![]() |
@Bezelowiec
Mam nadzieję, że jeszcze wrócisz. @Pani Kaczorka Nie próbuj nam wciskać syfu, który sam zrobiłeś, bo Pani Kaczorka to jest mój rl kumpel, a tak się składa, że nie gra. Więc stul pysk i idź zajmij się czyms innym, bo tutaj tracisz czas. Gz all awansów, wykonanych questów itd. :) |
|
Kulek bo Ci temperatura podskoczy :(
|
I tak już wysoka jest :(!
|
do łóżka !!
btwo w poniedziałek masz być zdrowy bo coś sie szykuje B) |
Szkoda Bezel...Szkoda takiego lvl, mówie Ci graj,graj!!!!
|
To tylko gra
Lepsze jest życie rl ;d zawsze pogadac można na gg ; ) |
Good Bezelq z tym gownem trzeba wkoncu kiedys skonczyc !!:)
|
Ehh. . . Teraz to juz sie szczerze załamałem .. Fortera to niedlugo bedzie serwer only BR .. Kolesie beda do Ciebie podchodzic i jezeli nie zaczniesz z nimi gadac po br to Cie rozjebia ! Dajcie spokoj , tak wiem , RL zycie wazniejsze , no ale ... Qrwa . . . Turus Hacked , Wyszemir Hacked , Galaco Hacked , Vert Hacked ... Niedlugo zadnego 100 + PL nie zostanie , chociaz mam nadzieje ze tak nie bedzie ! Jezeli moge zapytac , jaki jest wynik wojny ?^^;(
|
cały czas do przodu :]
|
@Cwierc
we fragach jest 126-131 dla nas o ile sie nie myle ale br sobie expia a nasi w pz :O btw. vert nie mial haka sam sie rooknal :P |
Dowiedziałem sie ze przegralismy wojne...
|
Cytuj:
|
huh? przegralismy? ta wojna nigdy sie nie skonczy, póki nie bedzie peace agreement. zbyt dużo osób żeby można bylo huntowac jedną ze stron. dobrze powiedziane sorc, jesli przegramy-to MY, a nie WY :)
|
"Alea Iacta Est" że tak powiem
q pasa polacks? |
Cytuj:
|
Cytuj:
nada!!!!!!!!!!!!! |
|
Cytuj:
|
@Bres :D
http://img158.imageshack.us/img158/7...lxddly3.th.jpg @Cwierc chodzi o to,że ty nie walczyłeś tylko oni... dlatego oni przegrali nie my |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:20. |