Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Colorion 05-10-2006 17:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1018188)
Ech jakbym miał możliwość to bym pomógł : / Tym razem wygrajcie : ] Licze na Was × D

Doggie

P.S. Sorry za off topa jak możecie ocencie stronke, która z Catrishią robimy : ] pod względem graficznym ; )

animacje sliczne ale questy tylko z rooka :P
Macie zamiar robic questy samodzielnie czy sciagac pierwszy lepszy co sie natrafi?

Doggie 05-10-2006 18:01

@Colorion

Hehe dzięki : ) troszku się namęczyłem : D Mmm Spiegol będzie robił questy na mainie też jak założy neta w akademiku i jego postacią będą kręcone filmy. Chcemy wszystko ładnie profesjonalnie zrobić bez żadnych śmichów chihów itp. noo a jak będzie wyższy lvl taki 100+ to robimy sklep i własne questy dla ludzi : ] Full RPG ^^

Doggie

P.S. Noo ale i tak jeszcze dużo z grafy musze poprawić : /

Colorion 05-10-2006 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1018214)
@Colorion

Hehe dzięki : ) troszku się namęczyłem : D Mmm Spiegol będzie robił questy na mainie też jak założy neta w akademiku i jego postacią będą kręcone filmy. Chcemy wszystko ładnie profesjonalnie zrobić bez żadnych śmichów chihów itp. noo a jak będzie wyższy lvl taki 100+ to robimy sklep i własne questy dla ludzi : ] Full RPG ^^

Doggie

P.S. Noo ale i tak jeszcze dużo z grafy musze poprawić : /

Powiedzialbym ze moge zrobic dla was filmy, noo ale.....
po prostu nie moge :P

Pewnie zaraz post wyleci z hukiem, niech tylko jakis mod zobaczy

Doggie 05-10-2006 18:07

Ja też chciałem kręcić to Cati mnie prawie zjadł : P Powoli do wszystkiego się dzojdzie : ]

Doggie

Rybzor 05-10-2006 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1018188)
Ech jakbym miał możliwość to bym pomógł : / Tym razem wygrajcie : ] Licze na Was × D

Doggie

P.S. Sorry za off topa jak możecie ocencie stronke, która z Catrishią robimy : ] pod względem graficznym ; )

Animacje ładne, tylko niektore zupelnie niepotrzebne, co odbija sie na pracy strony. Troche wiecej php by sie przydalo i hiperłączy na ppm.

Doggie 05-10-2006 18:13

@Ryba

Jak się znasz dobrze na php to chętnie Cię przygarne : D Jak coś gg obok : P Ja tylko grafoman jestem dlatego we flashu robie : ]

Doggie

Rybzor 05-10-2006 18:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1018230)
@Ryba

Jak się znasz dobrze na php to chętnie Cię przygarne : D Jak coś gg obok : P Ja tylko grafoman jestem dlatego we flashu robie : ]

Doggie

Ja za grafiką nie przepadam, chyba bardziej mi programowanie podchodzi;p. W sumie php to nic trudnego, htlm, lub lepiej xhtml też teraz mozna nauczyć sie nawet samemu, a przyda wam sie to na strone. Chętnie pomoglbym w projekcie, ale raz, że nie mam za bardzo czasu na pisanie bazy i kodów do stronki (narazie bardziej skupiam sie na programowaniu, podporzadkowujac sie wymaganiam szkolnym;p), a dwa to takie tam ; p. W kazdym razie powodzenia.

Doggie 05-10-2006 18:24

U mnie z czasem też kiepsko bo pracuje : / a jeśli chodzi o hiperłącza ppm z tego co wiem we flashu nie da się zrobić takich : p a przerabiać kod na php albo html i zapisywać każde przyciski osobno jako *.swf to thx : /

Doggie

Rybzor 05-10-2006 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doggie (Post 1018246)
U mnie z czasem też kiepsko bo pracuje : / a jeśli chodzi o hiperłącza ppm z tego co wiem we flashu nie da się zrobić takich : p a przerabiać kod na php albo html i zapisywać każde przyciski osobno jako *.swf to thx : /

