![]() |
Najsilniejszym stworem jakiego pokonalem sam był dwarw soldier .
Paladyn 11 level ( nie wiem dlaczego walczy mieczem ):) |
ja sorcem 12 lvl skile 70/71 ubilem gsa bez uhow
|
pobilem brata sollo na 4 lvlu
|
Gs na 52 lvl Pallem skille 78/47
|
Cytuj:
sorcem 12 lvl gs bez uhow lol |
DS palem na 13lvlu nawet mnie nie drasnął :p
@seth14 W którym to było śnie? Na takim lvlu walka trwała by jakąś max minutę przy ogromnym szczęściu :D |
Solo:
-Demodras -Warlock -Behemoth -Hydra -Black Knight -Demon Team: -Orshabaal Elite Knight Skile:110\112 Lv:198 |
Cytuj:
Co do mnie to DS na low lvl palu, Kilka Cycow na 9 lvl Ale najbardziej sie cieszylem z ubitego Berserkera na Zamku kiedy w wąskim oprzejściu zastawiłem sie skrzynką i nawalałem boltami... Jak uciekal dostawialem blizej skrzynke, az padl i wtedy byla frajda ;) |
Rookgard- 4 lvl-spider
|
DS sorcem na jakimś 16 (czy coś koło tego) lvl.
|
magiczne: beholder/mino mage
normalne: berserker |
smok jako sorc z 28 lvl...
long time ago /Kosher |
DL'ek
Ja rozwaliłem DL'a na 29 lvl :] Troche sie namęczyłem ale było warto:)
Moim wielkim sorkiem :mag: Oczywiście Mana Shield,zsumonnowałem 2 DS'y, biłem z HMM,a na koniec zostawiłem bp of Sd. Wypadł Fire Sword xD Świat Jamera |
Ja palkiem 15 lvl z Utamo Vita i BP Manasów zdjąłem na 30 (!!) boltów Draga :D przy skillach 59/22 :P zeszło 6 manasów ale loot cienki: Burst arrow i 15 gp :(
|
Cytuj:
|
Miałem 41 knighta na Aldorze ale go sprzedałem. Mój największy wycznyn tamtą postacią to było pokonanie DL solo
|
$Szyma$ to ty dobry jestes;p, jesstem pallem na 21lvl'u i nadal sie boje isc sam na smoka!
a sam na solo to chyba najlepsi są: -FD -dwarf guard - witch lol ;p |
Cytuj:
@Topic ja 67 master sorca moim 41 master sorciem:] koles nie afkowal ...uciekal a ja go z sd i burstow... |
Ja zabiłem Demona Skeletona w 13 lvl Drutem z Moonlight Rod;)
|
Ja na 42 lvl 62 mlvl sorc sprzątnąłem demona... był tylko bloker i ja... całe expo moje... zupełnie nieopłacalne... ale czego sie nie robi dla dobrej zabawy ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |