Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Bartek150 01-07-2006 20:55

A tam, grałem na Azurze i mnie to wcale nie dziwi:P

Eldyn 01-07-2006 21:08

@up
Co cie wcale nie dziwi bo nie napisales, moge sie tylko domyslac, ze chodzi o haka dragoholikusa :P

Jacyna 01-07-2006 21:13

DO wszystkich "psów" i "szczurów"

Pies najlepszy przyjaciel człowieka, szczur- bardzo inteligentne zwierzę.
Porównywanie ludzi do zwierząt to jest moim zdaniem nietakt. Chyba nikt by nie chciał być określany mianem jakiegoś zwierzęcia. Pomyślcie czasami co piszecie. Nie musicie zawsze "wieszac na sobie psów". heh maly paradoks :P

Pozdrawiam
Jacek

Franco 01-07-2006 21:17

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe
Co do domku Drago to nie wypowiadam sie tutaj na ten temat (szczerze mowiac myslalem o innej akcji z domkiem xD). A nie wypowiem sie bo nie chce obrazac publicznie kolegi ktorego znalem (a przynajmniej tak mi sie wydawalo).

@Fea
Nie chodzilo mi o szczura tylko o czlowieka -.- :D

@Mex
Masz namysli Hega Magnusa? Ale tak na powaznie, troche ludzi z DoF jest innego pochodzenia niz polskiego, a z kolei kilku polakow zmienilo kraj w ktorym mieszkali, sam sie juz troche pogubilem. Jezeli chodzi o maniakow z Wanted grajacych po nocach, o nich nie mowilem nic zlego ale tez nic dobrego. Zreszta nie odpowiadam za czyny pozostalych czlonkow gildii, w koncu jestem tylko "wojownikiem"

Jakas aluzja do ludzi ktorzy wyjechali zagranice?.Bo ja to odebralem jako aluzje

Franco

Saxe 01-07-2006 22:11

@Fea
:O

@Jacyna
A jak mowi sie do dziewczyny "kotku" ? xD

@Franco
No i co w zwiazku z tym? Wogole ja cie nie czaje "aluzja" wtf? Wogole wiesz co to slowo znaczy? Jest to niejawne napomknienie o czyms/kims lecz nie wprost, przy uzyciu przenosni, docinek. Jak widac nie uzylem zadnej przenosni a tez nie mialem na celu urazenie kogos (zreszta niby w jaki sposob?) takze nie uzywaj slow ktorych sam nie rozumiesz. A jezeli chodzi o wyjazd za granice to sam stad wypierniczam jak tylko zostane absolwentem mojej elitarnej szkoly ;] prawdopodobnie wyjade studiowac filologie angielska gdzies za granica albo cos w tym rodzaju. Pozdrawiam

EDIT:
Zauwazylem iz zbytnio sie udzielam na tym forum. Postanowilem wiec dac sobie na jakis czas spokoj bo jeszcze liczba moich postow osiagnie 20 albo stanie sie jakas inna straszliwa rzecz. No chyba ze chcecie abym pomogl pobic liczbe postow Silvery :P

Jacyna 01-07-2006 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxe

@Jacyna
A jak mowi sie do dziewczyny "kotku" ? xD

Tylko że kotku nie jest obraźliwe :)

Pozdrawiam
Jacek

Drazharm 02-07-2006 00:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 123
@Drazharm
Mówiłeś, że mu ręki nie podacie, a jednak tlyko range mu zmieniliści na gorszą.

OJEJKU

Abu Loppez Frajer Bity of the Wanted

faktycznie gorsza ranga, gratuluje spostrzegawczosci

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Qual
Wole byc szczurem w DoF niz psem w Wanted.

btw Saxe, wiec wedlug ciebie jest troche nienormalnych ludzi w Wanted skoro graja i daja sie nam zabijac w nocy.:D Jakby ich nie bylo to by nas tez nie bylo xD I wiesz, to ze u nas jest wieczor to nie znaczy, ze u innych tez.

Moze nie ukradl ale okradl hehe ludzie z Wanted okradaja sie nawzajem, takie atrakcje to tylko w Wanted :)

taa jasne bo dof to wrecz rzeka mlekiem i miodem plynaca, prosto z krocza magnus. kto co wylize to jego

fea_umarth 02-07-2006 04:14

juz dawno takiej be-ze-du-ry nie slyszalem

Karol 02-07-2006 11:32

@saxe (do postu z poprzedniej strony)
Jakbys byl tak wielce inteligentny jak mowisz, to zamiast zastanawiac sie jak sie odmienia Fea, napisal bys Fea Umartha... -.- Oj nasz geniusz z elitarnej szkoly nie radzi sobie?

A no i nie prowokuj zebym nazwal cie szczurem. to moglaby byc obraza dla tych wspanialych zwierzatek ;-)

Adval 02-07-2006 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
prawda wyszla na jaw, Abu Loppez okradl Dragoholikusa po czym loot(3 mil gp w kasie i eq) schowal na charze Silli, strach pomyslec co bysmy bez niej zrobili.

no nic, myslalem ze Anim w porzadku koles a sie okazal skonczonym frajerem

Aleksy - Drazharm says:
mowiles zebysmy nie robili z ciebie frajera, bo to nie ty
Aleksy - Drazharm says:
sam zrobiles z siebie frajera
Anim says:
lajt
Aleksy - Drazharm says:
moze i dla ciebie lajt
Aleksy - Drazharm says:
haha
Aleksy - Drazharm says:
zal
Anim says:
skoncz i odejdz odemnie
Anim says:
Aleksy - Drazharm says:
przez ten caly czas sie czailes frajerze zeby kogos ouwielbiam jeść bananyac
Aleksy - Drazharm says:
chwila nieuwagi i cyk
Aleksy - Drazharm says:
uwielbiam jeść bananyany zlodziej
Anim says:
ie czailem
Anim says:
sie
Anim says:
bym chcial bym go ouwielbiam jeść bananyal wczesniej
Anim says:
wiec wiesz

tego frajera do dofu mozecie go przyjac bo my mu reki wiecej nie podamy. pies go je***

Hmm.. Ciekawe Draz ale nie ma sie czego denerwowac atmosfera taka tam panowala ze pewnie Anim juz nie wytrzymal :D

123 02-07-2006 14:45

@Drazharm
Mam małe pytanko. Dlaczego Magic Mix(znany też pod nickami Enyth Bario albo Mixser), który byl w Boom Fighcie tera sobie normalnie expi, a ludzie tacy jak np Kalvi Remi czy Aztis nie będący w Boom Fighcie a będący z Sulechowa mają hunta i nie mogą sobie spokojnie grać.

Citek 02-07-2006 15:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 123
@Drazharm
Mam małe pytanko. Dlaczego Magic Mix(znany też pod nickami Enyth Bario albo Mixser), który byl w Boom Fighcie tera sobie normalnie expi, a ludzie tacy jak np Kalvi Remi czy Aztis nie będący w Boom Fighcie a będący z Sulechowa mają hunta i nie mogą sobie spokojnie grać.

Haha, dobrze wiedziec. Dzieki za informacje :) Jak byś mogl podaj nicki innych osob z Sulechowa, bede wdzieczny. Napisz w grze.

Franco 02-07-2006 15:58

ehm...

taa jasne bo dof to wrecz rzeka mlekiem i miodem plynaca, prosto z krocza magnus. kto co wylize to jego[/quote]

Wole te jej mleko z jej krocza niz patrzec na takie kreta jak Ty.Po drugie u nas nikt sie nie wypierdziela na eq tak jak ma to miejsce w Wanted

Po 3 fajna akcja z Tegaxem drazito nie powiem muehehehe-wydziobal drago na banke okragla a ci go puscili-no nic draz zrobil sie czlowiekiem pelnym skruchy-niemniej gz 4you

A teraz maly prezencik dla wszystkich milosnikow drazito:P

Adresik jego moze choc tym razem ktoremus z was otworzy drzwi-245 Mitcham Lane, SW16, 7DE

Draz nie pisz nic glupiego bo i tak polowa z nas juz to ignoruje bo szkoda normalnie odpisywac na te twoje banialuki

Franco

Najwyzsza prawda 02-07-2006 16:46

Franco to moj idol hahahaha co za typ hahahha.Ale wy wszyscy macie kompleks tego Draza.Po kiego caly czas o nim piszecie i sie podniecacie??
Po co wypisujecie glupoty o Wanted i o tym co tam sie dzieje???
Wezcie sie za gre i jak wam Wanted nie pasuje to wykopcie ich z serwera a nie biadolicie jak male dzieci na forum ze wam zabawki zabrano.
Czekam teraz az mnie jakis nosso od psow wyzwie a fea powie cos o Rasiaku.

Franco 02-07-2006 16:55

ehm...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Najwyzsza prawda
Franco to moj idol hahahaha co za typ hahahha.Ale wy wszyscy macie kompleks tego Draza.Po kiego caly czas o nim piszecie i sie podniecacie??
Po co wypisujecie glupoty o Wanted i o tym co tam sie dzieje???
Wezcie sie za gre i jak wam Wanted nie pasuje to wykopcie ich z serwera a nie biadolicie jak male dzieci na forum ze wam zabawki zabrano.
Czekam teraz az mnie jakis nosso od psow wyzwie a fea powie cos o Rasiaku.

Po pierwsze nie gram-wiec po co mam sie za kogos brac-szkoda mi czasu na to.
Po drugie nie dziabole glupot tylko wypisuje fakty jakie sa
Po trzecie wypisywane byly sa i beda tematy o Wanted i Ty tego napewno nie zmienisz
Po czwarte-nie zabrano nam zabawek bo wiekszosc z nas jest dorosla-natomiast jesli tobie je skradziono to zwijaj sie na chate
Po piate-nikt napewno z w/w ludzi nie wyzwie cie od psow itd bo nikt tu napewno nie znizy sie do poziomu Twojej inteligencji
I wkoncu na sam koniec-jesli do mnie piszesz to zacznij przemyslac slowa ktore wypisujesz i wypisuj choc ciut prawdy

To jakis syndrom debilizmu jest chyba bez kitu:S

Franco

Melon 02-07-2006 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Citek
Haha, dobrze wiedziec. Dzieki za informacje :) Jak byś mogl podaj nicki innych osob z Sulechowa, bede wdzieczny. Napisz w grze.

ok to masz moj ;)

Mrok 02-07-2006 18:42

Myślałem,że wszystkie małolaty z wanted na kolonie powyjeżdzały.A jednak jeszcze Citek nie wyjechał.A tak swoją drogą nieuważacie,że jakiś spokój na Azurze jest?.Gnojki na kolonie pojechały.Chociaż można spokojnie poexpić bez strachu,że jakiś szczyl cie napadnie;p

123 02-07-2006 19:39

@Citek
Nie podam ci nicków, a jego nick wymieniłem za to co zrobił mi w przeszłości, poprostu mu się odwdzięczyłem. Jeśli chodzi o ludzi z sulka to mam pytanko jedno. Czy nadal ludzie, którzy niebyli w Boom Figcie, Dofie albo Norlands Guld mają hunt?

Veers 02-07-2006 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
taa jasne bo dof to wrecz rzeka mlekiem i miodem plynaca, prosto z krocza magnus. kto co wylize to jego

Wiesz co, Aleksy, jesteś wyrafinowany jak margarita bez sosu pomidorowego.

Cors Ent 02-07-2006 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez fea_umarth
juz dawno takiej be-ze-du-ry nie slyszalem

a ja slyszalem - jak pare stron temu opisales mi jak wygladalo spotkanie jak draz przyjechal do poznania. kto co myslał/ mówił/ chciał zrobic itp.
biorac pod uwage fakt ze cie tam nawet nie było to ciekawy skill telepati posiadasz :o

ladny z kanem mielismy z tego ubaw
ale to syndrom DOF jak juz pisalem patent na prawde " WY ZAWSZE WIECIE LEPIEJ "
a ze nawet ciebie tam nie było - detal nieistotny

Fea jestes po prostu ucielesnieniem ideału Dofowego Wojownika
na kazde zle slowo na dof masz 5 kontr, kazda krytyke odpierasz atakiem, na wszystkich forach o azurze walczysz o dobre imie gildi, kazdy antydofowy post komentujesz

szkoda tylko ze za czasów jak NG mialo swe i dof jedno ventrilo i darłem sie z xajakim w niebogłosy "ATACK, LETS FUCK WANTED" to nigdy w tym momencie cie ani nie slyszalem, ani na polu walki nie widziałem...
a reszta dof jak z katarynki zawsze "we are only 20..., they can be 30 on noobs, we dont know, its high rish...."

@apropo Abu- to zwrociciliscie uwage jak on gildie zmienial? najpierw siedzial przy drazie, potem jak SF bylo silniejsze to cyk zmiana stron, i znow jak pojawila sie obawa ze draz wroci bo dof sie wypiol na swe to abu najpierw neutralny a potem cyk do draza. zawsze tam gdzie do silniejszego da sie podpiac

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31.