![]() |
Ja odeszlem z gildi bo bylem przez 3 dni vice liderem w jednej z gildi na hamronia a nie mozna byc tutaj vickiem i tutaj...ale mielis dziwne zasady ze na chacie to tylko o pomoc sie pyta wiec odeszlem =]
Edit: Wlasnie expie i mam 666 expa do lev, to moze jakis znak ^^ |
Cytuj:
Mam nadzieje że sprawa się wyjaśni i mój kumpel odzyska swoje itemy Cytuj:
Cytuj:
Przemyśl to.... Cytuj:
|
Ehh jak widać polacy z silvery uciekają od walki... Mam tego dosc, zawsze gdy ktos padnie jest gadka "idziemy go ubic" lecz nikt nie idzie... Pora wziasc sie do kupy albo zmienic server, z taka postawa nigdy (przynajmniej tutaj) sie nie wybijemy... Przemyslcie (ja tez) swoja postawe...
Pozdro |
Robicie zadyme o glupie bohy :P ja stracilem 2kk i juz teraz wiem ze nie mozna nikomu ufac (only Leo ;*) :evul:
btw. zapraszam na kyre :) jak dla mnie super serv przynajmniej nie ma czegos takiego "leave or hunted" / "pay or die" :p |
Cytuj:
Aby mnie wiecej nie kusilo od dzis nie bede wchodzil do domkow, tylko do Sewerego (ze wzgledu na to, ze jak jego okradne to skuje mu "ryja" i wylacze kompa :D ), a tak wogole to wszystko co kupilem to za GP od WAS i za moje zlotowki (pacci) wiec i tak za duzo juz zainwestowalem (jak na moj rozsadek), wiec nie proscie wiecej o pacc-e :evul: Bo przeciez nie stac mnie na bohy (ktore jak powiedzialem mialy byc moje) :D Pozdrawiam |
Cytuj:
Wybiorę się niedługo do Kazoo i sprawdzę jakie to itemki miał w gh i mu je oddam. Nie widzę żadnego problemu. 2. Co do sprawy gildii i mieszania Boga w te sprawy to wogóle n/c. 3. Ekipa na Deep Fibula quest nie musi być wcale duża :] Po za tym jest już nas paru: Drahonio, Krzysiu Szycha, Legolas of Anarchia, Seba Konieczny i ja. Jeszcze z jeden bloker, 1-2 shooterów i myślę że sobie poradzimy. Tak więć zgłaszać się! xD |
A teraz cos ode mnie :D
16:26 Plagenzenho: HUNTED 16:26 Kilver Achin: lol A zaczeło sie od tego ze jakis noobek zwinął mi loota z pkera ;) |
@ lenidas
omg to byl zart przeciez. @ phenix rzeczy od pulpeta musisz potrzymac, bo on wraca dopiero za tydzien. Mozesz mi je dac, ja przetrzymam dla niego, jesli nie chcesz miec mnostwa tego w dp. |
Phoenix jak mogłeś sie ze mną kontaktować skoro cały czas (prawie) byłem na tibii (nie licz weekendu bo wogóle nie miałem dojścia do kompa ) w godzinach od 8:00 do koło 20:00 z przerwami po 10-20 minut więc powiedz mi to?? żadnej wiadomości oczywiście rozumiem ze mogłeś być online kiedy akurat mnie nie było
|
Phoenix jakbys mogl moje rzeczy wyslij na pulpeta do venore,a nie do kuby narkomana:P
|
No k#$@ mać. 3 dni > 2 kicki = 2 dedy
retired dopoki nie naprawie neta narazie -.-' |
UP@
Retired bedziesz jak oddasz arielowi itemy -.- |
to niech sie on nimi zainteresuje a nie K**** ty sie nimi interesujesz...
|
@legolas
A co ty do niego masz, areil to jego przyjaciel, nie dziwie sie ze sie o niego i jego sprawy marwi, i ma racje... |
Chyba już wszyscy odchodzą z Silvery...
No trudno. One question. Ktoś tu w ogóle zostaje? |
@UP
ja napewno nie odejdę z Silvery za dużo razy server zmieniałem ;( dlatego tutaj mam zamiar przypakować 70 level a potem sie zobaczy co bedzie dalej Cytuj:
zresztą sam uciekłeś Legolasie i wątpie abyś wrócił spowrotem do kumpli którzy ciebie szanowali i lubili Przemyśl to |
w piatek exp ^^
w piatek zamawiam pacca w piatek beda new itemki<tak mysle> |
@ rekin
lol ty to umiesz, zupelnie jak ligus:) @dragmax ja zostaje na tym sevie, przynajmniej na razie @ omg znow powstaje polska gildia 35 lvl+ |
Phoenix ja tez chce swoje itemy z gh! jak bedziesz w kazo to odeslij mi je do pulpeta do Venore
Ps odeslalem ci wkoncu twoje klucze:P |
Cytuj:
Taa... a szczegolnie tych co zabrali mi boh i cosmica, co nie? K**** kolejna gildia ktorej liderem jest niezly noob :S Mysli ze go protektuje Duff i moze wszystko nawet zabic mnie i tego niewidac.. Kuba jakos nie widac 35 lev+ sa tam 8 lev ;S |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |