![]() |
Dark Helmet
Broad sword brass legs battle axe Spell Book backpack Ih Back pack hmm |
ja znalazlem na mainie 2 dwarven shieldy na dwarvach, w witchu ktos zostawil volcanic rod :D
|
Jesli chodzi o to, ze na ziemi to Medusa Shield, jak w dedzie to: Demon Sield, Bs, Crown Legi i takie tam runy, kasa, jakis lot.
|
Moj kolega przylsal mi zdjecie jak znalazl oto te legi :)
17:42 You see crown legs (Arm:8). It weighs 65.00 oz. |
ja znalazłem klucz do knight watch tower w depo na ziemi i niewiem ile warty i co z nim zrobic X(
|
Ja na rooku znalazlem mace (za drzewem lezala i przez przypadek ja wyciagnalem) a na mainie to jakis koles wyrzucal rzeczy i zdazylem zabrac tortoise shield :) :) :)
|
K armor z trupa na minosach na poh ;P
wlasnie z outlawcampu wracalem bo scale sprzedalem. Co za biedak (10lvl). Sprawdzalem potem czy sie zalogowal przez kilka dni. Chlopak chyba przestal grac ;] <lol> |
Na ziemi znalazłem vamp shielda, a przez przypadek ktos rzucił crown legi :P i powiedział że nie musze oddawac...
|
Hmm widziałęm k-legi i c-arm'a w miejscu niedostępnym dla ludzi ( i na filmiku jak typek przez przypadek wywalil sova za okno i stracil na zawsze:P )
|
No ja
Znalazlem Guardian halberd w ciele newba na guardach ;D
|
Cytuj:
|
kiedys ja grałem na serverze GALANA to jakis gość szedł i był otruty szedłem za nim asz dedł i wyleciał DSM wysłałem mu spwrotem bo poiwedział ze
dami 200 k ale kasy nie dostałem ale no cusz byłem w tedy Noobem to był muj 1 char :p |
Pomyślmy... największe moje znalezione skarby to: loot na katedrze z 5 brass armorami i innymi bzdetami, z 250 miensa za latarniom i silver broch.:]
|
dzisiaj na elfach koło mount sterum w ciele elfa znalazłem heaven blossom i łuk:)
|
Cytuj:
|
@2up Uważaj bo któs uwierzy ze koles padł od trucizny i dropnął DSM'a...
I na 100% chodził bez uhów/manafluidów/ihów etc... w takim eq... Zal.br... Pozdro... @topic a ja znalazłem kiedys w depo 500 spears ;D |
co za post...
A ja kiedy hunciłem na shipah i juz prawie 35 lvl mialem zobaczylem black sheepa a kolo niego deda z mms, mpa , g legsami, i sovem.....:baby: :baby:
Me: plz end of this temat... |
Ja znalazłem Gs :D
W parcelu na skrzynce jakby ktoś pytał 8o |
Ja na rooku znalazłem bow 8o
A na mainie halabardę. |
Hmm.. Najcenniejszy to chyba 75dragon hamow w bagu :P, a oprócz tego to lootbag 5k oz.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |