![]() |
Gdzie może expić knight lvl 42 ze skillami 77/75 i eq crown armor,crown legs,crusader helmet,bright sword i dragon shield i ile uh zejdzie na draga?
|
z takim lv,eq i skilami mój kumpel chodzi na dl z bp uhów ale ty na początek zobacz z dragonem jak jest weź bp uhów powinieneś go zabić i uciekaj mu od pyska bo dmucha ogniem ;) naostrz sobie mieczyk i w długą na smoka:kat:
to było do ciebie Filarel teraz ja mam pytanko bo zacząłem grać na pacerze i niewiem na czym skilować żeby mi szybko shilding i sword rósł knight :crusader: lv 10 początek 10 skile 44/43 eq-plate set,scimitar,soldier helmet,dark shield świat-pacera 2mlv |
27 lvl i 40 magic - gdzie mozna epxic?? zalezy mi na expie loot jest mniej istotny. mam pacc
mapka mile widziana |
Cytuj:
mapki niestety nie mam :/ |
Mam pytanko bo zacząłem grać na pacerze i niewiem na czym skilować żeby mi szybko shilding i sword rósł :)
knight :crusader: lv 10 początek 10 skile 44/43 eq-plate set,scimitar,soldier helmet,dark shield świat-pacera 2mlv |
Pytanie !!
Mam 31 lvl skile 75/75 eq c helm , g armor , c legs , boh gs . Gdzie mozna poekspic ? nie chodzi mi o to że oszczędznie , bo nie szkoda uh . :) Prosze o ciekawe propozycjie ;p
|
@Filarel: Guardy do expu... A na dragu to zależy...
@Heil~: Poradniki o treningu są poradniki... @Szas~: DSy... @Minetro~~: Guardy bez PACCa z PACCem cycloplis |
Cytuj:
To ty jesteś miszczem świata jak zbierasz hity po 40-50... jakie ty eq nosisz? ja mając p-seta,f-axe i dragon shielda max zbierm ~30 z boltów od jednego... Na skilach 40/40 dasz rade poubijac 2 soldki na raz, ale najlepiej mieć weapon 30+ atk jednoręczny (FS/K-axe/D-hammer) zeby jak juz trafiać, to mocno :) BTW,napisz proszę jakie masz eq, bo aż mi się wierzyć nie chce, żeby na takim lvlu i z takimi skilami zbierac po 40-50 od soldków ;p no chyba,że nie masz armora itp :) |
Gdzie możę expić sork lvl 35 mlvl 43?Podać wszystkie warianty.
|
Ja na teraźniejszym knighcie mam 66/64 ( 21 lvl ) chodze z GS, nie wiem zabardzo czy dalej trenic czy zacząć expic. Jeżeli expienie jest lepsze to powiedzcie na jakich potworach. Moje eq: Crusader helmet, Crown armor, Knight Legs, GS, FS, Dragon shield. Chciałbym zacząć już zabijać coś co mi sie bedzie szybko zwracało a zarazem nie nudziło, teraz chodze na Dwarf Soldiery ale to już nudne sie staje i to bardzo. ;(
|
hejka wszystkim mam uno pytanko knight skille 40 36 nadal chce trenowac moge isc z kumpleme paladynem podobne skile do moich na dwarfy i tam trenic?
|
Poradnik na nowy swiat skilluj skilluj skilluj jak ja na 8 lv juz skille 50/50 i trenie do 70/70 albo 75/75 (zobacze jak bedzie z kasa :P)
potem odrazu jakies slimy dwarf solidery roty orcy na 15 lv ghule w carlin :P potem lecisz wedle wlasnych upodoban :P |
Pytanko!
Level 32 41 mlvl, czy solne draga z samych hmm? Zakladajac ze bede miec full many (755) i energy ringa?
Bo z sd to solne ;p B) |
Ze skillami 58/48 9 mlev i 18 levelkiem gdzie moge expic
(pal) :cup: |
@Wierzbo~: Katedra... Albo dotreń do ~70/70 i guardy...
@Dominikk: Nie... Treń na trollach... @:Segro: Wow -_-' @Boots~: Tak... @Neo_pl: Guardy... |
Cytuj:
|
@Neo_pl: Guardy...
Troszke sie boje isc <lol> ale wezme z bp uszkow i zobaczy sie :] |
MAM PYTANIE
Gdzie sie najlepiej będzie expiłopalowi o skilach jakies 40 no 30 z czymś :baby: bo niebardzo wiem gdzie mam chodzic Czaesem sie wybieram na DK i Cyklopy ale to troche niebezpieczne :D |
Cytuj:
z 70/70 tosobie mozna co najwyzej na guarda pojsc, na srednim respie ciezko, na malych za wolny exp zeby sie oplacilo. analogicznie z 58 dista. rada nr 1 dla pana 66/64: 1reczna bron w lape i na soldki ( ew minosy - znacznie wiekszy zarobek ale expo wolniejsze ) i na 30-32 lev na elfy w venore. rada nr 2 dla pana 58/48 - po malym update oplaca sie potrenic do ~65 dista, ewentualnie cisnac na cycach w thais do ok 25 lev i samo wpadnie. Potem albo mintwallin z blokerem albosolo guardy. @Sergro: potrenuj do 90/90, i tak do 15 lev bedziesz siedziec na rotach i dwarfach .. Slimy jesli cie otocza zginiesz na pewno i tracisz xx godzin treningu. Soldki w ilosci 3+ zadaja obrazenia naprawde szybko, zakladajac ze nie mogles jednoczesnie zarabiac na wypas eq i trenic ( i masz tylko skille ), nie bedziesz w stanie expic na srednim ich respie. Ghule w carlin spokojnie przy 55/55 zaoszczedzajac wiele godzin. |
HEHEHE
Jusz wole pocisnąc na amazon camp niedaleko carlin nisz kisić tyłek na rotach :D:D:D:D a tak wogule musze szybko miec 20 lvl bo dostaje sie do nowopowstałęj gildi :D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:07. |