![]() |
Wiem juz ze wam przykro, ale czy ktos pomoze?:P
|
Cytuj:
|
A ja tam mu nie żaluje. Jak ja miałem hacka dostałem od niego wsparcie więc czemu nie odwdzieczyc sie
|
GZ za postawe ja mu dalem to co mialem czyli jedyne 10k ale zawsze na uhy bedzie
Nie raz mi pomogl wiec go wspomoge w potrzebie:) |
Dzisiejszy hero hunt
Mfy - 10bp (jeszcze tam wrl padł i trochę było przebijania po ciało Endroxa ;p dlatego tak dużo) Loot: 2 x C helmet, 2 x might ring, 3 x red piece~, war hammer. Sprzedałem 7 czerwonych szmatek za 70k xD |
@Warriors Adu
Haha, nie ma to jak kumple z guildi, co? ;) @Tomus~ Eternal, Taifun, Seromontis - zapomnialem o kims? Hahaa! |
Ehh nie mowie ze 100 / 200 + >.< ale tak 60+ bylo troche postaci ....
Nie jestem noobem ktory mowi ze ma dragon scale legi i blessed shielda na rooku >.< |
@ Warriors Adu, duuKi
Gz hacka, oczywiscie to nie była jego wina ze go ktos hacknal, samo sie ''hackneło''? Oczywiscie jest tez mozliwe, że jakis uber loyal friend z tej jego gildi to zrobił... n/c |
Asharel lider legendarnej gildii Piratów ma w tej wła¶nie chwili 5 lvl.
_/ Asharel _/ !!! Hail !!! |
...
Jeden z najlepszych graczy...
Szkoda.... Naprawde, bardzo dobry gracz... RIP Anyway on teraz gra na innym charze wiec... |
od kiedy asharel jest jednym z najlepszych graczy?
@sesef nie znales "prawdziwych bla bla..." ? @duuki lol, a niby czemu mamy pomagac? n/c /eny |
Asharel Respect _./
Warriors Adu ma w comment na www.tibia.com Retired ;> wiem że jestem szybki ^^ i spostrzegawczy :D |
Cytuj:
pfff jako¶ mi go nie żal... co przylazł na OFa jako drugi to zawsze leciały na mnie bluzgi jak go upomniałem żeby wyszedł... :] @piaty~ ile masz might ringow ? i po ile sellniesz ? :P |
Dzisiaj patrze na tibia.com na Asharel - :O 18 sorc wtf? Pisze do niego a on mowi ze samsie zrookowal bo chce byc sorcem LoooL Co Wy na to ??!!
|
Taka prawda..znudziło mu się granie palem więc postanowił się zrookować i zrobić sorca....i przy okazji zachować swój nick
A teraz ma zrobić wielki PG i w krótkim czasie wbić jaki¶ lvl 40 itd.itp. |
Moim zdaniem to nie był dobry pomysł żeby siebie rookować ;s
|
Tak, Ash zrookował się sam i zrobił sobie sorca ;) zawsze grał czarodziejem więc chce do tego powrócić.
|
I tak bardzo mu zalezalo na tym nicku? ;/
Ja bym se zrobil new chara a tym poszedl pkowac czy cos ;/ |
Czasem nick jest ważniejszy, a na pewno w tym przypadku.
|
O kurwa hahahahaahahahahah
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:49. |