![]() |
A tam, grałem na Azurze i mnie to wcale nie dziwi:P
|
@up
Co cie wcale nie dziwi bo nie napisales, moge sie tylko domyslac, ze chodzi o haka dragoholikusa :P |
DO wszystkich "psów" i "szczurów"
Pies najlepszy przyjaciel człowieka, szczur- bardzo inteligentne zwierzę.
Porównywanie ludzi do zwierząt to jest moim zdaniem nietakt. Chyba nikt by nie chciał być określany mianem jakiegoś zwierzęcia. Pomyślcie czasami co piszecie. Nie musicie zawsze "wieszac na sobie psów". heh maly paradoks :P Pozdrawiam Jacek |
ehm...
Cytuj:
Jakas aluzja do ludzi ktorzy wyjechali zagranice?.Bo ja to odebralem jako aluzje Franco |
@Fea
:O @Jacyna A jak mowi sie do dziewczyny "kotku" ? xD @Franco No i co w zwiazku z tym? Wogole ja cie nie czaje "aluzja" wtf? Wogole wiesz co to slowo znaczy? Jest to niejawne napomknienie o czyms/kims lecz nie wprost, przy uzyciu przenosni, docinek. Jak widac nie uzylem zadnej przenosni a tez nie mialem na celu urazenie kogos (zreszta niby w jaki sposob?) takze nie uzywaj slow ktorych sam nie rozumiesz. A jezeli chodzi o wyjazd za granice to sam stad wypierniczam jak tylko zostane absolwentem mojej elitarnej szkoly ;] prawdopodobnie wyjade studiowac filologie angielska gdzies za granica albo cos w tym rodzaju. Pozdrawiam EDIT: Zauwazylem iz zbytnio sie udzielam na tym forum. Postanowilem wiec dac sobie na jakis czas spokoj bo jeszcze liczba moich postow osiagnie 20 albo stanie sie jakas inna straszliwa rzecz. No chyba ze chcecie abym pomogl pobic liczbe postow Silvery :P |
Cytuj:
Pozdrawiam Jacek |
Cytuj:
Abu Loppez Frajer Bity of the Wanted faktycznie gorsza ranga, gratuluje spostrzegawczosci Cytuj:
|
juz dawno takiej be-ze-du-ry nie slyszalem
|
@saxe (do postu z poprzedniej strony)
Jakbys byl tak wielce inteligentny jak mowisz, to zamiast zastanawiac sie jak sie odmienia Fea, napisal bys Fea Umartha... -.- Oj nasz geniusz z elitarnej szkoly nie radzi sobie? A no i nie prowokuj zebym nazwal cie szczurem. to moglaby byc obraza dla tych wspanialych zwierzatek ;-) |
Cytuj:
|
@Drazharm
Mam małe pytanko. Dlaczego Magic Mix(znany też pod nickami Enyth Bario albo Mixser), który byl w Boom Fighcie tera sobie normalnie expi, a ludzie tacy jak np Kalvi Remi czy Aztis nie będący w Boom Fighcie a będący z Sulechowa mają hunta i nie mogą sobie spokojnie grać. |
Cytuj:
|
ehm...
taa jasne bo dof to wrecz rzeka mlekiem i miodem plynaca, prosto z krocza magnus. kto co wylize to jego[/quote]
Wole te jej mleko z jej krocza niz patrzec na takie kreta jak Ty.Po drugie u nas nikt sie nie wypierdziela na eq tak jak ma to miejsce w Wanted Po 3 fajna akcja z Tegaxem drazito nie powiem muehehehe-wydziobal drago na banke okragla a ci go puscili-no nic draz zrobil sie czlowiekiem pelnym skruchy-niemniej gz 4you A teraz maly prezencik dla wszystkich milosnikow drazito:P Adresik jego moze choc tym razem ktoremus z was otworzy drzwi-245 Mitcham Lane, SW16, 7DE Draz nie pisz nic glupiego bo i tak polowa z nas juz to ignoruje bo szkoda normalnie odpisywac na te twoje banialuki Franco |
Franco to moj idol hahahaha co za typ hahahha.Ale wy wszyscy macie kompleks tego Draza.Po kiego caly czas o nim piszecie i sie podniecacie??
Po co wypisujecie glupoty o Wanted i o tym co tam sie dzieje??? Wezcie sie za gre i jak wam Wanted nie pasuje to wykopcie ich z serwera a nie biadolicie jak male dzieci na forum ze wam zabawki zabrano. Czekam teraz az mnie jakis nosso od psow wyzwie a fea powie cos o Rasiaku. |
ehm...
Cytuj:
Po pierwsze nie gram-wiec po co mam sie za kogos brac-szkoda mi czasu na to. Po drugie nie dziabole glupot tylko wypisuje fakty jakie sa Po trzecie wypisywane byly sa i beda tematy o Wanted i Ty tego napewno nie zmienisz Po czwarte-nie zabrano nam zabawek bo wiekszosc z nas jest dorosla-natomiast jesli tobie je skradziono to zwijaj sie na chate Po piate-nikt napewno z w/w ludzi nie wyzwie cie od psow itd bo nikt tu napewno nie znizy sie do poziomu Twojej inteligencji I wkoncu na sam koniec-jesli do mnie piszesz to zacznij przemyslac slowa ktore wypisujesz i wypisuj choc ciut prawdy To jakis syndrom debilizmu jest chyba bez kitu:S Franco |
Cytuj:
|
Myślałem,że wszystkie małolaty z wanted na kolonie powyjeżdzały.A jednak jeszcze Citek nie wyjechał.A tak swoją drogą nieuważacie,że jakiś spokój na Azurze jest?.Gnojki na kolonie pojechały.Chociaż można spokojnie poexpić bez strachu,że jakiś szczyl cie napadnie;p
|
@Citek
Nie podam ci nicków, a jego nick wymieniłem za to co zrobił mi w przeszłości, poprostu mu się odwdzięczyłem. Jeśli chodzi o ludzi z sulka to mam pytanko jedno. Czy nadal ludzie, którzy niebyli w Boom Figcie, Dofie albo Norlands Guld mają hunt? |
Cytuj:
|
Cytuj:
biorac pod uwage fakt ze cie tam nawet nie było to ciekawy skill telepati posiadasz :o ladny z kanem mielismy z tego ubaw ale to syndrom DOF jak juz pisalem patent na prawde " WY ZAWSZE WIECIE LEPIEJ " a ze nawet ciebie tam nie było - detal nieistotny Fea jestes po prostu ucielesnieniem ideału Dofowego Wojownika na kazde zle slowo na dof masz 5 kontr, kazda krytyke odpierasz atakiem, na wszystkich forach o azurze walczysz o dobre imie gildi, kazdy antydofowy post komentujesz szkoda tylko ze za czasów jak NG mialo swe i dof jedno ventrilo i darłem sie z xajakim w niebogłosy "ATACK, LETS FUCK WANTED" to nigdy w tym momencie cie ani nie slyszalem, ani na polu walki nie widziałem... a reszta dof jak z katarynki zawsze "we are only 20..., they can be 30 on noobs, we dont know, its high rish...." @apropo Abu- to zwrociciliscie uwage jak on gildie zmienial? najpierw siedzial przy drazie, potem jak SF bylo silniejsze to cyk zmiana stron, i znow jak pojawila sie obawa ze draz wroci bo dof sie wypiol na swe to abu najpierw neutralny a potem cyk do draza. zawsze tam gdzie do silniejszego da sie podpiac |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |