![]() |
Cytuj:
|
Czy dałbym rade expić na DC -1 ? Jeśli tak to ile potów wziąść ?
23 druid - 23 m lvl - mammhoot fur cape - p legs - dark helmet - guardian shield - neccrotic snakebite i moonlight rod's... <<<< jaki rod wziąść? |
13 lvl
1 Mlvl -Platinum Amulet -Devil Helmet -Spike Sword zaklęty od ognia (Dokładnie 850 chargest left) -Plate Armor -Guardian Shield -Plate Legs Skille: 40/38 (Dalej Skilluje...) Dam rade ubić Beholdera w Tringle Tower (Tego na -1) ? Jeśli tak to ile potionów zabrać ? |
czy na 20 palladnie ze skilami 52/36 to dobre skile ???
|
UP> A czy to jest odpowiedni temat. Odpowiedź jest jedna. NIE!
|
Siemka!
Mam pytanie 33ms ~38mlvl eq hat of the made Spirit cloak blue legs demon shield woi boh Czy dam sobie rade z necromancerem ?? A jesli dam rade to czy bedzie duze waste??(nie sadze ze od razu bohy spadna :P) |
tak, dasz, mysle ze pojda z 3, max 5 exur gran. zalezy w jakim otoczeniu bedzi e; p
|
do necro polecam zsumonowac dsy :)
|
Cytuj:
Gdyby nie te cyce smithy to może już teraz byś mógł iść ale i tak z waste |
Cytuj:
Mysle ze dasz rade z utamka spokojnie jedziesz walisz z hmm i po necro.Wez na wszelki wypadek health potionki.Ale nie sadze ze bys ich uzywal |
Mam pytanie czy knightem 108lvl skille 84/81 moge spokojnie expic solo na dragon lordach??
|
85 Knight skile 80/78 -.- eq: royal axe , aol , k-set , w hellmet , crown shield , fury boots dam rade zsolowac parę warlockow na demonie ? Jeśli tak to ile i czego wziąć :)
Dla mniej myślących napisze że jestem facc |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może dasz rade ale jest duze waste.. i to jeszcze jak solujesz :( jesli masz kase to ofc. ale zabezpiecz sie w duzo Ghp ( Great health potion)/ mf raczej nie potrzebne bo nie używasz Exori czy Exori gran/exana mort wiec jak chcesz ;) bez shooterow z deka zle i to jeszcze kinem.. jak chcesz B) HAil waste |
Witam
lv 30 Pal 66/55 B robe, crusader helmet, v shield, p legi Czy dalbym rade expic spokojnie na dragach? Jesli tak to gdzie i jak sie leczyc (h potiony czy mana potiony + exura vita/gran?) I czy z tarcza i rsami czy z boltami? Nigdy nie expilem palem na dragach wiec stad takie amatorskie pytania;) |
Czy dam rade 21 palkiem z 51 shieldingiem oraz eq: belted cape, p legs, dark helmet, leather boots, dwarven shield skillowac na slime, z tym ze tylko jeden by mnie bil? Ewentualnie czy dam rade z troche lepsza tarcza, powiedzmy guardian lub dragon shield?
|
@Fudge
Z dragonką możesz próbować, ale ogólnie masz trochę za słabe eq na Slimy :/ Idź i zobacz jak Ci będzie szło B) |
Cytuj:
Owszem.. dasz rade ale moim zdaniem lepiej tez cwiczyc shielding bo sie przydaje ;) jak kto woliB) ja swoim pallem do 60 shielda cwiczylem na dwarfach, potem dopiero zaczalem na 2x slimach bo shield potrzebny wg mnie :) pozdro |
Nawet przydatne
Nawet t oprzydatne ale nie wiadomo czy zawsze potwor moze combo wlanac a tego nie uwzgledniacie ;]
|
40 RP 69\53 10mlvl z BoHami, dam radę na Necro?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |