Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie II (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=172587)

Colmar 28-06-2008 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 2146207)
Z czasem kiedy my zaczelismy wygrywac wy coraz bardziej sie panoszyliscie puki to bylo z 5 osob na tydzien ktore padaly od was nie mielismy nic przeciwko, ale jesli zabijaliscie non stop i zabijaliscie nasze nooby to powoli zaczeli nas to w*****ac... byly 3 rozmowy z filushem na temat waszego pa mialo sie skonczyc ale tak nie bylo a wiec? cos trzeba bylo z tym zrobic, to nie jest tak ze odpierdolilo NAM bo was chcemy wyjebac tylko WAM bo nie sluchaliscie jak mowilismy zeby mniej zabijac to na tyle

Sarna juz dlugo nie pokica po naszym swiecie :)
I tak jak powiedzial Filush TO MY STAWIAMY WARUNKI :] a Wy macie wykonywac nasze polecenia widocznie Wam nasze warunki nie odpowiadały wiec teraz bedzie jak bedzie sami sie przekonacie :)

@szefo

Doszlimy do LR bo nie mielismy innego wyboru ? mielismy sami 50 lvlami sprzeciwic sie całemu serwerowi ? :) Jestesmy juz na Arcanii jako ORMO jakos 2 lata wiec cos od serwera sie nam nalezy :)

Thuygioshok 28-06-2008 17:15

mniej wiecej taki jest plan
http://img373.imageshack.us/img373/8...arownedvl7.png
http://img373.imageshack.us/img373/8...2a900cdfd5.jpg
wojna trwa

Santa Claus 28-06-2008 20:00

Dobre
Po pierwsze ORMO chce zeby IT sie nie wywyzszalo, a co wy w tym momencie robicie. "To my stawiamy warunki sluchajcie nas bo was pohakujemy'
Po drugie poczatek wojny IT i ORMO bylo "sojusznikami" o Lr wypowiadaliscie sie jako brudasach arabach camelach itp;p. To oni byli tymi ktorych najczesciej spotykano na naduzywaniu swojej mocy (PA)
Po trzecie zajebialiscie kogo chcieliscie (ja z wami:D) to mi odpowiadalo tez w*****a mnie to "zabiles rl rl rl mojego kumpla ktory mial kumpla" nikogo juz nie mozna bylo zabic, ale nikt na to nie zwracal uwagi. W koncu zaczeliscie przesadzac i zabijac noobchary z IT no to komu by w tym momencie nie skoczylo cisnienie.

Gdy wy zabiliscie kogos z IT bylo ok, gdy ktos od was padl odrazu nastapil konca tzw. "przymierza" i wojna. Ale pamietajcie to IT stawia warunki to my bralismy czynniejszy udzial w tej wojnie, a nie wy (tak mozecie blokowac konta lub hakowac ale nic wiecej;p)

Jeszcze jedno jeszcze kilka miesiecy wczesniej gdy na poczatku LR wygrywalo i mogli sobie robic pzta, byliscie koszeni przez nich gdy tylko sie dalo, a teraz z tymi "brudasami" jak na nich mowiliscie robicie akcje na nas. Troszke nie konsekwentnie ale wasza sprawa

Pomimo tego konfliktu i tak moje relacje z nikim sie nie zmienia.

Reprezentant Interregnum i ORMO aktualnie malo grajacy na Arcani(jak i w calej Tibi) serwerze przez ktory od ponad 3 lat nie ktorzy z was kloca sie ze soba na tym o to forum;p. Moze kiedys zmadrzejecie;] Powodzenia

secro 28-06-2008 20:17

19:50 xxxx [25]: 19:49 Krylek [141]: no tak samo jak belka verdur rexsi jak po mnie szli 19:49 Krylek [141]: i all padli 19:49 Krylek [141]:xd
19:50 xxx [25]: kiedy?:p
19:50 xxx [25]: 19:50 xxxx [25]: kiedy niby? 19:50 Krylek [141]: no kiedy 19:50 Krylek [141]: na ostatnim massie inte

o0 wft?

