![]() |
hój će to...................
|
Shut Your Morda...:ASD
|
Cytuj:
Ta pipa Iza (Arvena) sprzedaje Was w kazdej minucie bycia online >.< Wywalcie j± lepiej. |
jeszcze 1 max 2 przegrane OB i supporterzy zaczna sie wyplacac...poza tym to wlasnie polacy maja takie posrane szczescie ze wciagna oczywistego spaya do siebie....chociaz nie powiedzialbym tego o arvenie.Wczoraj padal nirek przy bramie a arvenka bez gran hura poszla dalej....poza tym swe juz ujechali flow....terqaz kwestia kiedy hajs sie skonczy...
|
Gdy na allegro zabraknie, albo u rodziców w portfelu :)
|
kur*a ale jak to wyglada:Eter przed wojna 230+,Vic 250+ o reszcie nie mowie...Flow chcecie ich na wykonczenie wziasc czy co?
|
padlem haha : d utamo zeszlo nawet w ab nie widzialem tylu noob charów ; D
|
Ładnie mnie ogarnęli¶cie noobami. xD
Było ich tyle, że mi fps'y spadły do 4. Nawet nie wiedziałem, że można tylu ludzi z kilku serwów zgarn±ć. xDDDDD |
Cytuj:
|
O Magrusiu..., będę musiał kupić nowy komputer bo mi siada grafika jak tyle noobów. Następnym razem niech uprzedz± to wył±czę grafiki.
|
ja mam jeszcze 20 mln expa do stracenia które bot wbił
22:57 Yoork'ey [137]: jak bedziecie sie napinac na carlin.pl 22:57 Yoork'ey [137]: to dajcie mnie w cytat 22:57 Anubis on Morgana [132]: hahah 22:57 Yoork'ey [137]: "moralnosc to wymysl przegrywajacych" |
ale baty /o/
|
Cytuj:
; ddddddd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
haha znowu <3
|
hahaha dobre oro :D wypisz ktos staty bo ja len jestem i mi sie nie chce
|