![]() |
|
NIEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! !!;(;(;(;(
|
Mam pytanko czy w maple istnieja prywatne servery gram w ta grre juz troche czasu mam 32 mage ale bardzo wolnos sie expi
Jezl iowe istnieja prosze o instrukjce jak sie na nie zalogowac |
Won stąd :P I o to chodzi, jest to najlepsze w maplu że privów chyba nie ma.
|
wlasnie zle ze nie ma privow. Darmowe cashshopy exp X10-100 4th joby i wiele wiecej co mogly by privy zaoferowac. Dlaczego nexon nie udostepni tych kodow itd ?/ toz to podobno zadna konkurencja. No popatrzcie na mu online albo wow'a. Pliki gry sa udostepnione i jakos wow zyje bo wiadomo priv to nie to samo ma bugi i nie ten sam klimat co global.
|
:)
No trudno jakos gralem na globalu to i bede gral dalej moze kiedys bedzie mozna sie troche pobwic :p Thx za info ;] |
|
Celoz jakby lnqba zobaczyla to twoje "wrucilem" to bys polecial z gildi ;d (ja kiedys prawie wylecialem ale poszlo tlko rank down xd)
|
Też zrobię swojego xDora, a co!
http://foteka.pl/full/c593f5bd3bc1df...41f0699ab7.jpg |
Cytuj:
Cytuj:
Sam wiążę nadzieję z tym projektem: http://forum.cheatengine.org/viewtopic.php?t=160795 |
|
@Thero
:) a orientujesz sie mzoe keidy ten projekt bedzie ukonczony?:D |
Cytuj:
|
Mam takie pytanie. Na czym grać? Na globalu czy na europe?
|
Cytuj:
|
No bo zrobiłem konto na globalu, ale wolę europe. Dzięki za pomoc.
|
Jak niby zrobiłeś konto na globalu ? oO
Europa w porównaniu do globa sux, nie ma 3rd joba. |
No, normalnie. Zrobiłem zwykłe konto. Oczywiście jeszcze nie zrobiłem postaci.
Btw. A jak się zrobi konto na nexon.net, to te same passy będą na europe? |
Wywalony problem?
Heh, gratki poziomów tak na początek.
Mam pytanko do Was - gdy włączam Maple, po tzw. ekranie powitalnym (tam gdzie sie play klika, dla tych co niezrozumieli) pojawia sie czarny ekran i tyle. Co to jest i jak temu zaradzić? Nie znalazłem sposobnego manuala do "takich" spraw więc pytanie kieruje do Was. |
Cytuj:
MapleGlobal i MapleEurope to 2 różne wersje MapleStory, które nie mają na siebie bezpośredniego wpływu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:53. |