie, że jedna kropla Pur Extra starcza na o wiele więcej naczyń niż zwykły płyn do mycia?
|
Cytuj:
|
[CHAR]Nintoko[/CHAR]
Jun 29 2008, 02:59:01 CEST Killed at Level 141 by [CHAR]Goral Dave[/CHAR] Najlepszy prezent jaki mogli mu zrobić :D |
btw. jednen z moich pierszych charow
Cytuj:
ok no wiec tak Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
/Fel |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09. |