![]() |
Cytuj:
naprawde zadzwoncie do siebie i pogadajcie, a nie wyzywajcie sie na Forum gdyz takim zachowaniem nic nie udowadniacie >.< |
Ja nic nie musze udowadniac...
|
Niemacie co robic pionki tylko sie wyzywacie...
Jak takie problemy to odpalcie Mortal Kombat i wam przejdzie, a najlepiej zwalcie se konia. pzdr |
Cytuj:
Po 2 po chuj sie wypowiadasz, pierdolac na ten temat sam dolaczasz sie do klotni, ktora zaczela sie tym ze Sir pietruch zaczal pierdolic durnoty i ja mu odpowiedzialem i sie pol forum nawiazalo kurwa jego zapierdolona w dupe mac -.-... Na nastepne posty na ten temat nie bede odpowiadal bo jestescie zbyt tepi (tepy=niewyuczalny) A jesli dla ciebie jedyna metoda wyladowania to masturbacja/mortal combat to powodzenia w przyszlym zyciu;) p0zdr0 cenzura rox-.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie powiedzialem ze wszyscy sa tepi... przez ostatnie 2 strony usilowalem wytlumaczyc kilku cymbalom pare rzeczy i kazdy sie do mnie p r z y p i e r d a l a..........-.- A stwierdzam to ze sa tepi na podstawie mojego wczesniejszego posta (tepy=niewyuczalny). Teraz jeszcze moze ktos o cos sie zapyta? |
double.sry.
|
Zaczelo sie od tego ze Masywny_Titania zaczal pezpodstawnie bluzgac Nevola. Odgrywa sie pewnie dziecko bo mial/ma hunta od Nevola.
|
dajcie se Kurwa spokoj!
Gdzie tu jest dyskujsja o Furorze? Btw niewyuczalny? nie znam takiego słowa bo to nie jest raczej literówka bo do niedouczony troche brakuje... Ty Pietruch tez daj sobie spokoj bo ostatnie pare stron to tylko wasze durne kłótnie zamiast zamkąć psyk bo tym jak sie kłóciłes ze nie ma ex~ na manasy to przywalasz sie o wszytsko Albo niech chociarz jeden bedzie mądry i nie bedzie odpowieadał na głupie zaczepki ~Peace And Love~ Tylko o FURORZE! |
widze ze mamy nowe slowo w obiegu ^^
"niewyuczalny" Roflmao! |
Masywny napisal cos takiego:
"...ten temat sam dolaczasz sie do klotni, ktora zaczela sie tym ze Sir pietruch zaczal rzodkiewka jest superic durnoty i ja mu odpowiedzialem i sie pol forum nawiazalo kobieta lekkich obyczajówa jego zarzodkiewka jest superona w dupe mac -.-..." moze ktos to przetlumaczyc? >.< |
@up
no, to sa wlasnie bluzgi Masywnego. Nie robia one na mnie wrazenia. |
Cytuj:
|
@ upupupup & Sir pietruch
To sie nazywa cenzura,a z toba pietruch juz skonczylem dyskusje wczoraj wiec sie nie udzielaj bo to ty z siebie robisz idiote a potem mnie komentuja jak ci odpowiadam prostaku. A tak wracajac do tematu ktos wie moze co dokladnie sie stalo w Sunblade? |
Idiote to ty robisz z siebie wiesniaku. Jestes taki kozak ze lol podaj swoj nick na furorze a nie zgrywaj twardziela z anonimu >.<
Koniec tego tematu nie mam wiecej zamiaru odpowiadac na twoje durne posty n/c |
...
Ja pier**** po ch** tyle kłótni??X( W tym temacie mamy rozmawiać o wydarzeniach z serwera a nie tylko czytac o coraz to nowych bluzgach...X(
n/c |
A jednak oddał. Peace.
|
Do Sir Pietruch & Masywny_Titania:
Shut up, please!:p To jest forum a nie pokój zwierzeń, pogadajcie sobie na priv a nie wszyscy muszą wiedzieć co jeden myśli o drugim.peace Aloha! |
Czas zakonczyc te bluzgo - farmazony :)
Wizard Blood: Apr 28 2006, 14:58:01 CET Killed at Level 75 by Spoxster Aktualny stan "wojny" to 26:7 dla Sixth Sense. |
Niestety mozesz kipnac jako kretyn, na wyciagniecie reki bzdety--to jest motto tych osobnikow co sie kluca tutaj, na ostatnich stronach, bo staraja sie udowodnic jak tylko okazja sie nadazy, ze jeden jest "chlopek" inny "niewyuczalny". All jestescie the besciaki do*ebali*cie wszystkim spoko:)
Zeby to niebyl post niedotyczacy furory... Jestem Retired do pazdziernika 8o chyba, to wiadomosc dla moich fanow.Powod--praca/wakacje...Mimo to badzcie silni i trwajcie w nadzieji ze wroce buehue :D . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |