Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Askara SS (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=48889)

Seth Di'vinci 30-01-2007 23:39

aff sry oris ;/
to wszystko wina tego kutasa sam iwesz kogo

kelt 30-01-2007 23:56

Def-jaja sobie robisz tak?

Yours,
Lego.

krzint 30-01-2007 23:58

Kur***X( X( postanowilem wrocic do gry na Askarze X( a tu kur*** wszyscy starzy kumple odchodza. Teraz w vipach nikogo nie mam online, chyba czas nowych przyjaciol znalesc :D

Arsth 31-01-2007 00:06

Def pałko

Oemdżi! Chóntęd! Def co ty odpierda**sz ja sie wróciłem na Askare zeby ze starymi kumplami grac, nyata wrocila, paladyn czlowieka wrocil, ja kupilem pacca nabilem 41 lvl a ty konczysz -.-' Jak to przez neostrade to ok ale jak nie to pojade do tej twojej wiochy i w łeb dostaniesz xD

Shokei 31-01-2007 10:30

Super odchodzcie może mi sie respy zwolnią .... :S

Def dziffko wracaj prędko. ;d

Leiru 31-01-2007 11:27

1. No ja i Def czasem na Otku rexis pomykamy... Emir kim tam grasz najczesciej ?

2. Def o co Ci chodzi ? Czemu niegrasz ?... To przez lagi czy cos ? Ded ?
Tez mam zaje*iste lagi ze sie grac nieda, ostatnio padlem prawie na 60 bo mi sie net zawiesil i ogolnie masakra =/

Masz grac bo na Ciebie Bonuxa nasle.... B)

cU

krzint 31-01-2007 14:50

Ej nie mozemy go zmusic zeby znow zaczal grac w tibie. Ale za to moglby jakies fri itams dac PLX def plx ja biedny FRI ITANS :D

Dawno nie bylo screenow wiec dam swiezutki advance na 43 lvl

http://i18.photobucket.com/albums/b103/krzint/lvl43.jpg

Seth Di'vinci 31-01-2007 15:22

w*****acie mnie

defender ty najbardziej mnie w*****asz pamietasz fortera suko jak sie gralo lagi byly a ty mi gsa palem blokowales nie pamietasz teraz masz lekkie lagi poczekaj troche i zacznij pykac dalej a wogule to niezle chamy jestescie juz sie o itemy pytacie jak da to da mnie zna juz prawie 3 lata i sie nie prosze
pozdor def

Van Gall 31-01-2007 15:33

LOL Def co ty od*******asz? -.- to ja specjalnie sobie chara zrobiłem na askarze zeby pograc z takim gejem jak ty a ty w chuja walisz kompletnie!!

krzint 31-01-2007 15:36

Ja tylko zartowlem z tymi itemkami :D Szkoda ze def odchodzi :( Ale napewno kiedys wroci. 3 miechy temu zamiezalem skonczyc z tibia , a teraz znow levele nabijam

Bourne 31-01-2007 15:45

Def zrob gildie i wywolaj war fajnie bedzie :

1) Walka Gigantow - Rexis Vs Tmw.

2) Walka Muminkow - Eun Vs Duty

3) ........................................

Czekamy na propozycje xD

Stanley'o 31-01-2007 15:50

Gigantów - lol? No, moze Rexis jako rzadzaca gildia na servie to tak, ale TMW to nobki ; p

Bourne 31-01-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stanley'o (Post 1236516)
Gigantów - lol? No, moze Rexis jako rzadzaca gildia na servie to tak, ale TMW to nobki ; p

Mowiac ze Tmw to noobki to jak nazwiesz siebie?

Big Noob, Idiot Noob, ?

Noobami jest rexis ktore nie pozwala sie wybic z lvl innym gracza.

dymka 31-01-2007 16:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bourne (Post 1236529)
Mowiac ze Tmw to noobki to jak nazwiesz siebie?

Big Noob, Idiot Noob, ?

Noobami jest rexis ktore nie pozwala sie wybic z lvl innym gracza.

Na ktorym lvl ciebie zatrzymali? ;)
sorry za off-top

krzint 31-01-2007 16:45

Mozna nawed powedziec ze Rexis to partia ktora wygrala wybory :D (ilosc glosow nie miala znaczenia :D :D) . Musze powiedziec ze straszna jest polityka w Tibii :P. Zamiast zyc w harmonii oraz rowno rozdzielac czas na expowiskach. Zrobic tak aby kazdy mial pieniadze na dobry equip oraz tak aby nie bylo wyzysku silniejszych graczy, wojen oraz noobstwa zabijajacego 8 lvl'owych graczy. Powinnismy stworzyc gildie ktora zniszczy wyzysk gildii rzadzacej i zaprowdzi lad, porzadek i rowno uprawnienie zarazem niszczac plyer killerow, zlodziei. Wtedy tibia stanie sie naprawde wspaniala gra. Mozemy to uczynic i bedziem pierwsi ktorzy to zrobia. Mowiac to mam na mysli "idelna tibie". Zapiszemy sie w kartach historii jako pierwszy idealny serwer !! :D

nobz 31-01-2007 16:48

Ja też na czas lagów nie będe grał na askarze. Wszystko dzięki udpatowi i neostradzie.

dymka 31-01-2007 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzint (Post 1236647)
Mozna nawed powedziec ze Rexis to partia ktora wygrala wybory :D (ilosc glosow nie miala znaczenia :D :D) . Musze powiedziec ze straszna jest polityka w Tibii :P. Zamiast zyc w harmonii oraz rowno rozdzielac czas na expowiskach. Zrobic tak aby kazdy mial pieniadze na dobry equip oraz tak aby nie bylo wyzysku silniejszych graczy, wojen oraz noobstwa zabijajacego 8 lvl'owych graczy. Powinnismy stworzyc gildie ktora zniszczy wyzysk gildii rzadzacej i zaprowdzi lad, porzadek i rowno uprawnienie zarazem niszczac plyer killerow, zlodziei. Wtedy tibia stanie sie naprawde wspaniala gra. Mozemy to uczynic i bedziem pierwsi ktorzy to zrobia. Mowiac to mam na mysli "idelna tibie". Zapiszemy sie w kartach historii jako pierwszy idealny serwer !! :D

Pięknie, ale posługując się historia, idealne jest w gruncie rzeczy nieosiągalne :(
A w ogóle to już chyba rozmowa nie do tego tematu :)
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=106650&page=8 ;)

krzint 31-01-2007 17:06

to byl moj komunistyczny manifest :D Dodatkowo powinno sie usunac pieniadze w tibii oraz exp i lvl

dymka 31-01-2007 17:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krzint (Post 1236719)
to byl moj komunistyczny manifest :D Dodatkowo powinno sie usunac pieniadze w tibii oraz exp i lvl

To będzie już Tetris ;)

Oris Palladyn 31-01-2007 17:17

spoko Emesto rozumiem byles wQrwiony =)
Def kurde nie odjebuj masz grac i tyle :< jak nie to wpadne tam do Ciebie ( chociaz i tak Ci mowilem ze wpadne niedlugo) i Ci skopie tylek ;d ja mam lagi gram na Neranie ^^ bo tu RS kicknie mnie w carlin i 8 lvl mnei zabije ;D
wiec Pzdr i 3mac sie =]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:16.