Doggie

No trudno, nie ma ładnych i funkcjonalnych stron jednoczesnie bez wpakowania duzej ilosc pracy i zmarnowania czasu. W sumie nie jest źłe jak na poczatek, musi sie tylko jakos rozwinąc ; p

Lord Hybrid 05-10-2006 19:53

Na moim łączu w akademiku zobaczyłem głowną stronę po około 8 minutach :) przydało by sie coś w rodzaju "pomiń intro" :)

Doggie 05-10-2006 20:02

W sensie, że za nim się intro w gra to, żeby można było wybrać język? : P

Doggie

Celmir 05-10-2006 21:21

Tu macie link do filmu jak pada Konda : http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12435

A co do wojny...Jak jedna ze stron ruszy mi membersa albo zacznie insultowac to wbijamy w war.

\../Signed by Skopo\../

Qreew 05-10-2006 22:27

WoW...
Sir babolek juz insultowal Krupnika... czekam az go przeprosi =)

Ziutek666 05-10-2006 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1013488)
Ja sadze, ze waleczny Riki bedac w Relictus dostal mocno po dupie i teraz chcac dojsc do lepszych postanowil polizac troszke dupek szwedzkich i holenderskich. Tym sposobem znalazl sie w Aeternitas:]
Ps.Ciekawe jak samkuje szwedzka i holenderska czekolada:D Ciekawe czy Riki nam odopowie na to pytanieB)

Haha,i kto to mówi
Czy to aby nie ty,byłeś tym wspanialym przydupasem Febba?

Doggie 05-10-2006 23:30

Ech oglądałem movie, żal dupe ściska : / Przynajmniej nie było tekstów hahaha, buahaha, muahaha, etc bo dedzie Kondy... ech

Doggie

P.S. To co oni zrobili to już jest totalne tchórzostwo : /

pawlon 05-10-2006 23:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1018604)
Tu macie link do filmu jak pada Konda : http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12435

A co do wojny...Jak jedna ze stron ruszy mi membersa albo zacznie insultowac to wbijamy w war.

\../Signed by Skopo\../

wic pilnuj sowich membersow zeby nam nie weszli w droge.. to w ich wlasnym interesie, a jak babolek sie nie ugryzie w jezyk, to osobiscie sie nim zajme - za duzo juz zaczal sobie pozwalac.

PS: nie wiem co jest grane ale ludzuie z "hwl" ccha sie wyplacac... musimy sie nad tym powaznie zastanowic, dostalismy 3 propozycje w ciagu hmm 20 min?

sliver 06-10-2006 00:01

@strona internetowa z questami

naprawde qul ;-) mysllem ze jakas szmelcowata bedzie ale jak wszedlem naprawde sie spodobala mozna rzec profesjonalna ;p

@tharrin

fajnie to brzmi "osobiscie" ;-)

Doggie 06-10-2006 00:57

@silver

Hehe dziękuje dziękuje : P nie spodziewałem się, że się spodoba widze, że pomysł się spodobał i jak Spiegol dostanie neta to się ostro weźmiemy do roboty : )

@pawlon

Wypłacać? Lol? Uhuh... śmierdzi mi to czymś.
Hehe weźcie kase i zróbcie to samo co HWL. Nie no żartuje ; )

Doggie

Kurier 06-10-2006 01:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 1018829)
wic pilnuj sowich membersow zeby nam nie weszli w droge.. to w ich wlasnym interesie, a jak babolek sie nie ugryzie w jezyk, to osobiscie sie nim zajme - za duzo juz zaczal sobie pozwalac.

PS: nie wiem co jest grane ale ludzuie z "hwl" ccha sie wyplacac... musimy sie nad tym powaznie zastanowic, dostalismy 3 propozycje w ciagu hmm 20 min?

Babolek za niewyparzony pyszczek i tak oberwie...
Asslicking jak nie bylo wojny.. insulting jak znow jest.. tym razem nie bede darowal kretynom..!!!

Doggie 06-10-2006 01:04

Kto to jest ten babolek? : P

Doggie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01.