Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   League of Legends (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=226565)

Rybzor 01-03-2011 16:52

Ja słyszałem, że joh dopisał w kodzie z LoLa "end.", zanim w ogóle został pierwszy raz skompilowany ; /

Podobno potem wywalili go z Riotu za to jaki jest gupi ; /. Ale to tylko plotki...

Yoh Asakura 01-03-2011 17:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2802818)
Ahahahahaa a czy muszę to pamiętać?

Skoro nigdy nie widziałeś tego w akcji, bolku, to czego japę wydzierasz, że było takie cudne i bez niego Ezreal nie ma sensu?

Cytuj:

teraz nie widzę sensu w graniu ap, poza nukowaniem ulti w tf, a że ad ezem używa się praktycznie tylko q+e i te ulti ze śmiesznym dmg które mogło służyć do dobijania uciekających enemy, to dobrze, że dostało buffa.
Bo AP w ogóle nie ma sensu na Ezrealu, AD Ez to nie tylko Q + E, AD Ez to potężny auto attack z przepotężnym armor penem, to debuff na ASa (Yi naprawdę cierpi, kiedy dostanie z Fluxa + ktoś ma Frozen Hearta), a ulti na początku team fightu zawsze robi dużo krzywdy. O grze Ezrealem wiesz tyle, co o byciu czymś więcej niż żałosne warzywo - nic.

Erverse 01-03-2011 17:16

Naucz się czytać ze zrozumieniem to po pierwsze, a po drugie ignored, jednak nie da się z tobą pogadać na poziomie, idź oglądać streamy hotszota.

VarianWrynn 01-03-2011 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2802824)
Skoro nigdy nie widziałeś tego w akcji, bolku, to czego japę wydzierasz, że było takie cudne i bez niego Ezreal nie ma sensu?

Bo AP w ogóle nie ma sensu na Ezrealu, AD Ez to nie tylko Q + E, AD Ez to potężny auto attack z przepotężnym armor penem, to debuff na ASa (Yi naprawdę cierpi, kiedy dostanie z Fluxa + ktoś ma Frozen Hearta), a ulti na początku team fightu zawsze robi dużo krzywdy. O grze Ezrealem wiesz tyle, co o byciu czymś więcej niż żałosne warzywo - nic.

"Człowieku" jak ja czytam twoje posty to cos mnie bierze. Z jakiej racji zdjęli ci tego bana? Przez krótki czas nikt w tym temacie po sobie nie jeździł a ty już wtracasz swoje madrosci geniuszu. Nie mowiac juz o obrazaniu innych. Zalosne.

_WrD_ 01-03-2011 17:33

I niezły buff Caitlyn, w końcu to ulti jest w miarę ok.

VarianWrynn 01-03-2011 17:35

Wolałbym buffa Twisted Fate'a

Yoh Asakura 01-03-2011 20:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez VarianWrynn (Post 2802828)
"Człowieku" jak ja czytam twoje posty to cos mnie bierze. Z jakiej racji zdjęli ci tego bana? Przez krótki czas nikt w tym temacie po sobie nie jeździł a ty już wtracasz swoje madrosci geniuszu. Nie mowiac juz o obrazaniu innych. Zalosne.

Bo erverse gówno wie o tej grze, a wymądrza się tak, jakby wszystkie rozumy postradał. Nie każdy ma tolerancję dla farmazonów wygłaszanych przez tego chłopka.

A buff dla TFa z jakiej racji? W 100% zbalansowana postać.

_WrD_ 01-03-2011 20:49

Nawet jeśli byłby trochę słabszy, to nie wyobrażam sobie buffa innego niż lekkie podkręcenie statystyk. Ta postać ma wszystko - stuna, slowa, darmowe dobijanie minionków, dalekosiężny spell idealny do dobijania, no i ulti, cholera, ulti, które jest CHOLERNIE WKURZAJĄCE JAK GRAM EVE D:

Gangrel 01-03-2011 21:31

Anivia z sunfire...chyba jednak przełkne długie oczekiwanie i przejdę na rankedy, bo takich kwiatków moja psychika dłużej nie zniesie.

Erverse 01-03-2011 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2802841)
Bo erverse gówno wie o tej grze, a wymądrza się tak, jakby wszystkie rozumy postradał. Nie każdy ma tolerancję dla farmazonów wygłaszanych przez tego chłopka.

A buff dla TFa z jakiej racji? W 100% zbalansowana postać.

JA się WYMĄDRZAM. KEKEKE, to ja wolę twoją głupotę przemilczeć.

Rybzor 01-03-2011 23:35

Lol faktycznie. Johkinglola napisał komuś, że się wymądrza : DDD

Luker's 02-03-2011 00:05

@UP. Byłem na piwku z kuplami wracam do domu do kompa patrze nie wieże , chyba pijany... ale nie to prawda... 8o

rentonB 02-03-2011 11:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2802850)
Anivia z sunfire...chyba jednak przełkne długie oczekiwanie i przejdę na rankedy, bo takich kwiatków moja psychika dłużej nie zniesie.

Zacznij rankedy tylko wtedy kiedy czujesz sie na silach jakas postacia, jak spieprzysz sobie poczatek to potem z elo hell wyjsc ciezko.

Quezacoatl 02-03-2011 11:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2802850)

A z jakiej racji myslisz ze na rankedach bedzie lepiej? Chyba ze masz 2/4 kumpli zeby zrobic premade, ale jesli chodzi o solo queue to jeszcze lepsze kwiatki ci sie tam znajda.

ruszek 02-03-2011 18:29

http://img824.imageshack.us/img824/9595/rozpierdol.png

mwahahah ! fiddlesticks owni :P Na początku zgarnąłem takiego feeda, że praktycznie wbijałem na ulti na 5-ciu, 3 padało, a reszta na low hp uciekała :P Nowy ulubiony champ będzie chyba ;)

Koszyk 02-03-2011 19:34

No, Fiddel jest kocurski <3 tylko początek ma lipny trochę, albo ja nie wiem jak zacząć...

Erverse 02-03-2011 19:39

Fiddle... bo ja wiem, z taką irelią czy xinem czy czymś co ma stun/disable nie ma szans jeśli nie jest sfeedowany. Rzuci fear+drain później dostanie dizejbl na łeb i już może tylko uciekać ;x co innego w ulti chociaż też nie jest wcale takie straszne gdy nie jest sfeedowany, zwłaszcza że musi channelować przez chwilkę.

Rybzor 02-03-2011 19:39

Nigdy nim nie grałem, ale tak na zdrowy rozum od blue i maxować life drain : P

Koszyk 02-03-2011 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2802919)
Fiddle... bo ja wiem, z taką irelią czy xinem czy czymś co ma stun/disable nie ma szans jeśli nie jest sfeedowany. Rzuci fear+drain później dostanie dizejbl na łeb i już może tylko uciekać ;x co innego w ulti chociaż też nie jest wcale takie straszne gdy nie jest sfeedowany, zwłaszcza że musi channelować przez chwilkę.

Jak się gra na styl przyczajonego tygrysa, to ulti zawsze ładnie wejdzie nawet się nie zorientują :D

Erverse 02-03-2011 19:48

Haha, pamiętam akcję jak 2 razy w meczu sobie skakałem kassem przez krzaki i dosłownie ułamek sekundy po moim riftwalku wpadł fiddle z gotowym ulti w to miejsce, z którego się riftwalkowałem : D za drugim razem fajny rage dostał;D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34.