![]() |
jak masz kase to tak ; p
|
Warrior helmet, knight armor, plate legs, leather boots, spike sword i dragon shield- EQ mojego knighta[20 lvl]. Ów postać posiada 40-45k. Co kupić?
Myślałem o knight legs, fur boots i crimson sword. Kupić coś jeszcze? Wymienić? Zrobić cokolwiek? |
@up
Kup Crimson sworda i styka :) |
Pall
Belted Cape, Plate Legs, Leather Boots, Dark Helmet, Dwarven Shield, Scarf, Speary ;)... Lvl 21, Mlvl 8, Skille: Dist 60 Shield 47.. W banku ok 30k.. Co kupic? Zbierac na BOHy? Z gory dzieki za odpowiedz :)
|
Cytuj:
|
Mam 350k, ciezko nazbierane, co kupic?
Wymienic b robe na mpa? (mam aol) czy kupic soft boots? czy czekac na spadek cen i kupic paladin armor? jakies inne pomysly? aby bylo efektywnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
50ek. I nie wiem co za 50k moge kupic. Moge dozbierac do jakiś 70k. Moje eq to dsm, rh, bs, k legs, steel boots, demon shield i platinum amulet. Czy przy takim eq warto wymienic za 50k platinum amulet na aol.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
15lv 10mlv sorcer
Gdzie mam zarabiać kase?:baby:
|
Cytuj:
|
Kolega zlecił mi bym się zapytał na forum, bo nie chce się logować u mnie.
Knight 71 poziom, skille 79\78 axe. Postać była hacked, więc nie grał długi czas i stoi goła. Postanowiłem go póki co wspomóc na 40k, co może za to kupić? Wiem, że mało ale sam teraz nie mam więcej. Proszę o pomoc. |
Cytuj:
Knight set, warrior helmet, zwykłe buciki, heroic axe, za reszte jakiś shield. Może styknie na vampirke, ale raczej nie więc medusa shield. Jak facc to niech smali na mintwallin zarobić kase i oddać Ci te 40k, a jak pacc to żółwie :) Chociaż i z paccem na mintwallin też jest dobrze :) |
Knight 37 lev, eqip: DSM, knight legs, crusader helmet, boh / fur boots, vampire shield, bright sword, platinum amulet
na co zbierac teraz ?:confused:co dokupic w pierwszej kolejnosci a co pozniej ;) |
Cytuj:
crusader na rh wymien, vampirke na demonka ale to już ak bedziesz mial sporą ilość pieniedzy |
45 knight eq:crusander helmet, crown armor, knight legs, bohy, vampirka, bs i 60k w banku- co kupić??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:29. |