Thuygioshok 28-06-2008 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Santa Claus (Post 2147068)
Dobre
Po pierwsze ORMO chce zeby IT sie nie wywyzszalo, a co wy w tym momencie robicie. "To my stawiamy warunki sluchajcie nas bo was pohakujemy'
Po drugie poczatek wojny IT i ORMO bylo "sojusznikami" o Lr wypowiadaliscie sie jako brudasach arabach camelach itp;p. To oni byli tymi ktorych najczesciej spotykano na naduzywaniu swojej mocy (PA)
Po trzecie zajebialiscie kogo chcieliscie (ja z wami:D) to mi odpowiadalo tez w*****a mnie to "zabiles rl rl rl mojego kumpla ktory mial kumpla" nikogo juz nie mozna bylo zabic, ale nikt na to nie zwracal uwagi. W koncu zaczeliscie przesadzac i zabijac noobchary z IT no to komu by w tym momencie nie skoczylo cisnienie.

Gdy wy zabiliscie kogos z IT bylo ok, gdy ktos od was padl odrazu nastapil konca tzw. "przymierza" i wojna. Ale pamietajcie to IT stawia warunki to my bralismy czynniejszy udzial w tej wojnie, a nie wy (tak mozecie blokowac konta lub hakowac ale nic wiecej;p)

Jeszcze jedno jeszcze kilka miesiecy wczesniej gdy na poczatku LR wygrywalo i mogli sobie robic pzta, byliscie koszeni przez nich gdy tylko sie dalo, a teraz z tymi "brudasami" jak na nich mowiliscie robicie akcje na nas. Troszke nie konsekwentnie ale wasza sprawa

Pomimo tego konfliktu i tak moje relacje z nikim sie nie zmienia.

Reprezentant Interregnum i ORMO aktualnie malo grajacy na Arcani(jak i w calej Tibi) serwerze przez ktory od ponad 3 lat nie ktorzy z was kloca sie ze soba na tym o to forum;p. Moze kiedys zmadrzejecie;] Powodzenia

duzo w tym prawdy, ale nie do konca
Cytuj:

nie bylo tak ze odrazu, tylko nie chcieliscie oddac loota, co do naszego ubijania was to stiwerdziliscie ze pro list to hack

Koszyk 28-06-2008 21:03

Protected lista by ormo - to był najgorszy, najgłupszy pomysł jaki wymyślił Filush.

bajsi 28-06-2008 21:38

Niby dlaczego?

Koszyk 28-06-2008 21:44

Będę wypisywał chary kumpli żeby ormo łaskawie ich nie biło? Zresztą dobrze, że 90% osób z IT nie używało jej bo teraz ponosilibyśmy tego duże konsekwencje.

bajsi 28-06-2008 21:55

Skoro tak uważasz...

Thuygioshok 28-06-2008 21:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2147335)
Będę wypisywał chary kumpli żeby ormo łaskawie ich nie biło? Zresztą dobrze, że 90% osób z IT nie używało jej bo teraz ponosilibyśmy tego duże konsekwencje.

ty chyba nie przeczytales tego co napisales, a skad my mamy wiedziec ze ktos jest twoim kumplem zeby go laskawie nie bic??????????????????????????????????????????????? ???????w dupie ci sie poprzewracalo od tej wojny, ciezko ci napisac nick kumpla? i kto mowi o 'laskawie nie bilo', poporstu nei bylo. z kazdym swoim postem udowadniasz ze kreujesz sie na 'elo-koksa', galithar przynajmniej zgrywa groznego ;F

Koszyk 28-06-2008 22:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thuygioshok (Post 2147356)
ty chyba nie przeczytales tego co napisales, a skad my mamy wiedziec ze ktos jest twoim kumplem zeby go laskawie nie bic??????????????????????????????????????????????? ???????w dupie ci sie poprzewracalo od tej wojny, ciezko ci napisac nick kumpla? i kto mowi o 'laskawie nie bilo', poporstu nei bylo. z kazdym swoim postem udowadniasz ze kreujesz sie na 'elo-koksa', galithar przynajmniej zgrywa groznego ;F

Jaki masz problem napisać do kogoś online z IT (zawsze ktoś jest, pomijam noc) żeby zapytał sie czy ktoś zna tego i tego? Bo ja nie widzę żadnego problemu. Zresztą lista naszych znajomych w rękach Filusha skończyła by się źle, nasi znajomi już by raczej nie pograli ;).

Tak jestem 'elo-koks' dawaj bohy albo hónted inaczej znajde tfojih koleszkuff i ich zabije ;<

btw. To Filushowi sie poprzewracało aka 'mam armię 45 lvli i nie podbije cały serwer AGRH!'

@Down

Oddemnie nie dostaniesz ani gp ;)

Filush_ 28-06-2008 22:19

Przegracie wojneeee tra lalal lala ..i..

Koszyk, Galithar czekam na paymenty !

