![]() |
Cytuj:
Macie zamiar robic questy samodzielnie czy sciagac pierwszy lepszy co sie natrafi? |
@Colorion
Hehe dzięki : ) troszku się namęczyłem : D Mmm Spiegol będzie robił questy na mainie też jak założy neta w akademiku i jego postacią będą kręcone filmy. Chcemy wszystko ładnie profesjonalnie zrobić bez żadnych śmichów chihów itp. noo a jak będzie wyższy lvl taki 100+ to robimy sklep i własne questy dla ludzi : ] Full RPG ^^ Doggie P.S. Noo ale i tak jeszcze dużo z grafy musze poprawić : / |
Cytuj:
po prostu nie moge :P Pewnie zaraz post wyleci z hukiem, niech tylko jakis mod zobaczy |
Ja też chciałem kręcić to Cati mnie prawie zjadł : P Powoli do wszystkiego się dzojdzie : ]
Doggie |
Cytuj:
|
@Ryba
Jak się znasz dobrze na php to chętnie Cię przygarne : D Jak coś gg obok : P Ja tylko grafoman jestem dlatego we flashu robie : ] Doggie |
Cytuj:
|
U mnie z czasem też kiepsko bo pracuje : / a jeśli chodzi o hiperłącza ppm z tego co wiem we flashu nie da się zrobić takich : p a przerabiać kod na php albo html i zapisywać każde przyciski osobno jako *.swf to thx : /
Doggie |
Cytuj:
|
Na moim łączu w akademiku zobaczyłem głowną stronę po około 8 minutach :) przydało by sie coś w rodzaju "pomiń intro" :)
|
W sensie, że za nim się intro w gra to, żeby można było wybrać język? : P
Doggie |
Tu macie link do filmu jak pada Konda : http://www.tibicams.tibianetwork.net...ies/show/12435
A co do wojny...Jak jedna ze stron ruszy mi membersa albo zacznie insultowac to wbijamy w war. \../Signed by Skopo\../ |
WoW...
Sir babolek juz insultowal Krupnika... czekam az go przeprosi =) |
Cytuj:
Czy to aby nie ty,byłeś tym wspanialym przydupasem Febba? |
Ech oglądałem movie, żal dupe ściska : / Przynajmniej nie było tekstów hahaha, buahaha, muahaha, etc bo dedzie Kondy... ech
Doggie P.S. To co oni zrobili to już jest totalne tchórzostwo : / |
Cytuj:
PS: nie wiem co jest grane ale ludzuie z "hwl" ccha sie wyplacac... musimy sie nad tym powaznie zastanowic, dostalismy 3 propozycje w ciagu hmm 20 min? |
@strona internetowa z questami
naprawde qul ;-) mysllem ze jakas szmelcowata bedzie ale jak wszedlem naprawde sie spodobala mozna rzec profesjonalna ;p @tharrin fajnie to brzmi "osobiscie" ;-) |
@silver
Hehe dziękuje dziękuje : P nie spodziewałem się, że się spodoba widze, że pomysł się spodobał i jak Spiegol dostanie neta to się ostro weźmiemy do roboty : ) @pawlon Wypłacać? Lol? Uhuh... śmierdzi mi to czymś. Hehe weźcie kase i zróbcie to samo co HWL. Nie no żartuje ; ) Doggie |
Cytuj:
Asslicking jak nie bylo wojny.. insulting jak znow jest.. tym razem nie bede darowal kretynom..!!! |
Kto to jest ten babolek? : P
Doggie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:01. |