Smokuu 28-06-2008 22:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2147335)

Ja nie mam kolegow i nie mam takich problemów ;/

Koszyk 28-06-2008 23:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smokuu (Post 2147557)
Ja nie mam kolegow i nie mam takich problemów ;/

Wiesz, jakoś mnie to nie dziwi :confused:

Colmar 28-06-2008 23:12

Powinnismy juz przestac rozkminiac czemu ORMO przestało byc sojusznikiem Interregnum. Sojusz był sojuszu nie ma... i nie ma co tu wspominac. Aktualnie jestesmy wrogami i tak najprawdopodbniej zostanie do konca tej wojny :)

A co do sojuszu z LR to moim zdaniem sprawa wygląda bardzo prosto. Interregnum zaczeło nas wybijac, LR z poczatku wojny takze nas wybijalo wiec mielismy siedziec bezczynnie i patrzec jak ktoras z gildi zdobywa serwer ?? Pomagamy LR wyłącznie z tego powodu gdyz chcemy byc free ? i w jakims stopniu miec zdanie na tym serwerze :)

Thuygioshok 28-06-2008 23:14

popieram kolege wyzej i dodam powod 'swietna zabawa', bo lepiej porobic akcje niz bic smoki 5h

war trwa

Czubek^^ 28-06-2008 23:16

A czy wiecie, że jedna kropla Pur Extra starcza na o wiele więcej naczyń niż zwykły płyn do mycia?

Dragostino 29-06-2008 02:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colmar (Post 2147596)
Powinnismy juz przestac rozkminiac czemu ORMO przestało byc sojusznikiem Interregnum. Sojusz był sojuszu nie ma... i nie ma co tu wspominac. Aktualnie jestesmy wrogami i tak najprawdopodbniej zostanie do konca tej wojny :)

A co do sojuszu z LR to moim zdaniem sprawa wygląda bardzo prosto. Interregnum zaczeło nas wybijac, LR z poczatku wojny takze nas wybijalo wiec mielismy siedziec bezczynnie i patrzec jak ktoras z gildi zdobywa serwer ?? Pomagamy LR wyłącznie z tego powodu gdyz chcemy byc free ? i w jakims stopniu miec zdanie na tym serwerze :)

I tak po wojnie nie bedziecie free czy to od IT czy LR ... Ubijecie rl , to oni ubija was..

Koszyk 29-06-2008 03:39

[CHAR]Nintoko[/CHAR]

Jun 29 2008, 02:59:01 CEST Killed at Level 141 by [CHAR]Goral Dave[/CHAR]

Najlepszy prezent jaki mogli mu zrobić :D

Thuygioshok 29-06-2008 10:58

btw. jednen z moich pierszych charow
Cytuj:

Name: Felix on Candia
Sex: male
Profession: None
Level: 11
World: Candia
Residence: Rookgaard
Last login: Jun 02 2008, 07:59:24 CEST
Comment: HIHO ALL PLAYERS ON ROOKGART!

SOME PROBLEM IN QLEST?WANNA HELP?SO TELL ME!

I play on Arcania too. :(((

Pozdro dla przyjaciol z Arcani!!!

-Relid :*
-Kaniek from Arcania
-Cieniewsky
-Rovger'shai
-Rycerski Cinek

Account Status: Free Account
wiem wiem zalosne

ok no wiec tak

Cytuj:

tak po wojnie nie bedziecie free czy to od IT czy LR ... Ubijecie rl , to oni ubija was..
mysle, ze poporstu dogadamy sie jakos z prolist, badz cos w ten desen, bez obaw. narazie celem n1 jest przegrana inter, pozniej sie to poogarnia.
Cytuj:

A czy wiecie, że jedna kropla Pur Extra starcza na o wiele więcej naczyń niż zwykły płyn do mycia?
rosa nooobX(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X (X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(
Cytuj:

Jaki masz problem napisać do kogoś online z IT (zawsze ktoś jest, pomijam noc) żeby zapytał sie czy ktoś zna tego i tego? Bo ja nie widzę żadnego problemu. Zresztą lista naszych znajomych w rękach Filusha skończyła by się źle, nasi znajomi już by raczej nie pograli .
no wiec, fakt mozna pisac, ale gdy to sie robi xx razy dziennie, nudzi. rownie dobrze mozesz wpisac te pierdolone 5 osob i git. co do waszych znajomych, pograliby, znaczy no teraz po rozpadzie to nei, ale wczesniej to chyba byla taka intencja tego, zeby pograli bez bicia.

/Fel

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:09.